Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון להרגע כנראה שאני ארד מהאיביזה, והמחשבה היותר רצינית מופנת ל206 XS,

מה הצריכת דלק הממוצעת שלה?

זמן מ0-100?

האם האחיזת כביש שלה טובה בפניות?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאון, ה-XS מתחלקת לדגמים מ-2 קבוצות שנים שונות:

1) 99-01

מנוע 1,587 סמ"ק 16 שסתומים ו-4 צילנדרים,

שמפיק בשנים אלו 90 כ"ס.

10.6 שניות מ-0 ל-100.

2) 01 ומעלה

מנוע 1,587 סמ"ק 16 שסתומים ו-4 צילנדרים,

שמפיק בשנים אלו 110 כ"ס.

9.9 שניות מ-0 ל-100.

ה-XS מגיעה כדגם ידני בלבד. רמות האיבזור שונות טיפה בין השנים.

כמובן שה-XS מתנהגת טוב יותר מאיביזה ספורט 1.4 (אבל לא מקופרה או FR) וגם מגרסת ה-XT שלך,

אך היא תהיה נחותה קצת מגרסת ה-GTI.

בכל זאת שלדה צרפתית. (חבל שלא בטעם של פעם, כמו בגרסאות ה-106, 205, 306 הספורטיביות).

צריכת דלק סבירה ביותר, יעידו על כך בעלי הרכב השונים בפורום.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

שני תיקונים קטנים.

עד אמצע 2001 זה מנוע 1.6 8V 90 כ"ס (אותו חירטוט מה-VTR).

מנוע אמין מאוד.

כמובן שה-XS מתנהגת טוב יותר מאיביזה ספורט 1.4 (אבל לא מקופרה או FR)

הרשה לי לפקפק.

תוספת אחרונה.

למרות מה שנאמר פה, אני כן חושב שהאיביזה טורבו היא רכב ספורטיבי, מעצם הגדרתו ככזה ע"י היצרן.

העניין הוא שהיא מבצעת זאת פחות טוב מהמקבילות הצרפתיות (חוץ מעניין הכוח).

ועוד דבר אחרון.

אי אפשר לפרק רכב למרכיביו הקטנים ולבחון אותו לפי זה.

אוטו זה גם מנוע, גם מתלים, גם שילדה וגם הגה.

לא כל דבר בנפרד.

אם ככה, אז מיני מיינור 1000 שמה בכיס הקטן M3 ו-STI.

יש לה הגה הכי טוב שנגעתי בו אי פעם (ומנוע של מכסחת דשא מצויה).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

טל אל תדאג, לקופרה אני עדיין לא משווה אותה :wink:

אני מתכון לדגם של 01 ומעלה, אני לא ממש מתכון לרדת שנתון (מישהו אמר שידרוג לא?!)

אתה בטוח שההתנהגות שלה תהיה כמו של שלי? אחרי הכל יש לה מתלים שונים וגם צמיג גדול יותר. אם האחיזת כביש שלה היא כמו של שלי, אז אני מראש לא רואה טעם לחשוב אליה אפילו.

שיפור תאוצה בקו ישר היא דבר נחמד, אבל לא השיקול החשוב ביותר בקניה..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

בפעם ה100.

איביזה זה לא רכב ספורטיבי.

יש לך רק מנוע חזק,ומוצלח ואמין,זה הכל.

אם אני אשים את המנוע הזה בפיקאפ טנדר של וולסוואגן,זה לא יהפוך אותו לספורטיבי.

וזה בדיוק הסיפור של האיביזה.

מיצובישי קולט יותר ספורטיבית מאיביזה טורבו.

יותר מתקשרת.

יותר פונה.

יותר מתנהגת.

ובכל זאת אף היא נחשבת לזבל שבזבל בהתנהגות.

אז איביזה הוא רכב ספורט?

הוא רכב דראג נטו.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

... עד אמצע 2001 זה מנוע 1.6 8V 90 כ"ס (אותו חירטוט מה-VTR).

מנוע אמין מאוד.הרשה לי לפקפק....

אכן אתה צודק, טעות שלי.

טל אל תדאג, לקופרה אני עדיין לא משווה אותה :wink:

אני מתכון לדגם של 01 ומעלה, אני לא ממש מתכון לרדת שנתון (מישהו אמר שידרוג לא?!)

אתה בטוח שההתנהגות שלה תהיה כמו של שלי? אחרי הכל יש לה מתלים שונים וגם צמיג גדול יותר. אם האחיזת כביש שלה היא כמו של שלי, אז אני מראש לא רואה טעם לחשוב אליה אפילו.

שיפור תאוצה בקו ישר היא דבר נחמד, אבל לא השיקול החשוב ביותר בקניה..

לאון!!! תקרא שוב את מה שכתבתי:

כמובן שה-XS מתנהגת טוב יותר מאיביזה ספורט 1.4 (אבל לא מקופרה או FR) וגם מגרסת ה-XT שלך,

אך היא תהיה נחותה קצת מגרסת ה-GTI.

... אז איביזה הוא רכב ספורט?

הוא רכב דראג נטו.

מה שנכון נכון.

רק לגבי הקופרה החדשות הייתי קצת חולק עלייך.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

[106 DEVIL: בפעם ה100.

איביזה זה לא רכב ספורטיבי-ווירון זה לא רכב על(אז מה עם יש לו מנוע של 1000 כ"ס נשים אותו עלמכסחת דשא וגם היא תהיה מכונית לפי האנלוגיה שלך.

יש לך רק מנוע חזק,ומוצלח ואמין,זה הכל-ואת כל שאר החלקים אמצה באיביזה רגילה, האומנם?

אם אני אשים את המנוע הזה בפיקאפ טנדר של וולסוואגן,זה לא יהפוך אותו לספורטיבי.

וזה בדיוק הסיפור של האיביזה-הבנתי אז אתה הסופר שכתב את "סיפורי איביזה"

מיצובישי קולט יותר ספורטיבית מאיביזה טורבו-וואלה בפעם האחרונה שבדקתי את זה ראיתי אותה רק במראה האחורית כשהבעלים מחבה את המזגן כדי לקבל עוד כח, אבל בטח קפה היא עושה מעולה.

יותר מתקשרת.-כן היא ככה מאז שליבנו את העניינים ביננו

יותר פונה-וואלה יותר פונה???:shock2:

יותר מתנהגת-הכי טוב מתנהגת

ובכל זאת אף היא נחשבת לזבל שבזבל בהתנהגות-כן אבל היא מתנהגת וזה מה שחשוב

אז איביזה הוא רכב ספורט-לא יודע אני לא בטוח אם הוא מתנהגת ויותר פונה

הוא רכב דראג נטו. סבבה מחר אני בונה מצנח לאיביזה כדי שתוכל לבלום

[/quote]

ממש אוביקטיבי........

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
בפעם ה100.

איביזה זה לא רכב ספורטיבי.

מיצובישי קולט יותר ספורטיבית מאיביזה טורבו.

בפעם ה100- אתה מדבר שטויות....

וחבל שאנשים אולי יקשיבו לך ויפסידו רכב מצויין בגלל דעות לא אוביקטיביות וניפוח אגו עצמי.

תכניס לעצמך לראש- יש עוד מכוניות מהנות וספורטיביות חוץ מ106/205/206/306 וקליאו ספורט

ובפעם ה100- לא רק שאתה לא אובייקטיבי- נוח לך להגיד מה שאתה אומר, כשיש עוד עדר של מושפעים כמוך פה.

האיביזה טורבו רכב חזק נקודה. שים עליה 10K והיא הופכת למפלצת של ממש גם בפתיחות וגם על המסלול, כפי שהוכח בערד לא מזמן ועוד עם בולמים גמורים לחלוטין. היא תרביץ זמנים שאתה לא תתקרב, גם אם רוח אלוהים בכבודה ובעצמה תנוח עליך. ואפרופו תנוח- אז באמת תנוח ותשתה משהו קר כי חוץ מלחמם פה אנשים עם כל דברי ההבל שלך אתה באמת לא עושה הרבה.

ובקשר לקולט- אתה עושה צחוק מהחלטורה, זה שהיא לקחה אותך ברמזור עם 5 אנשים ברכב ופסנתר כנף בבגאז' בטח שלא הופך אותה לספורטיבית. מעניין אותי אם פעם נהגתה בכלל על קופרה/FR כי נהג טוב יכול להוציא ממנה המון, והחוכמה היא לביית חיית פרא כמוה ולא חתלתול /צפרדע כמו שלך.

צר לי שאני יורד לרמה שלך אבל לפעמים רק ככה המסר עובר בצורה הטובה ביותר..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פשוט תת רמה... אני לא מה אתם מתרגשים אני כבר מזמן לא מתייחס לילדים עם 106 ראלי\GTI שכל לילה בוכים על זה שמזדה 3 אוט' יותר מהירה מהם...

דביל תשאר עם ה103 כ"ס שלך ותמשיך להאמין שאם יש לך רכב שמגלח קונסים אז יש לך אוטו ספורט :lol:

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

חברים עם VAG טורבו.

אולי וולברין קצת הגזים, אבל בגדול מה שהוא ניסה להגיד נכון.

אין מה לעשות, האיביזה טורבו היא סופר-מיני מהירה מאוד, אבל לטעמי לא סופר-מיני ספורטיבית.

ואם אתם מתעקשים לקרוא לה ספורטיבית, אז היא ספורטיבית לא מוצלחת בכלל.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

וה106 ראלי\GTI ספורטיביות?

במסלול אמיתי אתה רוצה להגיד לי שה106 תהיה יותר מהירה מהאיביזה?

איביזה טורבו 20VT

פורסם

נראה לי הכוונה במסלול שכאשר אתה תצעק understeer במסלול אז הם יזגזגו עם חיוך בין הפניות.

אני הייתי שואל את עצמי, מה יותר זול, להתחיל להפוך אביזה טורבו לרכב מתנהג (המתכון הרגיל) או את המקבילה לה לרכב חזק בקו ישר?

לגבי 106 ראלי, הן בהחלט ספורטיביות, האחיזה פשוט מדהימה, לא נתקלתי מעולם בתת היגוי! הגבולות רחוקים והרכב מעלה חיוכים ברמות. מה שבטוח אבל זה שכוח מנוע לא ממש יש לה וכמו שנאמר פה כנראה שכל מאזדה 3 תיקח אותה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
נראה לי הכוונה במסלול שכאשר אתה תצעק understeer במסלול אז הם יזגזגו עם חיוך בין הפניות.

אני הייתי שואל את עצמי, מה יותר זול, להתחיל להפוך אביזה טורבו לרכב מתנהג (המתכון הרגיל) או את המקבילה לה לרכב חזק בקו ישר?

לגבי 106 ראלי, הן בהחלט ספורטיביות, האחיזה פשוט מדהימה, לא נתקלתי מעולם בתת היגוי! הגבולות רחוקים והרכב מעלה חיוכים ברמות. מה שבטוח אבל זה שכוח מנוע לא ממש יש לה וכמו שנאמר פה כנראה שכל מאזדה 3 תיקח אותה.

עמית.

ברור שיותר משתלם להפוך את האיביזה לרכב שמתנהג הרבה יותר טוב. יצטרכו לשפוך הרבה מאוד כסף כדי שה106 בכלל תתקרב לאיביזה בקו ישר...

ובקשר למסלול אל תהיה כל כך בטוח אם בג'ימאקנה איביזה מקדימה את ה106 ובטח ובטח במסלול יותר משמעותי היא תהיה לפניה מכיוןן שאז יבוא יותר לביטוי הכוח שלה...

איביזה טורבו 20VT

פורסם

אני בטוח שהיא תהיה לפניה ובזה אין ספק, מה שעולה פה הוא עניין הכיף.

עקרונית אין טעם גם ככה להשוות בין ה 106 לאיביזה כי הן לא קרובות זו לזו בסכומים שהן נמכרות.

מה שכן ניתן לראות בכמה קונים קליאו ספורט ובכמה אביזה, כמה כסף תשפוך על האביזה בשביל להתחיל להנות מסיבובים וכמה כסף תוציא ברנו בשביל לגהץ בקו ישר, בסכום הסופי מה יהיה זול יותר? כמובן שבלי קשר חובב סיבובים אמיתי יקח ישר קליאו וחובב קו ישר לא יתלבט בין הקליאו לבין האיביזה. נשארנו עם אלה שלא סגורים על עצמם והם באמצע בין התנהגות לקו ישר, וכאן מתאימה לנו ההשואה מה יהיה זול יותר להפוך איביזה למתנהגת או קליאו ספורט למגהצת בקו ישר. ההשוואה בנויה לאלה שהכוח בקליאו חסר להם, והסיבובים באיביזה מבאסים אותו.

חוץ מזה ויכוח מיותר, גם אם האביזה תיסע יותר מהר מקליאו במסלול, זה עניין של הנאה! בסופו של דבר גם למסלול אתה מגיע בשביל להנות ולא בשביל לקבוע שיאי עולם חדשים באיביזה טורבו.

נק' חשובה, אני לא בצד של אף אחד, פשוט לא מבין את הויכוח ההזוי הזה שמתנהל כל פעם, קליאו נגד אביזה טורבו... כאשר פותח השרשור בכלל רצה לשמוע על רכבים אחרים.

בהשוואה של איביזה ספורט מול XSI הייתי הולך על ה XSI בלי לחשוב פעמיים. האיביזה ספורט זה מן טרנד בשביל למכור את הרכב לצעירים, אני לא רואה איך משהו יכול ליסוע באופן ספורטיבי עם המשקל של האיביזה ו 100 כ''ס ואם זה גם לא פונה כמו צרפתיה, ואין לה טורבו אז מה כן יש לה? 100 כ''ס אימתניים וג'אנט גדול?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...