Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח רכב אבד, מאזדה 121

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שבוע טוב, לחברי הפורום.

נאבדה לי צרור המפתחות, ביניהם מפתח הרכב + מתאם אמבולייזר, (המצב באסה:-(,) כמובן אחכה כמה ימים אקווה למצוא את המפתחות.

האם מתקין מנעולים יוכל להחליף לי את מנעולי הרכב, + מפתח התנעה?

מהי הפרוצדורה בכדי שהרכב יעבור למצב נוסע, האם יש צורך בגרירה למוסך בכדי שינתקו לי את המערכת מהמנוע (נראה לי שהאימבולייזר מחובר למנוע) או יש אפשרות לעקוף / לבטל בצורה עצמאית?

:mad::mad::mad:

חוק = דבר שאין בו צורך כאשר בני האדם הם ישרים, ואין בו תועלת כאשר הם מושחתים (בנימין ד`יזרעלי, 1804-1881).

פורסם

מתקין מנעולים יוכל להחליף/להתאים מפתח כל עוד זה מפתח פשוט ולא מסוג המפתחות שניתן לשכפל רק בחברה.

לגבי האימובילייזר אל תנסה לנטרל אותו לבד, זה עלול לעלות ביוקר, זה עסק למקצוענים בלבד.

פורסם

הרכב מסוג מאזדה 121

מתקין מנעולים יוכל להחליף/להתאים מפתח כל עוד זה מפתח פשוט ולא מסוג המפתחות שניתן לשכפל רק בחברה.

לגבי האימובילייזר אל תנסה לנטרל אותו לבד, זה עלול לעלות ביוקר, זה עסק למקצוענים בלבד.

זאתומרת - חשמלאי רכב?

מקווה שלא אצטרך לסחוב את הרכב למוסך :?:

חוק = דבר שאין בו צורך כאשר בני האדם הם ישרים, ואין בו תועלת כאשר הם מושחתים (בנימין ד`יזרעלי, 1804-1881).

פורסם

בגלל אופי השאלה אני מניח שאין לך מפתחות רזרבים. (?)

אם אין, לגבי מפתח תתיעץ עם מנעולן רכבים שיתאים מפתח.

לגבי אימובלייזר , יש לבדוק עם מתקיני אזעקות ואבזרים, למי יש אפשרות לשכפל את התקע האלקטרוני המקודד. (המפתח של האימובלייזר) ובתנאי שיוכל לוודא שגנב לא יוכל לעשות שימוש במפתח האימובלייזר שאבד, כלומר לוודא שהאימובלייזר לא ישתחרר ולא יאפשר הנעת הרכב עם המפתח של האימובילייזר שאבד.

אם אין פתרון, אז להחליף אימובלייזר ולאחד שעושה לפחות שני ניתוקים ושיותקנו באופן מקשה לגנב.

לבדוק עם המנעולן אפשרות שינוי אופן וצורת המנעולים למפתח אחר ולא החלפתם של המנעולים.

מאוד חשוב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני השבוע שיכפלתי מפתח של VW, עלה לי 350 שקל, וכמובן שדאגו למחוק! את האמובילייזר של המפתח הקודם ממחשב הרכב...

ביצעתי את זה אצל פאר המנעולים בפ"ת, מקצוען אמיתי (האמת...היחיד מבין איזה 6 מקומות שבדקתי שיכול לשכפל אמובילייזר של VW שנת 02 חוץ מהחברה כמובן)

פורסם

חברים תודה על תגובתכם.:-)

אני מאיזור חיפה, האם אתם מכירים אחד כזה באיזור (אמבולייזר) ?

האם אני אמור לגרור את הרכב למוסך או שיש אפשרות לקבל את השירות במקום ?

:roll::roll::roll:

פורסם

לא הבנתי מכל העסק....יש או אין מפתח ספייר ? (לפי הנושא של גרירה אני מבין שאין?)

זה לא פשוט, צריך גם לפתוח את בעייתי האמובילייזר וגם את בעיית המפתח עצמו...

פורסם

לעתיד

נאבדה לי צרור המפתחות, ביניהם מפתח הרכב + מתאם אמבולייזר, (המצב באסה:-(,) כמובן אחכה כמה ימים אקווה למצוא את המפתחות.

פורסם

אם זה אימובילייזר "כפתור" (אלה שבאים בתור שקע ותקע בצורת כפתור שצריך להצמיד לפני ההנעה) אז כמעט בטוח שתהיה חייב לנטרל אותו כי אי אפשר לשכפל כאלה דברים (כבר לא קיימים - לפי מה שאני יודע) אם זה אימובילייזר בתוך המפתח אתה יכול לפנות למעבדת "מחוונים מכשירנים" ברחוב מקלף 22 בצ'ק פוסט חיפה. למעבדה זו יש את הכלים לבדוק האם המפתח ניתן לשכפול ואם ניתן- אז גם לשכפל אותו במחיר הוגן.

בקשר לסוויץ'. אתה תהיה חייב ללכת לאיש מקצוע שיעשה לך "התאמה". זה יכול לעלות יקר (החל מ 500 ש"ח) קח את זה בחשבון.

אם אתה באיזור חיפה אז יש לך את פיחטנבאום בחיפה. הוא עושה כאלה התאמות בצורה מקצועית.

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

אני מאיזור חיפה, האם אתם מכירים אחד כזה באיזור (אמבולייזר) ?

פיכטנבאום מנעולים ברחוב עין דור בחיפה טל' 04-8521592. מקצוענים. מנסיון.

פורסם

dvir_b2006

zizo

תודה.

בנוסף לדבריו של רפי לין:

אם זה אימובילייזר "כפתור" (אלה שבאים בתור שקע ותקע בצורת כפתור שצריך להצמיד לפני ההנעה) אז כמעט בטוח שתהיה חייב לנטרל אותו כי אי אפשר לשכפל כאלה דברים (כבר לא קיימים - לפי מה שאני יודע)

דביר

לפי תארך זה אכן כזה.

האם 400 ש"ח התאמת מפתח חדש, למנעול הקיים

(אין דאגה מירב הסיכויים שהמפתחות נאבדו היכן שהוא במרכז הארץ)

וניטרול האימבולייזר נדרש 200 ש"ח.

(הוא מקווה שתהיה אפשרות כזאת, למעט כשהחוטים מתחברים להם במקום מסובך יותר, לדבריו אצטרך להזמין חשמלאי רכב).

(אני מתכנן להוסיף לחצן התנעה, כך שמי שלא יודע (גנב למשל) לא יוכל לקחת את הרכב לסיבוב:wink:)

סבירים ?

פורסם

אוקי,

חברים יש סוף טוב :-D

הופנתי לרשום מטה ועשה לי את כל העבודה ב 500 ש"ח

1. התאמת מפתח.

2. ביטול האימבולייזר וניתוקו.

לפי הבירורים בימים האחרונים הבנתי שהמחיר שלו ממש מצויין (זאתאומרת זול/נוח) וע"כ אני מפרסם את שמו לתועלת חברי הפורום

אליקו -פורץ מנעולים 052-2797755

כתובת אתר: http://eliko.dsites1.co.il

עשה לי עבודה מצויינת.

:beerchug:

• תוכן חדש...