Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, שקסארה 2 ליטר בנזין זה רכב ממש לא נפוץ ודיי קשה למצוא כזאת.

אם מישהו יחפש את הספציפית הזאת (2 ליטר) זה לא שיהיה לו 4 דפים מלאים ב-YAD2, יש בודדות.

במקרה כזה, יותר קל להרים את המחיר.

פורסם

אז זהו בגלל זה פניתי לפורום. האם כדי לי האם לא מה נגד ומה בעד את האמת אני לא מבין את העניין למה קסרה 2001 אם תוספת גיר אוט' עולה 33,300 ו אותה קסרה אם מנוע 2.0 כמובן גיר אוט' כי אין אחר לפי מחירון היא 34000 מה זה הטיפשוט הזאת. למה לא אנשים קובעים את הביקוש אלה לוי יצחק?

פורסם

רומן,

לעניות דעתי אתה צריך להתמקד יותר בהורדת מחיר הקניה כיום ופחות במה יהיה כשאתה תנסה למכור את הקסארה. הערך שלה יירד ולא יעזור שום דבר; במחיר ש(אולי) תקנה בו את הקסארה הזו, אתה מקבל תמורה מצויינת לכספך. למה שלא תהנה מהרכב ותתעסק פחות בנבואות לגבי מה יהיה עוד כמה שנים (אתה יודע למי ניתנה הנבואה...?)?

בפעם המי-יודע-כמה: מכונית היא הוצאה ולא השקעה - למעט מקרים נדירים וחריגים.

בהצלחה!

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם
לקסארה 2.0 יש גיר מתוצרת ZF,כמו ב 1.8 ולא AL4 כמו ב 1.6.

מנועה של הקסארה 2.0,למרות ניפחו הדומה ונתוני ההספק,לא אותו מנוע של ה 406 מתוחת הפנים או ה 206 GTI.

מדובר ביחידת כוח ישנה יותר,כמו זו ששירתה את הקסנטייה וה 406 הישנות יותר.

אמנם הגיר דואג לסרס היטב את כוחו של המנוע,אולם פעולתו נעימה וצפוייה,ובסה"כ הביצועים טובים,אם כי לא כמצופה מקומפקטית בעלת מנוע גדול יחסית.

ט-ע-ו-ת בכל הסעיפים.

בקסארה II מהמודל הנ"ל יש אותו המנוע בדיוק, קוד RFN, כמו ב 406 מתוחת הפנים.

הגיר - AL4 - החל מאיזור שנת 1999 נמצא בכל חטיבת PSA עד מנוע 2 ליטר בנזין (כולל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא בדיוק טעות..

הקסארה 2.0 שנסעתי עליה משנת 99' היתה בעלת גיר ZF ומנוע 2.0 הישן.

פשוט זה היה הדגם שלפני מתיחת הפנים,והוא היה זהה במפרט שלו ל 1.8 למעט המנוע.

משנת 2000 יש לקסארה 2.0 את אותו המנוע של ה 406 מתוחת הפנים וגיר AL4.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא בדיוק טעות..

הקסארה 2.0 שנסעתי עליה משנת 99' היתה בעלת גיר ZF ומנוע 2.0 הישן.

פשוט זה היה הדגם שלפני מתיחת הפנים,והוא היה זהה במפרט שלו ל 1.8 למעט המנוע.

משנת 2000 יש לקסארה 2.0 את אותו המנוע של ה 406 מתוחת הפנים וגיר AL4.

אני מניח שהיה מאוד קשה לציין שהקסארה שאתה מדבר עליה היא מודל 99 ולא כמו הקסארה שכ-ו-ל-ם דיברו עליה בדיון הזה (קסארה ממודל 2001-2002). אני גם מניח שהיה הרבה יותר קל להתבלט ולסתור את כולם (וכמובן לקבוע בנחרצות) שהקסארה 2 ליטר היא בעלת מנוע 2.0 ישן וגיר ZF.

(אישית נתקלתי רק בדגמי ה 1.6 וה 1.8 בקסארה הישנה. לא ראיתי דגם עם מנוע 2 ליטר ישן וגיר ZF - אבל יכול להיות שנמכרו כמה חתיכות שאפשר לספור את כולן על 2 ידיים ולכן לא נתקלתי בכזו. בקסארה II עם מנוע 2 ליטר הדגם נקרא EXCLUSIVE והוא בעל צמיגים רחבים יותר, חישוקי סגסוגת קלה וכיתוב "EXCLUSIVE" על פסי הקישוט של הדלתות הקדמיות.)

איציק

(נ.ב.: ציפית ל"קצת" יותר דיוק ממישהו עם מעל 3200 הודעות בפורום).

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם הקסארה הקודמת ניקראה כך וגם לה היו חישוקים קלים.

בכל מקרה,משתי הגירסאות נימכרו כמה עשרות מכוניות סה"כ,ותתפלא,רובם דווקא מהדגם הקודם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
גם הקסארה הקודמת ניקראה כך וגם לה היו חישוקים קלים.

בכל מקרה,משתי הגירסאות נימכרו כמה עשרות מכוניות סה"כ,ותתפלא,רובם דווקא מהדגם הקודם.

לא יודע מאיפה הנתונים שלך אבל אני לא בא להתווכח איתך כי:

א. זה לא מעניין אותי מאיפה המידע שלך.

ב. אני לא חושב שאתה טועה, אני בטוח שאתה טועה.

לעניות דעתי הדגם השולט של מנוע ה 2000 סמ"ק הוא דווקא בקסארה מהדור השני, קרי: מודל 2000 ומעלה.

אני אישית לא ראיתי אפילו קסארה אחת עם מנוע 2 ליטר בנזין מתחת למודל 2000 (אותו מנוע שאתה מתכוון הוא מנוע RFV עם 16 שסתומים - שזה בעצם מנוע ה XU הוותיק בסוף ימיו - שהיה גם בקסנטיה ועל הנייר הוציא 135 כ"ס. ה RFN אחריו, שכבר שייך לסדרה אחרת של מנועים, הוציא 137 כ"ס).

אני לא אומר שאין בכלל אבל גם לא טוען שיש יותר מהישן ביחס לדגם החדש. מניסיון אישי נתקלתי ביחסית (שוב, יחסית) הרבה קסארות עם מנוע 2 ליטר מהדגם החדש ולא אחת מהדגם הישן.

הדגמים הפופולאריים ביותר היו עם מנוע TU 1.6 ובמיוחד עם מנוע XU 1.8. להערכתי אתה טועה ומתבלבל עם ה 1800 שנראה יחסית דומה למנוע ה XU 2.0 הישן (אבל פחות לזה עם ה 16 שסתומים).

אשמח לקבל הוכחות מוצקות בנושא.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אל תשכח שאתה נתקל באלה שמתקלקלות יותר, זה לא אומר שהן הרוב :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...