Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח רכב אבד, מאזדה 121

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר נשמע טוב! בהתחלה אמרת שרצו ממך 200 על ביטול של אימבולייזר כפתור? זה גניבה.. כי זה אימבולייזר די קל לנטרול.

אבל התאמת מפתח + נטרול אימבולייזר ב 500 הכל יחד כולל מע"מ נשמע מחיר טוב!

עכשיו שמור טוב טוב על המפתח! עצה שלי- שכפל מפתח אחד ושים אותו במקום בטוח בבית. שיהיה רזרבי :]

בברכה,

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

זה ממש לא קל לניטרול, ואם עושים את זה לא טוב, זה גורם המון צרות בהמשך ..

קניתי בזמנו רכב שכנראה ביטלו לו את המובילייזר בצורה חובבנית, והוא יום אחד נתקע, ומה שלא עשיתי לא עזר, וגם המוסכניק לא ידע עד שקלטנו את החוטים של המובילייזר הישן , והתחלנו לחפש שם ..

פורסם
זה ממש לא קל לניטרול, ואם עושים את זה לא טוב, זה גורם המון צרות בהמשך ..

קניתי בזמנו רכב שכנראה ביטלו לו את המובילייזר בצורה חובבנית, והוא יום אחד נתקע, ומה שלא עשיתי לא עזר, וגם המוסכניק לא ידע עד שקלטנו את החוטים של המובילייזר הישן , והתחלנו לחפש שם ..

כל אחד עם חוש טכני וקצת ידע בחשמל יכול לנטרל אימובילייזר כפתור.

פעם אחת בא אליי לקוח שאבד לו הסט מפתחות (סיפור דומה למה שקרה פה) והוא בא להתאים מפתח לסוויץ' לאחר שאת האימובילייזר הוא ניטרל בעצמו (אימובילייזר כפתור)

שאלתי אותו (זה היה מצחיק) "רגע אז איך נסעת עד לפה?" אז הוא אמר "הוצאתי את הפלוס מינוס מהסוויץ' וחיברתי".

האמת שזה היה סוזוקי סוויפט שנת 89. אבל אימובילייזר זה אימובילייזר.

ברור שאם לא יודעים איך לנטרל או שעושים את זה בצורה שגויה זה יוצא לא טוב.

דביר

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

שאלתי אותו (זה היה מצחיק) "רגע אז איך נסעת עד לפה?" אז הוא אמר "הוצאתי את הפלוס מינוס מהסוויץ' וחיברתי".

האמת שזה היה סוזוקי סוויפט שנת 89. אבל אימובילייזר זה אימובילייזר.

ומה עם מנעול ההגה? איך הוא נסע? במעגלים?

אני מניח שהתשובה תהיה שלא היה מנעול להגה, אם כך,אני מקווה שגם את זה תיקנת לו.:wink:

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

LOL!

הוא חיבר את הפלוס ומינוס למנעול ההגה וגרם לקצר עד שהתיך אותו...:wink:

פורסם

אני מניח שהתשובה תהיה שלא היה מנעול להגה, אם כך,אני מקווה שגם את זה תיקנת לו.:wink:

דני

חח דני, האמת שלא טיפלנו לו בזה כי אנחנו כבר לא מתאימים מפתחות לסוויצ'ים. קיבל הפנייה לפיחטנבאום ונסע הלאה.

פורסם
להלן "מנעול הגה נוזלי" .

דני

LOL :-D

• תוכן חדש...