Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני הפריצה לרכב היה לי את מה שרשום לי בחתימה..

לאחר הפריצה הלך המגבר והסאב.. כל זאת קרה אתמול.

אני מתלבט אם למכור את הHU ולהביא משהו יותר פשוט ולרדת מכל העניין או לקנות שוב מגבר וסאב (אני חייב לציין שממש נקשרתי לHU ככה שאני לא חושב שאפרד ממנו.)

במידה ואני הולך לכיוון של להביא מגבר וסאב מה הייתם ממליצים לי לקחת?

אני מעדיף איכות על פני עוצמה,

ממש לא אוהב סאבים של קיקר, JBL ופיוניר (לא מעלה פה בכלל את כל השאר כמו לאנזר בוס וקנווד..)

את הסאונד של האינפיניטי ממש אהבתי האם כדאי לחזור אליו?

קשה לי להגדיר איך אני אוהב את הסאונד אצלי ברכב אבל בכל זאת אנסה בקצרה אני אוהב אותו מדוייק שיתן מתי שצריך לתת ושלא ירעד לי שעה אחרי זה סתם כי הוא "מפציץ", שכל נתינה שלו תיהיה מדוייקת וכמובן שסוג הסאונד יתאים לי לקומפוננט.

בקשר למגבר .. מבחינת עצמה שלא ירד מהJBL (את האמת לא אהבתי כלכך את הסאוונד שלו אבל הוא השתלם לי מאוד)

בקשר למחיר.. אני חייל שמרוויח 400 שקל בחודש אבל נשאר לי קצת מהחסכונות מהאזרחות.. לא יודע לומר לכם תקציב כי אני עוד לא יודע איפה אני עומד אבל אם טרחתם לקרא את ההודעה במלאה בטח הבנתם בערך מה אני מחפש. לאחר שתמליצו לי אעשה את החישובים שלי בכדי לראות לאיזה כיוון ללכת (לאחר שאדע מה הנזק הכספי כמובן).

תודה מראש על העזרה,

מור מאיש

כרגע כלום =[

פורסם

קודם כל אני מצטער לשמוע על המקרה שלך. אני מקווה שהחלאות שגנבו את הרכיבים ייתפסו.

אם אהבת את הסאונד של האינפיניטי אז תחזור אליו כי חבל לך כרגע להיכנס להרפתקאה אחרת שלא בטוח שכן תאהב. בקשר למגבר, תנסה לראות פה ביד שניה אוליי יש משהו טוב. כי אני מבין שכרגע אתה לא סגור על התקציב שלך.

ניב

לא חותם

פורסם

משתתף בצערך על הגניבה . רק אם אפשר לשאול , למה לא גנבו לך את שאר הדברים ? השאלה לא נועדה לעקוץ ו/או לגרום לך סבל , אלא שתחשוב למה גנבו את זה ולא את זה , אולי תוכל לעשות משהו למניעת הגניבה הבאה .

כלומר יכול להיות שסתם לא רצו את ה9855 , וכול מה שאני מציע זה כלום , כי אני לא מכיר את המצב לאשורו , אבל הייתי מציע לך לבדוק , ואולי לשפר משהו שלא יקרה לך עוד פעם .

ולהמלצות , אני מציע שתשאר עם האינפיניטי , הייתי מציע לך את הקאפה פרפקט , אבל אני מניח שהוא עולה יותר .

אם התקציב ישחק יותר מידי, אולי תלך לשמוע את הפניקס גולד קסנון (הוא לא קאפה פרפקט , אבל מאידך הוא זול יותר ולא בהרבה פחות טוב )

ולגבי מגברים תבדוק מה מוצע ביד שניה , ותחזור ונעזור לך לסנן אותם .

ושיהיה לך בהצלחה

בברכה יהודה

פורסם

משתתף בצערך

יש גם אנשים זבל שחושבים שיכולים לקחת מה שאחרים הזיעו בשבילו

מקווה שיתפסו את הגנב

אזעקה\מיגון לא היה?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני פשוט הייתי מוסיף 9*6 מאחורה וחי עם זה כמה זמן, רואה אם אני מסתדר.

מחירים: החל מכ-350 לרמקול של JBL, ותוספת של עוד כ-200 ש"ח אם כתוב עליו אינפיניטי.

אני מאמין שזה יספק אותך לזמן הקרוב.

ותוך כדי תתחיל לחפש את הסאב והמגבר שאתה באמת רוצה ולשים בצד כל פעם קצת עד שיהיה לך מספיק לקחת את מה שאתה רוצה ולא מה שנגיש.

פורסם

אני מבקש שמכאן והלאה השרשור ימשיך ללא הזכרת מילים ובהן השורש ג.נ.ב, תחנה מרכזית, ביטוח, אזעקה, כריתת איברים.

ברגע שהשרשור יעסוק במקרה הגניבה לכשעצמו הוא יינעל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני מבקש שמכאן והלאה השרשור ימשיך ללא הזכרת מילים ובהן השורש ג.נ.ב, תחנה מרכזית, ביטוח, אזעקה, כריתת איברים.

איתמר.

אוקיי איתמר גם אני לא התכוונתי שזה יגרר בכיוון הזה אבל אענה להם על התשובה ואמשיך בקבלת החוות דעת.

זאתי הפעם השניה שפורצים לי בראשונה נכנסו מקדימה ע"י שבירת חלון חיפשו את הפאנל וכשלא מצאו עזבו את הרכב כנראה שאלו אותם פורצים רק שהפעם ידעו כבר שאיני משאיר את הפאנל ברכב ושחבל להם לבזבז את הזמן בפירוק הדלתות והוצאת הקומפוננט הם החליטו לפתוח את הבאגז בעזרת מברג שטוח פשוט וכן הייתה אזעקה אבל שאלה לי אליכם. אתם נגשים לשמוע מאיפה האזעקה בכל פעם שאתם שומעים אותה? ביחוד באמצע הלילה?

אז ככה נראה לי שאשקיע בלהסתיר את המגבר במגירה בבגאז ולסאב בעתיד אבנה תיבה שלא תאפשר הרבה אופציות חוץ מלפרק את כל הבאגז..

על איזה מגבר אתם ממליצים לי ללכת? בקשר לסאב כנראה שאלך על אינפיניטי קאפה.

כרגע כלום =[

פורסם

כנראה שאתם שוכחים שכבר היה תרד על איך להגן על המערכת מפני גנבה והתוצאה הסופית הייתה שלא משנה מה כל מערכת ניתנת לגנבה, דברי שני אזעקת ביפר אולי טובה בזה שהיא נותנת קודם כל לבעל הרכב התראה שקטה בלי אזעקה ורק אחרי כמה שניות מפעילה את האעזקה, הצרה שלה שכל תזוזה קטנה של הרכב הוא נגיעה אתה תקבל התראה ובואו נגיד כך שלא תשנו טוב בלילה.

הדבר הכי פשוט שאתה צריך לעשות זה להנמיך את המערכת לפני כל מקום שאתה חונה בו, דבר שני בנייה מוסתרת למגברים, חיזוק הפלסטיק בדלתות בפח עם ברגים מוסתרים, חיזוק הHU לפח הכי קרוב לשלדה וסאב פשוט תבריג לשלדה כך יהיה קשה לגנוב אבל הרבה חורים באוטו.

פורסם

אל תישכח שאזעקת ביפר מראה לך אם פותיחם לך דלת או אם נותנים מכה באוטו מניסיון האזעקה הזאת עזרה לי פעמיים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הודעה מס' 5 בשרשור:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...