Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באגירה באגירה אח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאגירה המפורסמת מראשון הועברה לטיפולי. וכמו שכתב אישפוז בעבר היא הייתה אצל בחור נחמד מאוד מראשל"צ

שמבין במכוניות והיו לו גם כמה וכמה מכוניות מעניינות. הרכב ישוקם לאט מודל 79 הרכב נראה דיי שלם מבחינת מיכלולים ומנוע ממה שידוע לי הרכב הועמד כשהיה במצב נסיעה ברשיונות רשום 10! בעלים קודמים.

יש למישהו פרטים נוספים לגביי הרכב הספציפי קראתי את השרשורים מהעבר. ספר או חומר על הרכב הנ"ל.

כ"כ אני צריך המלצה על בעל מקצוע לתיקוניי פיברגלס.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם, הבאגירה הזו היתה לי על הכוונת (את האמת, עד פירסום שורות אילו :?), אפילו המיספר שלו שמור אצלי בזיכרון של הפלאפון, וכל כמה חודשים הייתי מיתקשר ליבדוק, ככה כבר יותר משנתיים ניראה לי.

אני שמח שמישהו קנה אותה, למרות שהייתי יותר שמח אם זה הייתי אני...;)

תתחדש!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נכון ליום שישי המנוע הניע ונשמע בסדר גמור. בדיקה מעמיקה יותר תתבצע בהמשך.

כ"כ פילטר אויר פתוח לא מתאים שהורכב בחובבנות. מחפש פילטר אויר מקורי שיישב על הקרבורטור הכפול.

חלקי הפיבר במצב סביר כמובן שצריך תיקוני וצבע. הריצפה והדיפונים מפח זקוקים לטיפול הבנתי שזאת הייתה

נקודה חלשה ברכב זה תמונות יגיעו בהמשך.

פורסם

יש תמונות!

המצב לאחר פירוק רוב הפלסטיקה (פיבר) לא נורא ביכלל חשבתי שיהיה יותר גרוע למעט כמה נקודות רגישות במכוניות המצב טוב ואפילו ניתן להגיד טוב מאוד.

IMAGE_00006.jpg

IMAGE_00005.jpg

IMAGE_00007.jpg

IMAGE_00014.jpg

IMAGE_00013.jpg

IMAGE_00017.jpg

פורסם

חלקי הפיבר היו מחוברים בניטים ובאזורים מסויימים קצת דבק. החלק היותר בעייתי, את הגג הדביקו עם הרבה דבק לאורך כל הקורות וכאן יהיה קצת יותר קשה לפרק.

פורסם

היתה תקופה שהייתי במשא ומתן על הבאגירה הזו, אבל לא הגענו לעמק השווה, ואני נכנסתי קצת לצרות כלכליות אז ירדתי מזה.

שמח מאוד לדעת שהיא הגיעה לבית טוב - בהצלחה!

• תוכן חדש...