Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי ומורי היקרים, עברה כבר שנה מאז שכתבתי פעם אחרונה בפורום, הייתי תקופה ארוכה בחו"ל.

לענייננו, אני מחפש מקום במרכז (ושאני אומר מרכז אני מתכוון לאיזור ת"א,הרצליה,גג כפ"ס) שמשכיר טרקטורונים לטיולי שטח.

דודי הגיע מחו"ל, ורוצה להשתולל קצת בחולות.

האם קיים כזה מקום? כן,חיפשתי כבר בנט,ועשיתי חיפוש באתר....

תודה מראש.

marksab

פורסם

תחפש קודם איפה נשאר חול באיזור המדובר ואחכ תבין למה אין חברות שמשכירות טרקטורונים במרכז

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

תנסה לבדוק כאן:

אבניר חברה לרכב בע"מ

טלפון: 03-5158888 פקס: 03-6815513כתובת: הסדנא 6, תל אביב 66557

אתר: www.oferavnir.co.il

לא מכירה את החברה, ולא היה לי ניסיון עימם, זה הופיע לי מתוך חיפוש בינטרנט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עופר אבניר משכירים כלי רכב?

(עופר אבניר= יבואן אופנועי סוזוקי, קטנועים וטרקטורונים)

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אם דודך הגיע כבר מחו"ל כך אותו יום אחד טיול לצפון או לדרום, ושם טרקטרונים אתה יכול להשכיר חופשי.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

יש סוכנות של הטרקטורונים האלה בכפר סבא.

באיזור התעשייה החדש המזרחי (עתיר ידע), אי אפשר לפספס.

תשאל אותם אם הם יכולים להשכיר לך את רכבי ההדגמה...

אני יודע שהטרקטורים שלהם עומדים שוממים מאז שהחליטו להעביר חוק שכל הילדודס לא יוכלו לנסוע בכלים האלה...

• תוכן חדש...