Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם

אני משרת בצה"ל כשנה וחודשיים, על פרופיל 97, בתוך תכנאי קשר, ביחידה קרבית.

עשיתי עתודה, יג' יד', והתגייסתי, היום אני בן 21 +.

עברתי אבלציה, http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/2962/xCT/71

עברתי אותה מחשש שלא יהיה לי בעיות בעתיד, משום שבעבר לא היה לי בעיות, אבל ראו את זה על הגרף ב א.ק.ג.

אני בר"מ 2, נתנו לי פרופיל 24, למשך שנה שלמה, בסוף השנה תהייה עוד ועדה, רוב הסיכויים שיחזירו לפרופיל 82, או 97.

- יש לי אפשרות להיות בבית בשנה הזו, שחלק אומרים שאני יצטרך להשלים את הזמן הזה שהייתי בבית בגלל שאני עתודאי מיועד לקבע, ובוועדת פרופילים אמרו שאני לא צריך להשלים את השרות החובה.

* פה אני יעבוד בינתיים יחסוך, ישלים קצת לימודים, אבל לא ידע מה קורה איתי עוד שנה.

- או להתנדב, פרופיל 30, עובד במגבלות של מתנדב למשך שנה, בלי תורניות ושמירות, ואני חוזר לחבר'ה שלי ולמחלקה שהייתי בה, ולא יודע מה יהיה אחרי שנה.

* ממשיך את השירות שלי כמתנדב למשך שמה, עד שיחזור לי הפרופיל.

מה אתם הייתם עושים במקומי ?.

תודה זה חשוב לי.

תמיר

פורסם

השאלה היא ם אתה רוצה להמשיך ביחידה ובקבע. אם כן אש תתנדב אחרי שאתה בודק שזה נחשב לך זמן שירות ואם לא אז אל תתנדב ותשלים את השירות אחר כך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

Guest תמיר .א.
פורסם

הפזמ דופק שמתנדבים, מה שאני לא סגור על זה שאני יוצא ל24 לבית למשך שנה, אם הוא ממשיך או לא.

תמיר

פורסם

במקרה שמחזירים אותך אחר כך ומעלים לך את הפרופיל - כל הזמן שהיית בבית על פרופיל 24 נחשב לך כתקופת פז"ם אך לא תקבל עליו כסף ובתקופה הזאת אינך שייך לצה"ל אלא אזרח לכל דבר. אם לצורך העניין לאחר שנה של שירות אתה מקבל פרופיל 24 לשנה, לאחר מכן מחזירים אותך אחרי ועדה רפואית שקובעת שאתה כשיר לחזור לשרת - נותר לך עוד שנה בלבד לשרת.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הי,

אני נוטה לדיעה של שי- אם יש לך פמחשבות על חתימת קבע, התנדב ואם לא אז נצל את הזמן שהפז"ם דופק...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למיטב ידיעתי תקופת הקבע היא קבועה ולא תוארך לך בגלל ה-24.

כלומר אם תהיה שנה ב-24, תעבוד, תלמד, תטייל וכו', ואז תגויס - לא הפסדת שום דבר מול המצב שהיו מגייסים אותך רגיל, ותשתחרר באותו יום.

לדעתי תשאל את עצמך את השאלה הבאה: אם היו מציעים לי היום פטור מוחלט, האם הייתי לוקח או לא?

אם התשובה חיובית - אז תהיה בפרופיל 24. יש מצב שישחררו אותך סופית עוד שנה. ואם לא אז לא הפסדת כלום.

אם התשובה שלילית - אז אולי כדאי להתנדב, כי אם אתה ממילא רוצה לעשות את התפקיד הזה אז עדיף לך להתנדב ולעשות אותו עכשיו מאשר בעוד שנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...