Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום.

ברשותי מגבר קטן ונחמד של JBL,לא זוכר בדיוק דגם,המחובר לקומפוננטים קדמיים.

לאחרונה צד ימין של המגבר הפסיק לעבוד.את הטוויטר שומעים אבל את המיד לא והקטע המעצבן הוא שלפעמים הוא חוזר לעצמו לכמה דקות.חיברתי את רמקול ימין ליציאה של שמאל ועבד בסדר-הרמקול בסדר הבעיה כנראה במגבר.לקחתי אותו למעבדה שם חיברו אותו ואמרו שהכל תקין ,המגבר כנראה נכנס לפרוטקשן.

יכול להיות שהמגבר מכבה רק צד אחד? מה לבדוק עוד?

תודה,

יוסי.

פורסם

יכול להיות בעיה רק בצד אחד. הבעיה שאם במעבדה לא מצאו בעיה, דרך הכתובים זה מקסימום לזרוק ניחושים. בכל אופן מקווה שבדקת טוב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תסתכל ביציאות של המגבר עם המחוברות אליו או מנותקות כי זה לא יוכול להיות שחצי מגבר לא עובד זה יכול להיות רק היציאות .....

יכול להיות גם אחד החיבורים רופפים אבל לא ניראה לי תנסה לחבר למגבר איזה mp3 או משהו כזה עם0 יש לך חיבור של שני בננות שיוצאות לחיבור של אוזנית תנסה לחבר את זה למגבר יש מצב שהבננות של הרדיו דיסק לא טובות ....

פורסם

יש סיכוי שמדובר על כבל RCA לא תקין, הצלב את הכבלים בין הטוויטרים לבין הכבל של המידים ותראה עם הבעיה עוברת לטווטרים ואז מסתמן כבל לא תקין.

ניר,

under construction..

פורסם

ניר טוב שחזרתה עלינו.

בכל אופן יכול להיות בעיה בקרוס, אתה עובד בבי אמפ?

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

חברים תקראו את תגובת פותך השרשור כמו שצריך מה ניסגר איתכם?

לפותך השרשו הבעיה שלך הי לא במגבר אם באותו צד שמיתנתק מיתנתק רק המיד זות אומר שיכולןת להיות לכך כמה סיבות .

1.נתק בסליל הרמקול .

2.נתק בחוט שמוביל מהקרוס לרמקול.

3בעיה בקרוס מגע הלחמה של חוטים נגדים .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

ניסיתי להבין אבל לפי מה שהוא רשם או שהוא עובד בי אמפ או שיש בעיה בקרוס\חיבורים עליו, כמובן שלא לשלול את האפשרות שהרמקול תקול.

דני

פורסם
לחברי הפורום שלום.

לאחרונה צד ימין של המגבר הפסיק לעבוד.את הטוויטר שומעים אבל את המיד לא והקטע המעצבן הוא שלפעמים הוא חוזר לעצמו לכמה דקות.חיברתי את רמקול ימין ליציאה של שמאל ועבד בסדר-הרמקול בסדר הבעיה כנראה במגבר.לקחתי אותו למעבדה שם חיברו אותו ואמרו שהכל תקין ,המגבר כנראה נכנס לפרוטקשן.

תודה,

יוסי.

איפו רשום פו בי אמפינג?
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
לחברי הפורום שלום.

תודה,

יוסי.

יכול להיות בי אמפ? אז אם אין לו את החיבור הנ"ל אז רק בעיה הקשורה לקרוס או המיד הלך.

דני

פורסם

אין לי מושג מה זה בי אמפ. מה שאני יודע זה שכשניתקתי את רמקול ימין (זה שלא עובד) וחיברתי אותו ליציאה במגבר של רמקול שמאל הוא עבד בסדר.

היום גיליתי שהבעיה יותר גדולה ממה שחשבתי, כשהגברתי את הווליום צד שמאל התחיל לנתק את עצמו לפי הקצב של המוזיקה והנורה של המגבר התחילה להבהב.כשהחלשתי בחזרה הוא חזר לפעול כרגיל.

נראה לי שפשוט אקח את האוטו למישהו שמבין בנושא כי אני פשוט לא מבין בזה כלום.

תודה על העזרה.

יוסי.

ובהמשך לנושא - למישהו יש מתקין טוב להמליץ עליו שלא יאכיל אותי לוקשים?

פורסם

אתה יכול לנסוע לא.ד.י מערכות בראשון(עופר), או לקלאסA(יוסי),או לסאונדסטורם בחולון(שמעון), כולם מתקינים מעולים, אבל קח בחשבון שכולם יחסית לשוק די יקרים.

under construction..

• תוכן חדש...