Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילה מרכזית -zx 1600 מודל 1996

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כאמור zx 1600 מודל 1996

יש לי תופעה מאוד מעצבנת שברגע שאני פותח את הסוויץ' לפני שאני מתניע והדלתות סגורות

הדלתות ננעלות ,אם אני סוגר את הסוויץ' בחזרה הנעילה שוב נפתחת.

אם אני עושה את זה כשדלת הנהג פתוחה הנעילה פשוט "קופצת" ולא יכולה להנעל.

הרכב יד ראשונה אצלנו במשפחה ככה שאני יודע שאין שום קומבינות שמישהו עשה ואני לא יודע עליהן.

הותקנה ברכב כשהיה חדש אזעקה מסוג cliford שכללה גם מרים שמשות קדמיות.

ואחרי כמה שנים גם אימובילייזר פשוט (לא קודנית).

כרגע כבר כמה שנים שגם האזעקה וגם האימובלייזר מנותקים ואני פשוט מתניע ופותח עם המפתח הרגיל וזהו.

לפי מה שראיתי יש צופר בתא המנוע ועוד קופסה שחורה מתחת להגה.

יש טעם לפרק את האזעקה מהרכב ולחזור למצב מקורי?

יש סיכוי שזה יעזור?

השלט העגול והקטן עם סמל סיטרואן לא פועל למרות שנדלק אור אדום-אולי הסוללה חלשה אין לי מושג.

למרות שהאזעקה מנותקת השלט שלה פותח ונועל את הדלתות.

אשמח לקבל רעיונות ,תודה מראש שרון.

פורסם

נישמע כמו נעילה מרכזית לפי התקן האמרקאי

זה במקור ככה ( אולי חוששים מחוטפי מכוניות שם )

היה לי את זה בקליאו RSI שהיתה לי .

אפשר לעקוף את זה

השאלה למה לשחק עם משהו שעובד

עפר.

פורסם

חברים יקרים. לא יודעים אל תענו!

בסיטרואן הנ"ל , האחראי לתופעה הזו היא אזעקת הקליפורד, תוכנה מס' 9 שלה, ליתר דיוק.

בכדי לבטלה יש לבצע תיכנות על ידי לחצן הVALET , לעיתים השליטה על הVALET מתבצעת דרך הפעלת המפתח בסירנה בדגמים מסויימים של סירנות מקוריות בלבד של קליפורד. לצורך ביצוע בדיקות ו/או דריכה וניטרול, שי צורך בהמצאות שלט תקין , שאני מניח ואולי בטעות, שאין לך כזה.

לחילופין ואם האזעקה איננה עובדת, ניתן לנתק את התקע (או שני התקעים - תלוי בדגם) מהמח. רק לוודא שהאוטו מניע לאחר הניתוק של המוח ולא כבה מעצמו ולבד מייד או לפחות במשך 2 דקות מרגע ההנעה שלאחר ניתוק המח. לא לזרוק את המח. לשמור בבאגז'.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

Guest sharon zx1600
פורסם

דני תודה על התגובה

דווקא יש לי 2 שלטים פועלים ותקינים של האזעקה שפותחים ונועלים את הדלתות אבל לא יותר מזה כי שום פונקציה אחרת של האזעקה לא פועלת.

היא מקולקלת כבר כמה שנים וזה לא רכב גניב ואפילו יש לו ביטוח מקיף ככה שלא מצאנו טעם לנסות לתקן או להתקין אזעקה אחרת.

יש לי גם את החוברת של האזעקה וניסיתי ע"י הVALET -5 ביפים(להחליף מצב ולחזור 5 פעמים) לבטל את התכונה המעצבנת הזאת וזה לא הלך.

כל מה שהצלחתי לעשות זה להגיע למצב שהוינקרים לא מפסיקים להבהב והתכונה הזאת באמת התבטלה

אבל ברגע שנגעתי עוד נגיעה נוספת בVALET זה חזר למצב הקודם.

ניסיתי גם לנתק מצבר לכמה דקות ולא עזר.

המפתח שיש לי לצופר לא מתאים משום מה.

תודה רבה בכל אופן.

Guest sharon zx1600
פורסם

דני ברשותך עוד שאלה

במידה ואני מנתק את המוח כמו שאמרת ,איך תתבצע הנעילה של הרכב?

הכוונה שלי האם יהיה אפשרי להמשיך לפתוח ולנעול עם השלטים של האזעקה?

פורסם
דני תודה על התגובה

דווקא יש לי 2 שלטים פועלים ותקינים של האזעקה שפותחים ונועלים את הדלתות אבל לא יותר מזה כי שום פונקציה אחרת של האזעקה לא פועלת.

כנראה היא במצב VALET . האם נורית האזעקה שבתוך הרכב דולקת קבוע? (כלומר לא מהבהבת, ולא כבויה. אלא מאירה בכל מצב)?

היא מקולקלת כבר כמה שנים וזה לא רכב גניב ואפילו יש לו ביטוח מקיף ככה שלא מצאנו טעם לנסות לתקן או להתקין אזעקה אחרת.

שיקול שלך. ברגע שהשלטים מפעילים (וגם אם לא) ,להשמיש אותה זה שטויות למי שמומחה בקליפורד.

יש לי גם את החוברת של האזעקה וניסיתי ע"י הVALET -5 ביפים(להחליף מצב ולחזור 5 פעמים) לבטל את התכונה המעצבנת הזאת וזה לא הלך.

כל מה שהצלחתי לעשות זה להגיע למצב שהוינקרים לא מפסיקים להבהב והתכונה הזאת באמת התבטלה

אבל ברגע שנגעתי עוד נגיעה נוספת בVALET זה חזר למצב הקודם.

רגע רגע-- שהוונקרים הבהבו, הסירנה צריכה לצפצף, כלומר ללא קשר למצב האזעקה, הסירנה לא פעילה..

ניסיתי גם לנתק מצבר לכמה דקות ולא עזר.

נכון, זה תמיד יחזיר למצב של נעילת הרכב עי שימוש בסוויץ'

המפתח שיש לי לצופר לא מתאים משום מה.

אם אתה רוצה להשמיש את האזעקה, יתכן ותאלץ להחליפה.

תודה רבה בכל אופן.

הוספת ושאלת:

במידה ואני מנתק את המוח כמו שאמרת ,איך תתבצע הנעילה של הרכב?

הכוונה שלי האם יהיה אפשרי להמשיך לפתוח ולנעול עם השלטים של האזעקה?

לא, השלטים לא ינעלו יותר את הרכב, בקיצור, מומחה קליפורד בדקות יפתור את הבעיה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...