Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קיים כאן פורום ייעודי לנושא הזה והפורום של הספורט המוטורי הוא הקרוב ביותר מבחינה רעיונית ולכן בחרתי בו.

יש כאן כאלה שמכירים אותי ממקומות אחרים, אבל אני דווקא רוצה לפנות לכל אותם חובבי הסימולטורים שנשארים ספונים בביתם עם מחשבם וטרם פרצו לעולם התחרויות און ליין. אינני מכיר מספיק את עולם המירוצים בקונסולות, אבל לכל מי שיש מחשב, סימולטור נוסח GPL או RFACTOR וחיבור אינטרנט סביר, יש עולם ומלואו של מירוצי און ליין מול אנשים חיים. חוויה ברמה אחרת. אני מתחרה און ליין משנת 99 והבאג טרם יצא לי מהדם.

http://www.gplil.co.il

להצטרפות לליגות ישראליות שונות:

http://www.formula-1.co.il/forum/viewforum.php?f=12&sid=64f9d6d3a67b7199eda1bcf3b37f23d9

אשמח לשמוע מה דעתכם על "תת התרבות" הזאת של הספורט המוטורי בכלל ועל הצטרפות אקטיבית בפרט.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או משה , משה , בוקר טוב התגעגענו אלייך.

חברים, משה הוא אבי ה-GPL הישראלי .

הוא גרם להרבה חובבי ספורט מוטורי ישראליים וחובבי מחשבים להתמכר למשחק שהוא פשוט מציאות, לחשוב שחזרנו בזמן לתקופות שעוד לא היינו חיים, סוף שנות ה-60 .

מסלולים צרים ופחות בטיחותיים מהיום שבו גם לחתולים כבר לא היו נשארים יותר חיים לספור , אפילו אם הם בשיר של שלמה ארצי.

להרגיש ממש איך יושבים בכסא הצר של הלוטוס של ג'ים קלארק או האיגל של דן גרני , פשוט חוויה.

לכל מי שעוד לא נתקל במשחקים הללו (יש כאלה ? ) אני ממליץ לרוץ מהר ולעשות את זה .

דובי

(לא משחק און-ליין אלא רק עם עצמי, ככה אני לא מפסיד אף פעם...)

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כן יש כמה מישחקים כאלה,

יש את Rfactor,GPL,Live For Speed.

אפשר לשחק ובאמת "להרגיש" כמו במציאות,אני אהבתי יותר את LFS ביגלל שהוא יותר מיתקדם בשנה וגם ביגלל שיש שם סוג מכוניות אחר לגמרי(אני קונה S2 בקרוב מאוד).

:arrow:

פורסם
אני חובב בעיקר סימולטורים של ראלי...

משחק מדי פעם ב LFS

לאחרונה רכשתי את ההגה החדש G25 וצריך לקנות מחשב חדש שיוכל להפעיל את המשחקים שיתמכו בכל הפונקציות שלו :(

שמח לישמוע שיש אנשים שקונים את ההגה הזה,בLFS בדמו וגם במלא יש כמה מסלולי ראלי.

בדיוק השבוע התחלתי לחפש הגה לסוני ,

יש לכם המלצה להגה?

האם יש הגה שנותן סיבוב מלא למחשב ולסוני?

אחלה ת'רד:)

עד לאיזה סכום?

עם משהו בסביבות ה700 ומעלה,

רק DFP הוא גם לPS וגם לPC.

900 מעלות,פורס איכותי(אותו דבר כמו של הG25) רק שפה ידית הילוכים רגילה ו2 דוושות.

Driving Force Pro-Logitech.

בקיצור, אתם ממליצים להוריד LFS ?

או שאני אתאכזב ממנו?

יש מירוץ מכוניות אחר לPC ONLINE שאתם ממליצים עליו?

עם יש לך הגה לא רואה סיבה להיתאכזב מLFS מישחק מצוין!

אני עוד מעט קונה S2 המלא.

אחלה של תרד.

:-D

פורסם
סליחה על הבורות, אבל מה זה S2 ?

מתי שאתה רוצה להוריד את הLFS אתה יכול להוריד רק את הדמו, ואם אתה רוצה אתה יכול ליקנות את המלא שזה S2(המלא).

פורסם

יש אפשרות לפרוץ, אבל אז אין אפשרות לשחק אונליין.

אני אישית השגתי PS2 מחבר, אז שלחנו את החמור הביוני להביא GT4 (אגב אם למישהו באיזור רחובות יש והוא מוכן לצרוב לי דיסק, אני אשמח לבוא לקחת).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יש אפשרות לפרוץ, אבל אז אין אפשרות לשחק אונליין.

אני אישית השגתי PS2 מחבר, אז שלחנו את החמור הביוני להביא GT4 (אגב אם למישהו באיזור רחובות יש והוא מוכן לצרוב לי דיסק, אני אשמח לבוא לקחת).

עם תוכל לבוא לערד אין לי בעיה להביא לך GT4,

יש פה מישהו שמשחק עם הגה LFS?

פורסם

אני, ואני יכול להגיד לך שבמכוניות הממש קיצוניות עמו הF1, אין סיכוי לשלוט בלי הגה ודוושות, כל הפניה חד מידי של ההגה או לחיצה פתאומית על הגז = אובדן שליטה מוחלט

• תוכן חדש...