Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העבר ההיסטורי שלי עם מכוניות מסתכם במאזדה 3 אוטומט[עליה השלום] וכרגע, הפז'ו 1994, הנוכחית,

הבעיות העיקריות באוטו הן הידית הילוכים והקלאצ',

הידית עצמה חופשייה לגמריי, היא שוחה לימין ולשמאל במצב דיי מדאיג[האוטו היה בהילוך וחשבתי שהוא בניוטרל], גם כשהידית בהילוך, עדיין, יש חופש גדול מאוד,

והבעייה השנייה היא קלאצ',

למורה נהיגה שלי היתה סקודה אוקטביה ידני דיזל,

את הנסיעה הייתי מתחיל רק עם הקלאצ', לפעמים אפילו בהילוך שני, במצבים קרייטים הייתי מוסיף טיפה גז או מושך קלאצ' לאט יותר,

באוטו הזה, אם רוצים להתקדם, חובה חובה חובה, ללחוץ בנדיבות על הגז, אם לא האוטו נכבה, אני דיי בטוח שזה בעייה, שאפשר לתקן אותה אפילו בכיוון[ולהקל על הנהיגה במקצת],

גם בזינוק בעלייה, בלי קצת גז האוטו נכבה.

עצות? רעיונות?

----

פורסם

חופש בידית ההילוכים נגרם בדרך כלל בגלל חופש בשטאנגות או בבוקסה שבתחתית הידית. לא סיפור יקר במיוחד להחלפה במוסך.

לגבי הקלאצ' - ברכב דיזל קל יותר להתחיל תנועה בגלל המומנט הגבוה יחסית בסל"ד נמוך. הגיוני שהצלחת להתחיל תנועה גם ללא לחיצה על הגז כשלמדת נהיגה.

האם המצב אצלך תקין? לא יודע, לא ברור כמה זה לחיצה נדיבה על הקלאצ'. אבל כן, צריך ללחוץ גז בהתחלת נסיעה במישור או בעלייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
.

האם המצב אצלך תקין? לא יודע, לא ברור כמה זה לחיצה נדיבה על הקלאצ'. אבל כן, צריך ללחוץ גז בהתחלת נסיעה במישור או בעלייה.

מחזק.

תן למישהו שמכיר את הרכב לבדוק לך אותו.

לדעתי אין לך את הפרופורציות הנכונות להעריך אם המצב תקין או לא שכן נקודת היחוס שלך היא רכב דיזל עתיר מומנט.

רכב עם מנוע בנזין מתנהג באופו שונה לגמרי.

• תוכן חדש...