Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מקווה שתזכה כי איך שזה נשמע לפחות הצדק עימך.

לדברי כל שאר המלעיזים:-)... ברגע שהתבצעה העברת בעלות, ביטוחי הרכב אינם תקפים יותר מבחינה משפטית..

ביטוח הרכב לכשנעשה נעשה על פי רשיון רכב ולבעלים הרשומים בו מהרגע שהרכב הועבר מבעלות בעל הביטוח הרי שהרכב כבר לא שלו (אתה לא יכול לבטח רכב שאינו שייך לך). הדברים הללו ברורים וחד משמעיים ... ברגע שישנה העברת בעלות ,אין כיסוי ביטוחי לרכב עם הביטוח של הבעלים הקודמים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התובע הציג בפני השופטת הקלטה של שיחת הטלפון שביצע איתי לאחר שהחזיר לי את שובר הביטוח חובה ובו אני מודה כי מתז שמאל היה סתום ושניסיתי לשחרר אותו ואף לקחתי את הרכב למוסך לנסות לשחררו, התובע ביקש שאבדוק האם המוסך שם חומר כימי כלשהוא במיכל המים ע"מ לשחרר את הסתימה.

השופטת העלתה נושא של "פגם נסתר"

מיקו

הייתי מאוד שמח אילו היית מדווח לפורום שהמשפט הסתיים בתוצאה חד משמעית לטובתך.

המתז הסתום ונסיונות השחרור שלו, מהווים ראיה שתומכת במידה כלשהי בגרסת התובע.

הכל תלוי בשופט/ת ובדעות שלו וכפי שכתבתי לך עוד בהתחלה - מדובר בבית משפט שמתנהל בסגנון חופשי.

שופט אחר - תוצאה אחרת.

אותו שופט, יום אחר - גם תוצאה אחרת.

אין לדעת מה תקבע השופטת, שכן בסיטואציה שנוצרה קיימות שתי אפשרויות הפוכות:

- היא מתרשמת מהנחישות שלך ומחוסר הנכונות להתפשר, הדבר משכנע אותה באמונתך בצדקתך - התביעה נידחת.

- היא מרגישה שדחית הצעת פשרה נדיבה ולעומת זאת התובע הראה נכונות להתפשר - מכניסה לך את האלמט.

אתה רואה - הכל בעיני המתבונן, עצוב אבל אלה החיים.

שנה טובה ומתוקה.

• תוכן חדש...