Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על MAZADA 323F שנת 93'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהרכב אוטומטי זה יתרון בשבילי, מה שמפתיע שיש עליו רק 51,000 ק"מ.

מה דעתכם מאלו שמכירים את הרכב מקרוב?

חשוב לי לדעת מהי הצריכת דלק שלו?

וכמה לדעתכם הוא שווה כשהוא באמת במצב מעולה?(מחירון 16,000).

תודה רבה.

פורסם

זה שהרכב עבר 51,000 ק"מ היה מדליק לי נורה אדומה.

רכב בן כמעט 15 שנה עם קילומטראז' של 3400 ק"מ לשנה? מאד לא הגיוני (או שחריג אם מדובר על יד ראשונה מזקן שהוא רופא שגם נכה, המזיז את רכבו פעם בשבוע בשביל להראות את הנכדים).

עכשיו ברצינות, איזה יד הרכב? יש סיכוי להיסטוריית טיפולים?

בדוק את הנ"ל ב"שבע עיניים" אם אכן הכל אמיתי (קשה לי להאמין), והרכב לא עבר תאונה שאסי רצינית (כזו שהיה צורך להרכיב את הרכב מחדש), אזי מדובר על מציאה של ממש.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

האמת שבמאה אחוז מדובר ברכב עם 51000 ק"מ מיד של קשיש שבמקרה הוא מכר טוב של אבא שלי .. הבן אדם קנה את הרכב מהחברה..

תודה רבה לך, עזרת לי מאוד..

אם יש לכם עוד דעות אני אשמח לשמוע.

פורסם

אז אם אתה מכיר אותו זה באמת רכב נדיר עם קילומטראז' כזה.

אם אתה אוהב את הרכב כמה בדיקות והייתי הולך עליו במידה והוא יתגלה כרכב תקין בהכל.

ובלי לבדוק לא לקחת כי אולי הוא עמד יותר מידי זמן וזה גם הורס

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בטוח שישנם גומיות שכבר יבשות וכו...

עליך לעשות יישור קיו רציני- אבל אם יש אמת בנתונים - אני הייתי קונה את הרכב ומחליף מה שצריך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני אכן יעשה בדיקה שוטפת למרות שאין לי ספק שהרכב שמור ומטופל בזמן לאורך כל השנים.

חשוב לי לדעת מהי צריכת הדלק שלו(להזכירכם מדובר ב1600 אוטו')?

וכמה שווה לשלם עליו בהנחה שמחירון הרכב הוא 16,000 ש"ח?

פורסם

לפי מה שאתה אומר, יד ראשונה מקשיש עם 51 אלף?! אני הייתי לוקח את האוטו לבדיקה, רואה מה צריך לתקן מתקזז וקונה!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

שווה לשלם את המחירון במידה והכל תקין

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שיהיה ברור שיהיה לך לא מעט חלקים להחליף, בעיקר גומיות, שמנים ונוזלים אחרים.

אולי גם בולמים\קפיצים - וכנראה שגם צמיגים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...