Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שלא קראת מה שכתבתי :-/

אני דווקא נסעתי מאוד לאט (אחרת הנזק היה גדול בהרבה), ומורה הנהיגה סיפר לי שהיה לו מספיק זמן לראות אותי מביטה ימינה ומתקרבת אליהם. מספיק זמן גם בשביל לומר לתלמיד שלו שיכין את עצמו כי אני לא רואה שהם עומדים באמצע הצומת ועמודת להתנגש בהם.

הם עמדו באמצע הצומת, כי אחריו יש מעבר חציה (לא עברו בו הולכי רגל, התלמיד החליט לעצור).

אני הבטתי ימינה כדי לראות שלא מגיעים רכבים מימין, כי בצומת הזו אין ראות טובה עד שלא נכנסים אליה ממש.

מכיוון שנסעתי לאט, ושמרתי מרחק, ולא היו שם הולכי רגל, הייתי בטוחה שהם כבר יצאו מהצומת.

מעבר לזה, מעולם לא אמרתי שהתאונה לא באשמתי, ובתחילת ההודעה כתבתי במפורש - "למען שחרור קיטור". "להנאתו" נכתב בציניות, יו קנואו...

ואם כבר יש התעקשות לדבר על זה, אז ככה: אני לא מאשימה אף אחד בתאונה, אפשר לחפור בזה עד מחר ולחפש אשמים. תאונות כאלו ואחרות הן בלתי נמנעות, משום שבני אדם מפעילים את המכונית ולא מחשב (ואם מחשב היה מפעיל אותן, זה היה הרבה יותר גרוע...).

אני כן חושבת שהמורה (הלא דביל, לבקשתך, אבל כן הלא מתחשב, בסדר?) יכל למנוע את הדפיקה הקטנה הזו, אם הוא היה, נאמר, צופר, או אומר לתלמיד שלו לנסוע חצי מטר קדימה (ונותן לי מספיק זמן לראות שהם עצרו). כנראה שזה ממש לא שינה לו את החיים ולכן הוא בחר להמשיך לעמוד שם ולחכות להתנגשות, וכנראה שחוץ מאלף שקל שילכו כפרות, והמיני-התקף-לב שקיבלתי, גם החיים שלי לא ממש ישתנו בעקבות המאורע המכונן הזה.

תודה על תשומת הלב

ויום טוב,

אביבית

פורסם

היי ba.

הסיפור עם ה-HOLD הוא מה שכתבתי למעלה - המחשב מתבלבל מזה ופשוט מעלה הילוך (ואז אני צריכה ללחוץ עד הסוף כדי שהאוטו יזוז בכלל). גם אנחנו חושבים שזה קשור לדלק ואחרי שלא הצלחנו לשכנע אף מוסכניק לפתוח את המשאבה ולנקות\להחליף את הפילטר (טוב, יש אחד ברחובות שמוכן, אבל זה מאוד מסובך לי להשאיר את האוטו למשך שלושה ימים ברחובות), ניסינו לנקות את המערכת עם התוסף - זה גרם לשיפור קטן מאוד, שנעלם עם הזמן.

לגבי איכות הדלק - היא ללא ספק משפיעה, אבל אנחנו קנינו את האוטו מחברה, ועם קילומטראז' מכובד (190,000) ולכן הטינופת כבר מבוססת היטב. לכן אנחנו רוצים להחליף את הפילטר...

הלאנטיס שלנו משנת 99', אבל המנוע חדש יותר. איך הממיר קשור לעניין? למיטב הבנתי תפקידו לסנן את הגזים הנפלטים כתוצאה מבעירת הדלק, אז איך הוא יכול להשפיע על הבערה עצמה?

• תוכן חדש...