Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב גולף מודל 1995; נפח מנוע 1800; אוטומט (107,000 ק"מ).

בימים האחרונים כשאני עוצר עם הרכב ובנוסף, כשאני מסובב את הסוייץ (בלי להדליק את המנוע) אני שומע רעש מאזור הקרבורטור; לאחר שהמנוע מתחמם הבעיה נעלמת כמעת לגמריי.

בכל מקרה, ובעקבות עצות טובות של חברי הפורום הזה, לאחר שפירקתי את מכסה הקרבורטור מעל המנוע באמצעות פירוק של 3 ברגים, גיליתי שיש קופסה שחורה מתתחת לקרבורטור - שהיא מקור הרעש שקיים ברכב - האם זהו מנוע צעדים הקופסה השחורה הזו ? בכל מקרה, כשאני מנתק את הקבל החשמלי לקופסה השחורה הזו (שלה יש 6 פינים) הרעש נפסק מיידית וכשאני מחזיר את הקבל הרעש חוזר.

בקיצור התזתי ספריי קרבורטורים לקרבורטור וניקיתי אותו ובנוסף שמתי ספריי לניקוי מגעים לתוך הקבל שיוצא מהקופסה השחורה הזו - הדבר עזר ליום אולי יומים ואח"כ הרעשים שוב חזרו.

יש לציין שלפני הניקוי, הרכב היה רועד לי דקה או שתיים לאחר שהדלקתי את הרכב (והטורים היו מאוד נמוכים - ואפילו כמעט נכבה לי המנוע - היו לי טורים של 4); וכעת לאחר ניקיון הקרבורטור הרכב לא רועד לי בכלל לאחר הדלקת הרכב, הטורים כשאני מדליק יותר גבוהים 8-9, ורק קיים הרעש הזה מהקופסה שנפסק כעבור כמה דקות כשהרכב מתחמם.

כמו כן, היום לאחר ניקוי הקרבורטור, כשאני מסובב את הסוייץ ללא הדלקת הרכב, עדיין קיים הרעש מהקופסה השחורה הזוה - אבל בעוצמה הרבה יותר נמוכה.

שאלתיי הם כאלו:

1. האם הקופסה השחורה הזו זה מנוע צעדים ?

2. האם ניתן לפרק את הקופסה השחורה הזו ולשמן אותה או לבצע פעולה כלשהי אחרת ובכך לתקן את הקופסה השחורה הזו (ובכך אולי לפתור את הרעש) ?

3. האם כדאי לקנות חלק כזה חדש או משומש (הבנתי שמדובר בחלק מאוד מאוד יקר) ?

פורסם

חיים,

יש איזה דרך לתקן את המנוע צעדים הזה ? אתה בשום פנים לא ממליץ על משומש ?

האם כל אחד שיש לו מיומנות בסיסית במכניקה יכול להרכיב מנוע צעדים או שחייבים מ מוסכניק מורשה ?

בצמפיון מוטורס מבקשים מימני סכום של בערך 1,500 ש"ח למנוע צעדים (6 פינים - לא 4 פינים) ולא 700 ש"ח כמו שאתה אומר - מאיפה פער המחירים ?

בוש זה האורגינל האמיתי? איזה עוד חברות יש ? למה לא ללכת עליהן ? האם הם פחות אמינות החברות האלו ?

• ספונסר פורום
פורסם

יש רק של בוש בשוק ומחירו כפי שחיים אמר אך זה ללא מעמ ועבודה

תוסיף הכל מעמ ועבודה אתה מגיע ל950 שח .

הרכב שלך אוטומט ולכן זה עם 6 פינים ואתה לא יכול להתקין את הרכיב

עם 4 פינים .

לגבי המחיר הרצחני שקיבלת בצמפיון ,נו טוב זה החברה אין פה שום חדשות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...