Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכב בין 35 ל-45 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני זקוק להמלצה לרכב אוטו' עם בגאז'(תינוק בדרך) בתקציב בין 30-45 אלף.

חשוב לי בטיחות,אמינות,זול לאחזקה(דלק,חלפים,טיפולים) גיר אוט' שיעשה את העבודה ושהרכב לא יהיה גדול מדי(פוקוס).

הרכב יעשה כ-50 ק''מ ביום.

ההתלבטות שלנו היא

1-מיצובישי לנסר/כריזמה -99-00 -קצת ארוכה אבל הבנתי שמאוד אמינות.

2-ארופאיות-אופל אסטרה/סטרואן קסרה/קורדובה.-יש סטיגמות על גיר אוט' בארופאיות.

3-ניסן אלמרה-קצת יקרה

4-לנטרה-זולה אך לא יודע עם היא עומדת בדרישותינו(בטיחות +אמינות)

אשמח להמלצות

תודה מראש

פורסם

הסונטה קצת גדולה לדעתי אבל אם הייתי מוצא אלמרה במצב טוב הייתי מתאמץ בשבילה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תינוק בדרך ולכן הבטיחות חשובה מאוד, באמת כדאי להתאמץ בשביל אלמרה אולי איזו טויוטה קורולה או להצתרף לעדר הלאנטיסים?

מה שכן אני לא בטוח לגבי הבטיחות של המשפחטומטיות האלה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תעשה קצת חיפוש ותבין מה אנחנו אומרים על אירופאיות ועל יפניות ועל הכל, הנתון הכי מכריע זה איך טיפלו ושמרו על האוטו לפניך.

אתה יכול לקנות יפנית שחוטה או שלא עשו לה טיפולים בזמן והיא תקרע אותך ואתה יכול למצוא אירופאית שקיבלה יחס כמו שצריך ויכולה לשרת אותך נאמנה.

הכל תלוי ביחס, אך אולי יפניות יותר סלחניות מאירופאיות אבל תלוי במצב הרכב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אין שום קשר בין אלמרה לבטיחות.

למזלי עוד לא יצא לי לבדוק את העניין עם האלמרה המשפחתית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לטעמי ונסיוני האישי הרכב שיתאים לכם ביותר הוא הפוקוס או האסטרה.

ברשותי אסטרה מודל 2000 כבר 3 שנים. אני יכול להגיד רק מילים טובות על הרכב מבחינת אמינות. ( טפו טפו כן.. )

חוץ מטיפולים מסודרים הרכב לא עבר שום תקלה מעבר למילוי גז במזגן. הרכב שלי נוסע 60 ק"מ כל יום.

לגבי הפוקוס , ישנה אצלי בעבודה אחת כזו ויוצא לי לנהוג עליה הרבה. הגה מצויין ותחושה נהיגה בטוחה. סחיבה טובה יותר

מהאסטרה 1.6 . הייתי ממליץ לך לנסות למצוא אסטרה 1.8 מודל 01 - תעלה סביב ה 45 וההנאה מובטחת לדעתי.

לגבי ירידת ערך אין לך מה לחשוש לדעתי , הירידה הרצינית כבר נעשתה בשנתונים האלה. כך שהסיכון פה הוא לא משהו

מיוחד לעומת היפניות.

תתחדש.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

לנו יש כרזימה אוטומטית 98 יד ראשונה.

האוטו אמין (כמעט עשר שנים שאנחנו הולכים רק פעם אחת למוסך לטיפול 10,000).

לאוטו יש שתי כריוות אוויר ואני מאמין שגם ABS.

האוטו עצמו מאוד מפנק, לנו יש את הגירסא המפוארת STAR - ארבעה חלונות חשמל, הגה כוח ומזגן מצויין - בשבילי זה אומר הכל.

האוטו עצמו ממש לא חלש, אבל הוא עדיין אוטומטי 1600, אבל אני מבין שזה לא שיקול מבחינתך.

האוטו מאוד מאוד מרווח, גם מקדימה וגם מאחורה.

אני מאוד נהנה לנהוג בו, המקום שיש מקדימה פשוט נותן תחושה מאוד מאוד נוחה לנהוג.

אני, אישית, חושב שהיא מנצחת את הלנסר החדשה בשנות ב-2000 בכל פרמטר.

אם היית אומר לי שנקנה אוטו ונחזיק אותו כבר קרוב לעשר שנים (טפו טפו טפו), אני לא הייתי מאמין. אבל בינינו, היא ממש לא מראה חולשה :-P.

• תוכן חדש...