Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הידיים שלי מזיעות בזמן נהיגה בעיקר בקיץ , נסיתי לכוון את המזגן לידיים לא עוזר.

הייה לרכב כיסוי הגה ממין חומר דמוי עור כזה , הורדתי אותו ניסיתי בלי אני עדיין מזיע יש איזה פיתרון ? אולי כיסוי הגה מיוחד (כמובן משהו שלא יפגע בתחושת התקשורת של ההגה) זה מאוד מפחיד במהלך נהיגה לגלות שהידיים מחליקות מההגה של האוטו :shock: בכל מיקרה אם יש למישהו פיתרון אשמח לשמוע.

פורסם

ישנו חומר מצויין שניתן לקנות בבית מרקחת ללא מרשם, בעל גולה עקרון אל-תוש.

אתה מורח אותו באיזור הזעה ואתה לא מזיע במקום שבו מרחת. חומר פלאים.

את השם אני לא זוכר, אתן לך אותו בה.פ מחר. או שתקפוץ לבית מרקחת ותבקש אותו

הרוקח/ת יבינו על מה מדובר.

או לחילופין לנהוג עם כפפות אשר מיועדות לנהיגה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אם היית ציני וגם אם לא אני אגיב - זה לא קשור ללהיות רגוע או לא. גם לי זה קורה, אבל לא ברמות שהוא תיאר. דבר מרגיז מאוד ולפעמים גם מפחיד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפני כירורגיה, כדאי לנסות אמצעים פשוטים יותר.

תתחיל בלמרוח תכשיר נוגד זיעה על הידים. זה אותם תכשירים ששמים בבית השחי למניעת הזעה. צריך להקפיד לקנות אחד שמסומן כ Antiperspirant ולא רק Deodorant כי אלו הראשונים מכילים מלחי אלומיניום המונעים הזעה, בעוד שהדיאודורנטים מכילים בשמים וחומרים אנטיבקטריאלים המיועדים למנוע את הריח הרע בלבד.

נמרוד

פורסם
יש ניתוח בשביל הסרת בלוטות הזיעה. לדעתי, הפיתרון הכי משתלם לטווח הארוך.

אביחי

אסור לעשות דבר כזה.הגוף צריך להתקרר,אם אתה תסיר את בלוטות הזיעה זה יצור הרבה בעיות.

פורסם
יש ניתוח בשביל הסרת בלוטות הזיעה. לדעתי, הפיתרון הכי משתלם לטווח הארוך.

אביחי

הניתוח לא מסוכן אבל הוא יכול לגרום ל"הזעת יתר מפצה", כלומר במקום להזיע מהידיים או מבית השחי, הוא יזיע במקומות אחרים בגוף פי כמה ממה שהיה לפני הניתוח: גב, תחת וכו'...

אחד הגורמים להזעה בידיים ובכלל זה לחץ. לא אשכח שבשיעורי הנהיגה שהיו לי בעבר, הייתי מזיע די הרבה בידיים, וזה לא היה מהחום, זה היה מהלחץ. נסה לשבת יותר רגוע ונינוח, פחות לחוץ.

Xbox12341

פורסם

ניתוחים ובלגן?

תחשבו מראש למה מזיעים בקיץ בידיים בזמן נהיגה ואז תבינו שניתוח זה לא פיתרון.

ההגה עשוי מחומר לא נושם (היום זה עור, פעם סקאי שהוא סוג של פלסטיק), כשמחזיקים חומר לא נושם ביד בזמן שחם בחוץ מצטברת לחות גדולה יותר בין החומר לכף היד (כי החומר לא נושם) ואז מזיעים בכף יד.

יש אנשים שיותר יש אנשים שפחות, הרוב מזיעים בקיץ בכף יד ולא כי הם סובלים מזיעת יתר אלא בגלל ההגה.

שבו בקיץ על מושב עור מלא ועל מושב מבד, תראו איפה אתם מזיעים פחות.

לדעתי הכי טוב בשבילך זה כפפות ואולי איזה חומר מריחה, מעבר לזה אל תחשוב על שום טיפול אחר.

כשלמדתי נהיגה על ההגה היה ציפוי ספוגי עבה שגם סופג וגם נושם יותר, אבל הוא מכהה מאוד את התקשורת עם ההגה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...