Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחלק מהמונואים שלהם רשום כולל שלט לבאס מה זה אומר ואיפה זה מתחבר יש לי מגבר 250.1 ויש לי חיבור לבן כזה כמו צמת חוטים ואני לא יודע מה אמור להתחבר אליו זה השלט הזה?

תודה לעוזרים!

פורסם

עד כמה שאני זוכר זה חיבור של קבל דומה לזה של טלפון (מרובע קטן, ראיתי את זה במגבר של לאנזר לא יודע מה לגבי הליטנינג)

בכל זאת, זהו מין ווסט עוצמה שמאפשר לך לקבוע את עוצמת הסאב מבלי לשחק בכיוונים בר"ד או במגבר.

לגבי צמת החוטים שיש לך רק מי שיש לו את המגבר יוכל לעזור לך אלה אם כן תעלה תמונה.

אין חתימה!!

פורסם

אין לך שלט למגבר !

תחפש בגוגל - אין איזכור לשלט ולמגבר 250.1.

איך הגעת למסקנה שיש שלט ?! בגלל שיש מגברים שבאים מאובזרים?

חבל על המאמץ שלך , אם היה שלט - כנראה שגוגל היה מוצא אותו.

ZZR

פורסם

אם יש למגבר הזה כניסה לשלט - סביר להניח שהשלט הזה הוא משהו אופציונאלי.

כמו שלסדרת המגברים הזאת והאחת שמעליה גם ניתן לרכוש עבורם מאוורר חיצוני אופציונאלי.

למה שלא תרים טלפון לאוטופרט - היבואנים של המגברים האלה, ותשאל אותם אם ניתן לרכוש דרכם שלט וכמובן, כמה זה עולה.

למידן יש נטיה להתנסח בצורה עויינת משהו הייתי אומר, נשמע כאילו שהוא סובל מתסמונת טורט או משהו כזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...