Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתי,

1. הראש סתם היה רעיון שפתאום נפל עליי בעקבות מודעת המכירה שראיתי. ממש לא חייבים.

2. בקשר לנושא המקורי,אף אחד לא ילך לצלם את המנוע שלו בשביל להראות לך איפה הפילטר שלו. זה לא עובד ככה.

לא הגיוני שאתה צריך עזרה ואתה תזחיל אותי ללכת לצלם מנועים. צלם את המנוע שלך ונמליץ לך איפה למקם את הפילטר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורטינג - החלקת מעברים - לרוב בסעפת היניקה על מנת לשפר את זרימת האוויר עד השסתומים ותא הבעירה

יחס דחיסה - היחס שבדחיסת התערובת בנקודה מתה עליונה (כשהבוכנה בשיא גובהה - רגע לפני הניצוץ) ככול שיחס הדחיסה יהיה גבוה יותר (לא בהגזמה כמובן) הפיצוץ (התלקחות התערובת) תייצר יותר לחץ על הבוכנה ותוסיף יותר כוח מאותה תערובת ביחס דחיסה נמוך

סעפת יניקה - הסעפת (או צינורות) שדרכם עוברת תערובת דלק\אוויר לתא הבעירה

סעפת פליטה - (הצינורות)שדרכם יוצאים הגזים השרופים מתא הבעירה לכיוון הצנרת (בדרך המימיר אם יש-דוד אמצעי ודוד אחורי) ויוצאים בצורת עשן (בצבעים:mm_wink:)

איך שהבנתי - מתאים 1:1

כלומר הבלוק זהה וזה הבסיס את הראש ניתן להחליף בכיף (אך ורק במוסך) לאחר בדיקה של יישור שטח הראש ואטמים

על הדרך כדאי לעשות טיימינג אם לא נעשה,לבדוק גומיות שסתומים,מחזירי שמן וכול שאר הדברים שאפשר

מכיוון שרוב הכסף הוא על עבודת הפירוק\הרכבה (לא רציני בהנחה שהראש במצב טוב)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

נתי

רצית פילטר ואכשיו אתה קופץ לכל מיני מקומות

אין לי בעיה עם זה אבל פרקטית זה לא מוביל לשום מקום

אם אתה רוצה פילטר- שים תמונה שלהמנוע ונעזור לך למקם אותובצורה הטובה ביותר

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

למה כולם קופצים פתאום ?

מה העצבים.

תקבלו תמונה .

אם אני הולך לעשות פרוייקט כזה החלפת הראש זה היה רק עוד כמה חודשים ולא כרגע!

תודה רבה

נתי

פורסם

תגיד מה אתה עושה טובות? יושבים פה יומיים על השירשור הזה כי אתה לא שם תמונה וזז מהתכלס כל הזמן

לא רוצה- על תשים תמונה, כנראה שאתה לא ממש רוצה עזרה

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אכן כך .

השרשור ננעל , כי הוא לא מתקדם לשום מקום .

הוא יפתח אך ורק במידה ופותח השרשור ייתן תמונה של תא הרכב . ( צור איתי קשר בה"פ , יש לך תמונה )

ועד אז , נחכים ממשפטו של רזמל : גדשו בנדיבות , נהגו באדיבות .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...