Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולמי שמחפש משהו הרבה יותר קליל אבל לא פחות מהנה

יש את TrackManiaNations החינמי והמאוד לא מציאותי (לופים וכו .. )

מומלץ בחום

:wink:
פורסם

חן חן דובי, אבל מעולם לא הייתי לבד בעסקי GPL.

LFS הוא מדמה מעולה לכל הדעות. לי אישית יש בעיה עם המכוניות והמסלולים שם שמוגבלים מסיבות של זכויות, אבל מבחינת איכות מנוע פיזי, יש הטוענים שהוא המלך.

אני יודע שחבר שלי מעדיף אישית את נטקאר, שם יש מכוניות אמיתיות וכנראה את ההתנהגות האמיתית ביותר בין כל המדמים. הבעיה היא שמדובר במדמה שוליים משהו שמפותח בידי מעטים ולפחות בעבר פותח על ידי משוגע אחד בלבד...

RFACTOR הוא המדמה העכשווי המקובל והנפוץ ביותר. יש מודים רבים, אבל בינתיים לא התלהבתי מאף אחד. המוד שהכי מושך אותי הוא של 79, אבל המכוניות אכזריות. כלומר מדובר ברמת קושי כמו של GPL. את המדמה הזה קונים באינטרנט ולמעשה כמעט כל סוגי המכוניות המעניינות והמסלולים המעניינים פותחו לחוד מהמשחק וניתנים להורדה חינמית והתקנה.

GPL הוא המשחק שבאמת יצר את הקהילה הבינלאומית של חובבי מדמי המירוצים האמיתיים. מבין המשחקים הסגורים (לעומת RF) הוא ללא ספק זכה למספר השיפורים והפיתוחים הרב ביותר ולמעשה עוד לא נס ליחו. לדעתי האישית המנוע הפיזיקלי של GPL הוא עדיין הטוב ביותר מבין כל המדמים. מוד 69 אפילו הכניס עניין של הצמדה אוירודינמית (בצורה מעולה לדעתי) ואני נהנה דווקא מכל המכוניות היותר עתיקות וההתנהגות שלהן.

קרוב משפחה של GPL הוא נאסקאר 2002 שהיה מדמה שיצרה אותה חברה על בסיס אותו מנוע פיזיקלי של GPL, אבל עסק במכוניות הנאסקאר. בזמנו פתחו מוד מדהים למשחק הזה של מכוניות הפרוטוטייפ מסדרת ה GTP שהייתה בארה"ב בשנות השמונים. עד היום זה נחשב לדבר מדהים. מאוחר יותר פתחו עוד מודים של מכוניות סגורות עבור המשחק הזה וכולם מהטובים ביותר שיש, אבל יש בעיה אחת ענקית. צריך עותק חוקי מקורי בכדי לשחק און ליין. אם אני זוכר ומבין נכון, המשחק בנוי כך שבניגוד ל GPL משחקי האון ליין נערכים על שרתים ייעודיים מסחריים שדורשים עותק רשום חוקי. אם תחפשו באינטרנט תמצאו עותקים חוקיים למכירה...

יש גם מדמים נוספים ואני לא לגמרי מעודכן. יש למיטב זכרוני את GTR2 ועוד. סדרת ה GP של קרומנד אינה נכללת כאן כי אינה תומכת במירוצי און ליין.

באשר לקונסולות - אני יודע שיש מדמים שמאפשרים מירוצי און ליין, אבל לא מבין בזה מספיק. לקונסולה של מייקרוסופט יש בוודאות מדמים טובים שרצים און ליין.

פורסם

שלום לכולם,

אני שיחקתי בעבר ב LFS אבל לא אהבתי את הגרפיקה (מה לעשות אני פריק של גרפיקה:roll:),

כרגע אני משחק בשני משחקי מחשב האחד הוא כמו שאמרו פה GTR 2 שיש לו גרפיקה יפה והוא גם מציאותי ומושקע מאוד, כמו סאונד אמיתי לכל רכב! כן כן אמיתי! יש לי סרטון של ה ב.מ.וו M3 GTR וזה אותו הסאונד! מדהים!,

והמשחק השני הוא Race - The WTCC Game משחק גם מהנה מאוד גרפיקה יפה והתנהגות אמיתית! (אני לא יודע להגיד לגבי הסאונד :wink:).

יש לי גם את ה Colin Mcrae Dirt החדש ששוקל 10.5 ג'יגה!

הגרפיקה מדהימה! לא ראיתי עוד דבר כזה!! אבל! אין אפשרות לשחק ממש, גם עם הגה! אתה מסובב את ההגה קצת ובום זה כל ההגה ויש שטח מת בהגה ובקיצור כאילו לא מכוון אז חיפשתי את הכיוונונים ולא עזר כלום!, אתמול ראיתי ברשת פאט'ש למשחק אולי זה אמור לתקן את זה.

עוד משחק שאני משחק בו הוא ה GT4 בPS2 שגם הוא אחלה.

אגב רשמתם פה על GPL האם זה Grand Prix legend? אם כן אז היה לי אותו בדמו ומאוד אהבתי את האמיתיות שלו חבל שלא מצאתי את המשחק המקורי :-(

לגבי שאר השמות של המשחקים שאמרתם לא שמעתי עליהם ואת האמת אף פעם לא שיחקתי ברשת אז איזה משחק רשת אתם ממליצים?

תודה מראש וסופ"ש רגוע ובטוח!:wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

מה עם פורמולה - 1 בפליסטיישן 2... אני לא מצליח להיגמל מהמשחק הזה, במיוחד לאור העונה החלומית הנוכחית....

SPL - 143.6DB

"

פורסם
אני מעוניין במרוץ ראלי קרוס בLFS אם משהו קונה...

משהו מוזר שם, כמעט על כל סטאפ (כל עוד לא שיניתי יחסי העברה בגיר) הזמנים נשארים דומים עד זהים :(

אתה משחק במלא?

או בדמו?

איזה מכונית?

פורסם
משחק בדמו...

ברכב GTO

שיחקתי לא מעט בקולין מקרי 04 וגם בריצארד ברנס ראלי...

ההזמנה שלי בתוקף

GTO?

אין רכב כזה,

אולי XFG GTI הנעה קידמית?.

פורסם
איך אני יכול להוריד את המשחק ?אם אפשר קישור להוריד אותו

תודה מיקי

במישחק הדמו(שאפשר להוריד מהאתר הרישמי) 3 מכוניות:

XFG:הנעה קידמית.

XRG:הנעה אחורית.

XRT:הנעה אחורית טורבו.

את המלא אי אפשר להוריד(תחפש בכל מקום אפשרי לא תימצא,זה סיסמא שאתה מקבל ואתה פותח את כל המסלולים ואת כל המכוניות).

הנה:

http://www.lfs.net/file_s2.php?id=13

אני עוד מעט קונה את המלא(200 ש''ח ששווים כל אגורה ואגורה!).

פורסם
לא קיים כאן פורום ייעודי לנושא הזה והפורום של הספורט המוטורי הוא הקרוב ביותר מבחינה רעיונית ולכן בחרתי בו.

יש כאן כאלה שמכירים אותי ממקומות אחרים, אבל אני דווקא רוצה לפנות לכל אותם חובבי הסימולטורים שנשארים ספונים בביתם עם מחשבם וטרם פרצו לעולם התחרויות און ליין. אינני מכיר מספיק את עולם המירוצים בקונסולות, אבל לכל מי שיש מחשב, סימולטור נוסח GPL או RFACTOR וחיבור אינטרנט סביר, יש עולם ומלואו של מירוצי און ליין מול אנשים חיים. חוויה ברמה אחרת. אני מתחרה און ליין משנת 99 והבאג טרם יצא לי מהדם.

http://www.gplil.co.il

להצטרפות לליגות ישראליות שונות:

http://www.formula-1.co.il/forum/viewforum.php?f=12&sid=64f9d6d3a67b7199eda1bcf3b37f23d9

אשמח לשמוע מה דעתכם על "תת התרבות" הזאת של הספורט המוטורי בכלל ועל הצטרפות אקטיבית בפרט.

לכל המהססים, אל. GPL הוא ממש לא "משחק" ילדים!

רכשו את המשחק, רכשו הגה איכותי והכנסו לעולם. עולם של נהיגה מציאותית במכונות הנאה אחורית מוטרפות משנות ה-60.

מה שמבחינתי יפה כל כך במשחק הזה, הוא העובדה שהמכוניות כל כך רגישות להעברות משקל, שניתן להחליק את המכונית לתוך הפניה וביציאה מפניה (תחת כוח). זה מדהים ומהנה (ואפילו לא פוגע בזמני ההקפה, אם לא משתוללים יותר מדי).

בקיצור - GPL שווה את הזמן, הסבלנות והכסף.

ומשה - תודה רבה שהכנסת אותי לעולם הזה בזמנו (לפני כמה שנים).

פורסם

GPL = GRAND PRIX LEGENDS

כל מי שמתעניין, שישלח לי מייל או הודעה פרטית.

לגבי כל מדמה רציני אחר (אבל גם כמובן לגבי GPL) אני מפנה אותכם אל האורים והתומים של מדמי המירוצים - RSC

http://forum.rscnet.org/forum.php

טל,

חן חן. מה שלום המפלצת הכחולה? שמעתי שהארגונים הירוקים רוצים להעביר חקיקה בקפיטול לסלק אותך מארה"ב :twisted:

• תוכן חדש...