Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לא ''נותנת''.מה עושים?

הכלבים הם מסוג רוטוויילר.

הנקבה בת שנתיים וחצי הזכר בן 5.

הוא גדול ממנה פי שתיים ונראה לי שהיא מפחדת ממנו.

היו שני ניסיונות כל ניסיון של 3 שעות.

הם לא מוכנים לשחק ביחד והוא הולך אחריה במעגלים כל הזמן וככה כל הזמן.

ברגע שהוא מתקרב אליה מאחורנית היא ישר מתקרבת.

מה אפשר לעשות?

תודה

פורסם

אז הם לא גזעיים

גזעי=תעודה.

קח את החבר לצער בעלי חיים עשו סיבוב ותראו כמה גורים נזרקו לרחוב, יש שם גורים עם תעוגות שנקנו באלפי שקלים והאנשים פשוט לא רצו אותם יותר וזרקו אותם, אין צורך שעוד גורים ללא תעודות כי כאלה יש מלא והעמותות מלאות בגורים. כנס לפורום אימוץ בתפוז ותגיד שאתה רוצה גור כלבים ותראה כמה הצעות תקבל לגורים שמחפשים בית, חבל שהם ימותו כדי שהגורים של חבר שלך יקבלו בית. תחסוך לכלבה ולגורים סבל (גם ככה הכלבה לא רוצה תכבד את זה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

על פי הזכור לי מהכלבה שלי ז"ל, בסוף תקופת הייחום יש לה 2-3 ימים שהיא מוכנה "לתת".

גם אם היא בתקופת הייחום זה לא אומר שהיא מוכנה וצריך לחכות לימים האלו במיוחד.

בכל מקרה, אם אין לך כלבים גזעיים וזה סתם בשביל הכיף, אני הייתי מקשיב לתומר , ואפילו מעקר את הכלבה, גורים זה כיף אבל כשהם גדלים ונזרקים לרחוב זה לא לעניין.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בוא אני אספר לך את ענין התעודה:

התעודה בארץ היא חרטא ממדרגה ראשונה.

באופן עקרוני במדינות מתוקנות , במעמד הלידה , אם 2 ההורים הם גיזעיים - הם מקבלים תעודת גזע ובזה נגמר הסיפור.

בארץ , כדי שכלב יחשב גיזעי - הוא צריך להוולד לשני הורים גזעיים , ולעבור 2 תערוכות עם ציון טוב (או טוב מאוד) או יותר גבוהה אחרת הוא לא נחשב גזעי (כשבדרך כמובן לשלם למועדון , על התערוכות וכמובן לקוות שלאלו שדאגו להמלטה התחננו בפני רכזת הגזע באגודה לכלבנות שתגיע תבדוק את הגורים - תלוי בלא יותר מהנחמדות שלה).

מבחינתי - זה אבסורד ביותר , רוצה אני אלך איתך יותר רחוק?

יש לי כלבה גזעית מסוג פאג שהובאה לארץ מחול , יש לי תעודת לידה שלה בתור כלבה גזעית , ועדיין כדי שתיחשב גזעית בארץ אני צריך לעמוד בבירוקרטיה הטיפשית הזו.

ד"א , לצורך הענין - זה ממש לא תמיד היה ככה

ועוד דבר , זה גם תלוי במועדון , כשיש מועדונים שמקשיחים יותר ועושים את המוות לבעלי הכלבים (מתוך אינטרסים אישיים לפי מה שהבנתי , זה קצת סותר כשרכז גזע מקושר למקום שמגדל כלבים כאלו למטרת מכירה) , וחלקם נחמדים מאוד.

לכן בגזעים מסוימים אתה תראה כלבים עם תעודות , ובגזעים אחרים - אתה לא תראה אף אחד קטנוני לענין הזה.

לא פעם ב"חברה" היה לנו צחוקים על הנושא שהתחרויות האלו הם בערך 3 כלבים אחרי שראינו כמה מה"אלופים" הנ"ל.

ככה שתומר , עם כל הכבוד , אם הכלבים גזעיים ויש להם דורשים - זה ענינו מה הוא עושה איתם ואם הוא מוכר אותם.

אתה רוצה לאמץ - סבבה , אתה רוצה לקנות? גם סבבה , זה תלוי מאוד במה שאתה מחפש.

לי אישית יש כלב מעורב ו2 גיזעיות ואני נהנה מכולם באותה מידה ולפעמים מדברים אחרים.

לענין הזיווג, שיא תקופת היחום הוא כ9-14 יום לאחר התחלת הדימום , לפני זה הכלבה לא תיתן כנראה לכלב השני לעלות עליה ואכן תיהיה עצבנית ומתגוננת.

מה גם שהכלב השני לא ממש משחק איתה , אלא מנסה לעלות עליה שזה גם סימן של דומיננטיות ולכן נתפס כשלילי אצלה.

אם התקופה הזו מתקרבת ליום ה13 ואין תוצאות - לכו לווטרינר לעשות הפרייה.

(די מגעיל :) ) , לרוב עושים 2, 3 מפגשים ומקווים לטוב.

אם אתה צריך וטרינר , אני מטפל אצל אחד מדהים מכפר סבא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אפשר קצת יותר הסבר על עניין התעודה בבקשה?

תומר,לזכר יש תעודה.

ההסבר נורא פשוט: כלב בלי תעודה הוא לא גזעי וצאצאיו אינם גזעיים. לא לו ולא להם לעולם לא יהיו תעודות שמוכיחות על גזעיותם. בנוסף, הרבעת רוטווילרים איננה חוקית במדינת ישראל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ליביו,

במקרה אני וחבר שלי גרים בכפר סבא :)

אשמח לדעת על מי מדובר ולהעביר את הפרטים לחבר שלי.

ההסבר נורא פשוט: כלב בלי תעודה הוא לא גזעי וצאצאיו אינם גזעיים. לא לו ולא להם לעולם לא יהיו תעודות שמוכיחות על גזעיותם. בנוסף, הרבעת רוטווילרים איננה חוקית במדינת ישראל.

תשמע,ברמה העקרונית אפשר "לייבא" תעודה מחו"ל ולעבור את הבירוקרטיה שציין ליביו והופלה.

יש לך תעודות.

תמיד יש פירצות השאלה אם מישהו מחפש אותן.

פורסם

לפותח השרשור :

אין כל כך מה לעשות אם היא לא נותנת , חוץ מלנסות כל עוד היא מיוחמת.

בעברי הייתה לי כלבת פירנאי גזעית שגם לא הסכימה , עד שבסוף היא מתה כי נחש נתן לה ביס :mm_cry:

....אני לא מאמין שאני ער בשעה כזאת.....:roll:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

גזעי=תעודה.

אתה מזכיר לי ידידה שלי שקנתה גור לברדור עם תעודות בהרבה כסף ואנחנו צחקנו עליה שללברדור שלה יש שפם.

כשהגור גדל התברר שלאימא שלו היה שכן שנאוצר הולל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז זהו , שאפילו אם יש לך פדגרי (התעודה המקובלת בכל העולם) תצתרך לעבור את השטות הזו בארץ.

בכ"א,

לוטרינר קוראים צבי ילין ודפי זהב אומר :http://www.d.co.il/31773750/14670/

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תשמע,ברמה העקרונית אפשר "לייבא" תעודה מחו"ל ולעבור את הבירוקרטיה שציין ליביו והופלה.

יש לך תעודות.

תמיד יש פירצות השאלה אם מישהו מחפש אותן.

ברמת העיקרון אני יכול גם לקנות דרכון צ'כי, אז מה?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הי,

לי יש ויימר גזעי ללא תעודות,

מה הקשר גזעי לתעודות, כמו שנאמר לפני- תעודות = בירוקרטיה= מעניין לי את הXXX

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ליביו בחיים שלי לא שמעתי על תערוכות ובלגן שכזה, מספיק שלשני ההורים יש תעודה באגודה.

שי, לזייף תמיד אפשר, אגב יש שני סוגים של תעודה ממה שאני זוכר, יש תעודה של סתם שלא מעידה על כלום ויש תעודת אגודה והם בודקים את הגורים ולא סתם מנפיקים תעודות לכל גור.

בכל מקרה גם לזכר במקרה הזה אין תעודה (אולי יש מהעבר אבל היא פסולה בגלל שהוא נחשב לגזע מסוכן) והגורים במקרה הזה לא יקבלו תעודות גם אם תהפוך את העולם.

אני גם לא רואה סיבה למכור כלבים, הכלבה היא לא מכונת כסף, תחשוב עליה קצת כי סתם לעשות גורים זה דבר טיפשי, צריך לחסן צריך לטפל וזה עולה הרבה כסף למי שבאמת משקיע בעניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...