Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין לקנות לאימי רכב קטן בתוך העיר.

הכרחי:

א. שיהיה קטן ככול האפשר (לכן לא חשוב כמות המושבים, תא איחסון...)

ב. אוטומט או חצי אוטומט

ג. מזגן

ד. עד 50 אש"ח.

ה. הוצאות תחזוקה סבירות.

בעיקרון חשבתי על סמארט אך מעוניין לשמוע

האם יש רכבים אחרים קטנים כמוהו או מעט גדולים ממנו אך עדיפים עליו.

תודה מראש

מירון

:?

פורסם

תוכל להיסתכל גם על הג'ימני של סוזוקי, גיפון חמוד וקטן, אפילו יצא לי לראות כמה כאלה חונים "כמו סמארט", בניצב למדרכה.

פורסם
תוכל להיסתכל גם על הג'ימני של סוזוקי, גיפון חמוד וקטן, אפילו יצא לי לראות כמה כאלה חונים "כמו סמארט", בניצב למדרכה.

רק שצריכת הדלק שלו (גיר אוטומטי) רחוקה מאוד מצריכת הדלק של הסמארט

פורסם

נסה לחפש סוזוקי וואגון R. מאובזרת, אוטומטית, אמינה, מתאימה לתקציב, ונראית לא רע בכלל :)

פורסם

פנדה - רכב אידיאלי לדרישות. ניסיון מצויין של שנתיים עם הפנדה, הרכב אמין וזול להפליא לתחזוקה. לא קטנטנה כמו סמארט אבל עדיין תיכנס ל-99% מהחניות שמתפנות בעיר, עם ישיבה גבוהה, ראות מצויינת לכל הכיוונים, נוחות יחסית (בוודאי עדיפה על הסמארט, יותר נעימה ופחות קפיצית) ושימושיות, בוא נגיד שאמא תוכל גם לאסוף 2-3 חברות ועדיין יישאר מקום לקניות בבגאז'.

יצויין כי לפנדה גיר רובוטי (לא אוטומטי רגיל) שחסרונו העיקרי ל"מפונקים" הוא בהתדרדרות לאחור בעליה, כמו גיר ידני. אם אתם גרים בעיר מישורית ברובה, לא הייתי מתייחס לזה כבעיה, אך צריך לעשות נסיעת מבחן. לגבי המזגן שציינת - בפנדה הוא מעולה, אני כמעט אף פעם לא משתמש ביותר מחצי העוצמה, גם בצהרי יום קיץ.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...