Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיכאל, עכשיו דיברתי עם ג'אן למה סתם להגיד.

77 ש"ח לפני מע"מ, מע"מ זה 15.5 אחוז, זה אומר זרוע כולל מע"מ 89 ש"ח, עיגלתי ל-90.

מעבר לזה שלזרוע הזאת לא אמור להיות שום דבר כי היא נמצאת במקום גבוהה, אז אפשר בהחלט ללכת לקנות מפירוקיה במחיר זול עוד יותר.

ועכשיו עריכה, התקשרתי שוב כדי לבדוק אולי הטעו אותי, הדגשתי זרוע בלבד של מגב אחורי 206.

77 לפני מע"מ.

סע לשלום המפתחות בפנים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם ככה תומר אז ככל הניראה שווה יותר כבר להביא חדשה מג'אן בניילון במחיר של 90 שח לעומת משומשת ב70 שח.

תודה רבה לך על "שעורי הבית" שעשית עבורי בעניין.

8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם יש אז למה לא,הסמל דפקתי מהגיטיאיי חרדל של מיכאל[סתם מיכה הביא לי]בהיזדמנות זו אומר שמיכאל הוא פקק מפרס:twisted:

אגב הינה יוסי חבר שלי גם עם 106 תאומה לשלי קנה את המיכסה והחומרים ועשה איתי גם והינה תמונה איך העניין ניראה אצלו:

15-06-07_1545.jpg

פורסם

רואה אסף איך מורידים אנשים במחיר? יאלה 50 שקל פלוס מגב זה שווה לך על זה.

כמה אחוזים אני מקבל מהעסקה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן סגרתי מיכאל נתן לי מילה שלו8)[אגב המחיר צנח עוד טיפה] מחר אני מתקין את המגב במפגש PSI.

תמונה מעודכנת תעלה לאחר ההתקנה.[רועי,אז הינה גם מגב יפה יש,מבחינת תוספות חיצוניות סיימתי]

תודה לכולם.

פורסם

מיכאל ,תאכלס בלי להתחנף -במציאות היא ניראת מדהים יותר.8)

יאללה סיימתי פה את הSPAM ,ניתראה מחר במפגש!

פורסם

תודה רבה אורן,סה"כ אני עובד עיצות טכניות שלך של רועי ועוד כמה חברי צרפתיות פה.

טוב חזרתי ממפגש PSI,היה נחמד ,בכ"א המגב ניקנה ב40 שח שזה מחיר מעולה והותקן מיד,ממש מוסיף לרכב -תודה מיכאל .

מסתבר שגם אורן קנה גם ב40 היום עוד מגב כזה בנוסף לאחד שכבר היה לו[שניה אחריי אני קולט אותו לוקח מיואל אחד זהה לשלי]

המגב של ה206 ממש אחר מה106 וממש מוסיף חן לאחורה של הרכב.

אז זהו סיימתי מבחינתי את התוספות הקטנות הקוסמטיות ברכב[רועי ,הינה חתמתי עם המגב כמו שאמרת]

הינה תמונה של זה [לא הכי ברור צולם בפלאפון]

תמונה000.jpg

תמונה001.jpg

פורסם

אסף, תזכיר לי מה בדיוק ההבדל בין המגב של 106 לשל 206?

תתחדש - נראית טוב! 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...