Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא TOPGEAR ולא FIFTH GEAR אלא AUTOCAR - סרטון קצר וקולע.. (SUPER CARS)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצליל של הלמבורגיני - מדהים ! :shock:

עם זאת - ההשוואה בין ה - R8 לבין הווירון , למעשה ממחישה עד כמה היא חזקה וכוחנית אפילו מול מתחרות אדירות כמותה . לדעתי , בדיוק כמו המסקנה שהגיעו אליה בסרטון , הווירון פשוט הטובה ביותר .

ובנוגע לסרטון עצמו - אני לא יודע מה הניסיון שלהם , אבל הסרטון נראה די חובבני , נובע מצילומים לא יציבים , חזרה על אותם קטעי וידאו ( 3 או אפילו 4 פעמים של הלמבורגיני מחליקה - כ"כ קשה לצלם קטע נוסף ? ) , איכות הסאונד ומניעת הרעשים וגם הקריינות האישית שלו - אבל אני מניח שהם חדשים בתחום , וכנראה שזה בלתי אפשרי עבורם לעמוד אל מול טופ או פיפת' גיר בהצלחה .

פורסם

לא יודע, אני הייתי בטוח ש-Autocar הוא מגזין רכב נחשב, ובין הוותיקים ביותר.

והכתב בכלל מומחה בהפרות חוקים (למשל, לקחת פורשה RS GT3 לרינג, למרות איסור מפורש)

פורסם

נכון שהויירון היא מהירה מאוד אפילו ליד מכוניות מהירות מאוד כמו הלמבו והפורש וכמובן הR8 , אבל, גם אני חושב שהמבחן או ההשוואה היא לא לגיטימית, יש מין "חור" בין מכוניות כמו הבוגאטי לבין הלמבו והשאר, שהרי לבוגטי יש יותר מפי2 כוחות סוס ומנוע ע נ ק V12 וכמובן משקל קל יחסית ואז, מתקבל יחס כ"ס לטון מטורף גם בהשוואה למתחרות, אם אני לא טועה. אז אפילו אני יודע שיש מכוניות עם עוצמה וכוח שאמנם לא מגיעות לבוגאטי אבל מדגדגות אותה מלמטה

כמו הקונינזאג CCR2 , קורבט Z06 , פאגאני זונדה החדשה וכו'

חוצמזה, כמו שאמר וולוו240, כמה אפשר לראות DB9 מחליקה שוב ושוב אותו קטע באותו סרטון.:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אכן התבלבלתי, התכוונתי W12 , ושוב טעיתי והזדרזתם לתקן "עורבים":wink:!

בכל מקרה, עדיין אני מאמין שהמבחן לא לעניין מאותן סיבות שכתבתי קודם.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אכן התבלבלתי, התכוונתי W12

W16...

זה באמת קצת לא הוגן לשים את אחד הרכבים הכי מהירים שקיימים מול מכוניות על "קונבנציונליות". אבל אני מניח שהם לא הביאו את הCCR בגלל שכשהם הביאו את הCCRX לטופגיר, היא נעלמה להם (מישהו יודע מה קורה איתה, דרך אגב?), ואת הקורבט בגלל שהZO6 (שזה O - אוו, או 0 - אפס?) הוגדרה כיצור שאין לו מה לחפש על כבישים רגילים.

מה שהם חידשו לי זה שהווירון יודעת לפנות, לא יודע למה, אולי בגלל המשקל, הגודל וההספק, הייתי בטוח שהיא יודעת רק להאיץ ולשרוף 100 ליטר דלק ב12 דקות :shock:.

והכתב בכלל מומחה בהפרות חוקים (למשל, לקחת פורשה RS GT3 לרינג, למרות איסור מפורש)

רינג? מזתומרת?

לסיכום, אני מכל המפלצות האלה, ה997 GT3 RS עושה לי את זה הכי הרבה :)

יום נפלא :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
ולמה לא חוקי לקחת לשם פורש?

כי היא בנסיעת מבחן? או כי הם גזענים?

מצטרף לשאלה

ובשבילי הפורשה, תודה.

פורסם

משעשע, זה בדיוק מה שהוא שאל!

כיצד יכול להיות שיש איסור מפורש לקחת פורשה GT3-RS לרינג, בעוד שנראה שהGT3 RS:

נולדה ברינג, נבדקה ברינג, כמעט מיועדת לרינג,מושווה נגד הGT3 ה"רגילה" ברינג, ובקיצור, כל אלמנט בה פשוט משווע לנסיעה בגיהנום הירוק.

אבל... את הרכב הספציפי שAutoCar קיבל למבחן, הגיע עם רשימה של איסורים. כגון, איסור עליה על מסלול (כן, כן, זה ממש לא פייר), ואיסור מפורש לעלות על הרינג (מפורש!)

אז הכתב מתחיל לדון בכמה מיים גנובים ימתקו, וכמה איסורים ישנם שהילד הרע שבתוכו חייב להפר, והדבר הבא שאתם קוראים, הוא רשמים בדרך לרינג (כנראה שהאוטו די נוח... יחסית), ותמונות בפאור סליידס ברינג עצמו. (כנראה שהוא אפילו יותר טוב מה-GT3, כמה מפתיע)

יש לי את הכתבה איפשהו... אני אבדוק אם יש אותה אונליין איפשהו ואצרף לינק.

בקיצקץ.... חודש אח"כ, בתגובות למערכת, הרבה קוראים ביקרו אותו בגין הפרה של החוקים... (לכו תבינו) ותגובת המערכת הייתה משו בסגנון... "חכו תראו מה הוא עושה בגיליון הזה... עם הלמבו LP640."

• תוכן חדש...