Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה שלנו מנח..נחמן..נחמן מאומן כניראה עשו טיול טרקים בהודו ובימים אילו הם עושים את זה אחרת קצת אחרת:

אני אהבתי ,מקווה שגם אתם::-P

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה שאותי מעצבן שראיתי מקרים שמטרות עוברות לידם ולא עושות כלום בנידון

זה לא נקרא עבירות נועה, הפרעה לתנועה וכו' ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בוריס,שים לב שכל פעם שנחמנמוביל עוצר אז הרמזור הוא ירוק להולכי הרגל[וסביר להניח אדום לרכבים בנתיב לפני המעבר חציה]

והם מבצעים את העצירות כאשר יש להם-אדום ולהולכי הרגל ירוק,ככה שאמנם זה הפרעה אבל זה לא ממש עבריינות לשמה כמו עצירה באור ירוק באמצע הכביש "ויאלה קראחנה",אם כבר מדברים על עברייני תנועה כבדים אז תסתכל משמאל על הפונטו הלבנה החונה חצי מטר והמעבר חציה .

פורסם

אנשים עושים שמח מה רע, שום עבירה ושום כלום כל זה נעשה באור אדום וכאשר יש ירוק הם נוסעים.

לי זה עשה שמח, וזה כבר טוב, ואני בטוח שאני לא היחיד.

GSI16V אל תתעצבן משטויות כאלה זה לא הייתה המטרה שלהם לעצבן אותך אלה להפך.

:-) just smile
פורסם

גם אני נהנתי מכל השואו שהם עשו,תחשבו על זה ככה:

1.נחמןמוביל מגיע ברמזול לפתע עוצר ,אנשי נחמן יוצאים מהרכב ומתחילים לעשות שמח לרקע מוזיקת קארחנה מקפיצה.

2.אנשים משתפים פעולה מסביב ושמחים בשימחתם.

3.הנחמנים חוזרים לנחמנמוביל ונוסעים משם בהתחלף האור לירוק.

4.אור אדום שוב פעם בצומת ושוב נחמן מוביל נוסף מגיח אל שפת מעבר החציה עם ההמשך לקארחנה 1 שעבר טרם לכן.

5.הנחמנים יוצאים מנחמן מוביל 2 ושוב מקפיצים את האווירה ,ושוב בהתחלף האור לירוק הם מתחפפם משם.

2 דברים מיוחדים שאהבתי:

1.המוזיקה הפעם מהנחמנמוביל היא לא הוורסיה הרגילה שכולנו מכירים,אלא נילקחה ממסיבות הטבע שחלקינו מבלה בהן.

2.כאשר הנחמנמוביל הראשון עוזב את האיזור וכולנו חושבים שההצגה ניגמרה,פתאום מגיח לו מאותו מקום נחמנמוביל 2 שנותן בראש טייק 2.

אני פשוט אהבתי:wink:

• תוכן חדש...