Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אני רוצה לשאול שאלה בקשר לקומפוננט ברכב אני בעוד כמה דקות יוצא לכיון התחנה המרכזית הישנה בת"א במשא חיפושים של מערכת לרכב.

השאלה שלי היא כזאת אם יש לי סט קומפוננט מקדימה של מגנט או מוראל פולס משהו בסיגנון הזה האם אני חייב שיהיה לי סאב ברכב כדי שזה יעבוד בצורה סבירה? אני לא רוצה להרכיב סאב ברכב בגלל שאם אני יריכב סאב ברכב כל הדשבורד שלי יתפרק לגמרי (יש לי 205). האם אני יכול לסים סט קומפוננט מקידמה וזוג 6X9 מאוחרה שהם יהיו כעיקרון הסאב שלי ? וכל אלה כמון יתחברו למגבר מסוים? האם זה יעבוד טוב ? ישמע טוב יחסית?

המשך יום טוב שיהיה לכם.

פורסם

יחסית- הכל יחסי.

6X9 רואים אותם אם לא תייצר להם כיסוי הסתרה למדף, זאת מעבר שהבאסים שלהם מוגבלים מאוד, אבל יש יתרון קטנטן של סאונד משלים מאחור. במקרה שאין סאב והסט הקדמי מוגבל, אתה עלול לגלות שה 6X9 שולטים במערכת וזה לא נכון מבחינת סאונד ראוי והגדרות "במה" . ( Stage )

סאב, יתן באסים חזקים יותר ולא רואים אותו, אלא אם אתה משתולל בכל מיני מקומות עם הווליום ואז כולם יודעים שיש מערכת וסאב ויכולים לפרוץ לאוטו.

טכנית, סאב עדיף, ו 6X9 הם רק למי שאין מקום בבגאז' , ואו מאיזושהיא סיבה אחרת (כלכלית?) לא רוצה סאב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יחסית- הכל יחסי.

6X9 רואים אותם אם לא תייצר להם כיסוי הסתרה למדף, זאת מעבר שהבאסים שלהם מוגבלים מאוד, אבל יש יתרון קטנטן של סאונד משלים מאחור. במקרה שאין סאב והסט הקדמי מוגבל, אתה עלול לגלות שה 6X9 שולטים במערכת וזה לא נכון מבחינת סאונד ראוי והגדרות "במה" . ( Stage )

סאב, יתן באסים חזקים יותר ולא רואים אותו, אלא אם אתה משתולל בכל מיני מקומות עם הווליום ואז כולם יודעים שיש מערכת וסאב ויכולים לפרוץ לאוטו.

טכנית, סאב עדיף, ו 6X9 הם רק למי שאין מקום בבגאז' , ואו מאיזושהיא סיבה אחרת (כלכלית?) לא רוצה סאב.

דני

תודה רבה הבנתי אותך אבל תיראה אני בבעיה רצינית אני נהג חדש רק הוצאית רישיון וקיבלתי רכב בירושה מההורים ואני לא מסוגל ליסוע בלי מוזיקה אני חייב להרכיב מערכת ברכב אני לא רוצה מערכת משוגעת כמו לא יודע מה אני רוצה פשוט מערכת שישמעו בה חזק ויחסית איכות שמיעה טובה אני צריך רמוקלים קידימים ורמקולים למגש האחורי. סאב אני לא יכול להרכיב מסיבה שהדשבורד שלי במצב על הפנים (פיג'ו205) לכן סאב יפרק אותו לגמרי אז אני מעדיף שלא יהיה סאב ושישאר הדשבורד במצב שלם.

תגיד יש לך אולי המלצה למערכת(פאנל, רמקולים אחורים, ורמקולים קידמים, ומגבר) ושהתקציב לא יעלה על 2000 שקל רק לרכיבים כי התקנה עושים לי בחינם. האם תוכל להמליץ לי על מערכת בסכום כזה אני בעיקר שומע מוזיקה ים תיכונית וטראקים.

פורסם

סאב לא יפרק לך שום דבר, אלה אם כן, אתה מרכיב איזה סטרוקר או משהוא. קיקר C12 יעשה את העבודה. יש עדיפות ברורה לסאב על פני 6X9. סאב מנגן תדרים ש6X9 לא מסוגל לנגן.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

בקשר לתחנה המרכזית (הישנה?)

אני רואה שהרבה אומרים פה לדוגמא "חבל שקנית ככה וככה היית קונה בתחנה המרכזית בככה וככה" :mm_wink:

איפה בכלל החנויות האלה שכולם מדברים עליהם?

יותר זול מזאפ? אמינות? (זיופים וכ"ו)

בתודה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...