Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב רוכש את הרכב הנ"ל ונתקל בדילמה מעניינת:

מערכת הניווט הלווינית שאופציונאלית ברכב, וכוללת מסך גדול וDVD מובנה - עולה תוספת סכום לא מבוטל

של 31,000 ש"ח :shock: באדיבות צ'מפיון מוטורס.

שיטוט קצר ב-eBay העלה שניתן לרכוש את המערכת המקורית בסכום נמוך משמעותית:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120130995497&rd=1&rd=1

עולה השאלה הבאה:

האם כל מה שדרוש זו המערכת לעיל, ואז PLUG&PLAY וגמרנו?

או שיחסרו עוד חלקים כמו אנטנת GPS מקורית ומי יודע מה עוד?

למישהו יש נסיון דומה ויכול לעזור?

תודה

HFturbo

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית*** זה לא כזה פשוט, מדובר על עשרות חוטים שמתחברים לעוד עשרות אחרים.

אני מדבר על נסיון של מישהו שעובד בטויוטה ולומד איך מחברים את המערכות האלה וזה מטורף.

בישביל מישהו שעובד שם 14 שנה לוקח לו לחבר את כול המערכת בכ 5-6 שעות, עשרות הלחמות חיבורים ומה לא.

על תחשוב שזה כזה פשוט.

אגב רק התוכנה של המכשיר [מפות של הארץ] עולה כ 3000 אלף שקל והיא מתעדכנת ללא הפסקה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

עדיין, ההבדלים בעלויות הם הזויים.

400 פאונד הם 3400 שקלים בערך. נניח וזה מוכפל במכס ובמשלוח - 7500 ולא יותר.

עוד 3000 לתוכנה (האם באמת חובה מקורי?) ועוד כמה אלפים להתקנה - איפה זה ואיפה 30 אלף?

מה שכן - אתה חייב למצוא מקום מתאים, ברר גם אם צמפיון מתקינים את המערכת מקומית או שהרכב מגיע ככה מחו"ל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תגיד לחבר שלך הזה שיילך ויבטל את הרכישה של האוטו בטענה שהוא לא מוכן לקנות אותו בלי המערכת הנ"ל ותראה איזה יופי הם נותנים לך את זה בלי כסף.

הלכתי עם אבא שלי לקנות פאסאט חדשה והם רצו אותו סכום על המערכת הזאת אבא שלי מר להם בלי זה אני לא קונה ואני לא מוכן לשם כזה סכום וויתרו לו...אמנם הוא עשה קצת באלאגן אבל חסך 31000 שקל

x

פורסם

האמת, שכן. יש לי בדיוק את הנסיון בזה..

1- הותקן לי מסך שכזה שהבאתי בצורה עצמאית מחו"ל באודי שלי.

2- הותקן לדוד שלי מסך שכזה שהבאתי בצורה עצמאית מחו"ל ב VW פאסאט (2007).

למען האמת, יש הבדל. ואפילו הבדל גדול. כשאתה מזמין את זה מקורי עם הרכב אתה מקבל את זה עם שליטה על מחשב הרכב, דיבורית מובנת ועוד.

כשאתה קונה את זה לאחר מכן ומתקין את זה, הרבה אפשרויות לא מגיעות עם המסך (כמו הדיבורית המובנית) וזה תוספת מחיר, ויש דברים שפשוט לעולם לא יעבדו כי הרכב לא יועד לקבל מחשב שכזה.

כמו כן, תוכנת הGPS שמגיעה עם המחשב הזה עובדת רק לאירופה ע"י דיסקי DVD מיוחדים שמכילים מפות של מדינות אירופה.

מדינת ישראל והמפות שלה לא מגיעות בפורמט שכזה, ועל כן יש צורך בהתקנת "קופסא שחורה" עם מפות של ישראל ותוכנה ישראלית בעברית ולחבר אותה למסך הזה.

יש לבדוק אם המחיר שצ'מפיון מציעים לך כולל את המפות והתוכנה הישראלית או לא.

כמו כן, אני לא יודע עם איזה מערכת מגיעה הGTI, אבל אם זו לא המערכת הגדולה (בגודל של 2 פאנלים סטנדרטיים), אז יש צורך בהרבה עבודה שכוללת פירוק הדש-בורד, והחלפה של "כלוב" אחורי.

סיפור שכזה עולה כמה אלפי שקלים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תגיד לחבר שלך הזה שיילך ויבטל את הרכישה של האוטו בטענה שהוא לא מוכן לקנות אותו בלי המערכת הנ"ל ותראה איזה יופי הם נותנים לך את זה בלי כסף.

הלכתי עם אבא שלי לקנות פאסאט חדשה והם רצו אותו סכום על המערכת הזאת אבא שלי מר להם בלי זה אני לא קונה ואני לא מוכן לשם כזה סכום וויתרו לו...אמנם הוא עשה קצת באלאגן אבל חסך 31000 שקל

מצטער לאכזב אותך, אבל ממש לא מדובר על אותה מערכת.

המערכת שמגיעה בפאסאט היא מערכת סאונד סטנדרטית לחלוטין.

המערכת הזו היא הרבה יותר מזה והיא בעצם מחשב שמרכז הרבה דברים במסך אחד צבעוני.

(האפשרויות כוללות: דיבורית, צפייה בסרטי DVD, מצלמת נסיעה ברוורס, GPS ועוד)

פורסם
מצטער לאכזב אותך, אבל ממש לא מדובר על אותה מערכת.

המערכת שמגיעה בפאסאט היא מערכת סאונד סטנדרטית לחלוטין.

המערכת הזו היא הרבה יותר מזה והיא בעצם מחשב שמרכז הרבה דברים במסך אחד צבעוני.

(האפשרויות כוללות: דיבורית, צפייה בסרטי DVD, מצלמת נסיעה ברוורס, GPS ועוד)

תגיד אתה חושב שאני לא יודע לקרוא?

יש באוטו גג' פי אס דיוידי מצלמות רוורס דיבורית ומחשב דרך

x

פורסם

לאבא שלך יש פאסאט טורבו ?

פורסם

בוא נעשה סדר בדברים. גם אם הרכב מגיע עם "קומנד"(המכשיר עם המסך) הניווט המקורי לא עובד בארץ. מה שעושים למעשה מוסיפים מתאם שבעזרתו אפשר לחבר מערכת ניווט מקומית ושלל אופציות נוספות דוגמת מצלמת רוורס,טיונר TV וכו'.לא כל רכב שמגיע עם קומנד יש לו טלפון ומצלמת רוורס הכל שאלה של מה מזמינים. ניתן להוסיף את כל האופציות האלה מאוחר יותר. ולעצם השאלה שבגינה נפתח שירשור זה, מעבר לרכישה של המכשיר קח בחשבון שאתה תזדקק לעוד כמה אלפי שקלים למתאם ולמכשירהניווט.

פורסם

מודה לכולכם (חוץ מגל בעצם).

ועכשיו לשאלה המתבקשת הבאה: אם וכאשר ירכוש את המערכת בנפרד, איפה מומלץ להתקין באזור המרכז?

תודה

HFturbo

פורסם

לפי דעתי אם הרכב לא מגיע עם "קומנד" אז זה ממש מיותר במחיר של ההשקעה אפשר לקנות אחלה מכשיר דאבל דין ולקבל שלל אופציות וסאונד טוב יותר.

• תוכן חדש...