Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביחי, הסיירה הנ"ל היא דגם יחיד בארץ , היתה שייכת לשגרירות לפי הבעלים ,

זו חיה מוזרה ללא ח"ח, ללא סרן דיסקים(ללא ABS ), ללא נ"מ , הרכב עצמו

מוזנח דרוש הרבה ליישור קו .

פורסם
אלעד שלום,

בהסתמך על העובדות הבאות:

אח שלך לא רוצה את המנטה כי היא נדירה ואין חלקים.:shock:

במקום הוא רוצה סיירה או ספרינט (ולהן יש חלקים בשפע?):shock:

הוא מחפש אמינות באלפא ישנה או חיסכון בדלק בטנק מתוצרת פורד עם מנוע 2 ליטר שישופר בעתיד :shock:

אין לי ברירה חוץ מאשר לקבוע באופן ודאי שאח שלך אידיוט :wink:

תן לו צפחה בעורף, בעיטה בתחת וקנה לו סיויק קופה מגניבה וספורטיבית ביותר, הנאונים הכחולים עליי.

יניב, אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מזה שאתה צודק אבל לאח שלי יש את הזכות לבחור מה שבא לו, אני לא מכריח אותו לקחת שום דבר, אני רק מנסה לייעץ לו לבחור האופציה הכי טובה אבל אם הוא רוצה בכח לעשות טעות פאטאלית אז הוא יצטרך ליפול לבד.

bar72, להיות אח שלי כנראה לא תוכל כבר להיות אבל אם אתה כ"כ רוצה את המנטה אז אני שוקל גם אופציה למכור אותה אם יהיה מישהו רציני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אלעד שלום,

בהסתמך על העובדות הבאות:

אח שלך לא רוצה את המנטה כי היא נדירה ואין חלקים.:shock:

במקום הוא רוצה סיירה או ספרינט (ולהן יש חלקים בשפע?):shock:

הוא מחפש אמינות באלפא ישנה או חיסכון בדלק בטנק מתוצרת פורד עם מנוע 2 ליטר שישופר בעתיד :shock:

אין לי ברירה חוץ מאשר לקבוע באופן ודאי שאח שלך אידיוט :wink:

תן לו צפחה בעורף, בעיטה בתחת וקנה לו סיויק קופה מגניבה וספורטיבית ביותר, הנאונים הכחולים עליי.

שלום מר בגירה (להלן: "החכם"). אני האח "האידיוט" של אלעד. נראה מה אתה חושב עליי אחרי שארשום את המציאות כפי שהיא (לא כראות אלעד).

אני רוצה להתחיל בהתייחסות השגויה שלו למצב של האופל. האוטו שוכב בהחלפת גיר, מחכה ל"גל ארכובה" או משהו דומה, כבר חצי שנה!

לפני כחודש וחצי (אותה עת בו הלוויתי לו 3000 שקל לצורך קניית המנטה החדשה שלו) הובטח על ידו שהאוטו יגיע למצב נסיעה תוך כחודש ימים לכל היותר. עליי לציין שהרכב עומד באותו מקום כבר חודש וחצי, ואלעד אמר בעצמו שהאוטו ימשיך לעמוד גם עוד חודש, לכל הפחות. והחלק שהיה אמור להגיע אתם שואלים? לא, עדיין לא נראה באופק.

לאלעד 3 מכוניות. כל השלושה לא נוסעות. האם אפשר להשאר אדיש לאור זה? להמשיך להאמין שהאוטו יסע ביום מן הימים?

יש לציין שכל המשפחה תומכת בדברים שאני כותב, אין הם מאמינים שהאוטו יסע עד ל-1 לספטמבר, וגם לאחריו האוטו יחמם את אותה פינה בה הוא יושב במוסך כבר חצי שנה.

אני אף פעם לא אמרתי שאיני מוכן לסוע באוטו של אלעד, שמחתי לשמוע שהוא נותן לי לסוע בו. החלקים רק הדאיגו אותי, אך לא היוו גורם לא לקבל את האוטו.אבל איך אפשר לסוע באוטו כשאתה מרגיש שמורחים ומורחים ומורחים אותך?

אני מוכן להסתכן בהצהרה: המנטה לא תסע גם בעוד חודשיים. גם לא עוד שלושה. נדבר שוב ב-24 בספטמבר.

ולגבי "הסיויק קופה המגניבה" - אם תעלעל קצת בהיסטוריה של ההודעות שלי, תבין שהתקציב השתנה בחודשיים האחרונים, לרעת שנינו, ובתחילה עמד על 55K שקל, ולא חיפשתי אף "סיויק האצ'בק/קופה", אף "יונדאי קופה" כמו שאתה מתאר אותי. חיפשתי רכב ספורטיבי לנהג צעיר. פונטו HGT היתה ההמלצה המומלצת - לא עוקצת ולא נושכת, אך לאחר כמה דיונים עם בעלי קליאו ספורט, הבנתי כי הרכב לא מסוכן כמו שמתואר, וגם נהג צעיר יכול להתנייד עליו. במיוחד כאשר רוב ההתניידות היא עירונית יומ-יומית. לאחר שאלעד הבטיח שהאוטו ייצא כעבור חודש, נמחקה כל אפשרות להתנייד על 3 רכבים, שכן אין צורך בכל כך הרבה והקליאו ספורט ירדה מהפרק. וכאן אנחנו חוזרים לתחילת ההודעה.

בגירה, אני מבקש ממך לקרוא לעומק. ולהבא - אתה לא מכיר אותי, אל תשפוט אותי לפני שנפגשנו פנים מול פנים (ואשמח לעשות זאת). אין אני שופט אותך משמועות, אז אתה אל תשפוט אותי ממה ששמעת.

זיו.

פורסם

זיו שלום,

קודם כל, הודעתי הייתה בצחוק ואם נעלבת, סליחה.

לאור מערכת היחסים הארוכה והסבוכה שיש לי עם אחיך, הרשיתי לעצמי לצחוק עליו קצת ובדרך (בלי להכיר אותך) גם קצת עליך.

אני אותו דביל שחולה באותה מחלה של אחיך, אני זה שנתן לו את הגלגל תנופה (זה שלא התאים) ועוד שלל חלקי פנים וגם ספוילר קטן.אני יניב, בעלים של 4 מנטות (ועוד שתיים אינשאללה יתוספו השבוע)(ועוד 3 אופל אחרות ב"הר הגרוטאות שלי" כמו שאישתי מכנה את התחביב שלי).

אם אני יכול לתת איזה עצה קטנה לך. קח את המנטה עם גיר אוטומטי.

בטלו את כל הפרויקט ותחזירו את הגיר האוטומטי.

תשמישו חזרה את האוטו עד שיהיו בידכם כל החלקים להסבה, רק אז חיזרו לפרק.

ביינתיים ומנסיון מלא, אני מבטיח לך שתהנה גם עם הגיר האוטומטי.

בהצלחה בהמשך הדרך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...