Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-CTR החדשה? זבל, אומר קלרקסון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Type S היא גירסת ביניים בין הסיוויק האצ'בק הפשוטה ל-Type R

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה, מישהו מסכים אם הכתבה בכלל?

אתה יכול להסכים או לא להסכים עם ביקורת על סרט לפני שראית אותו? אותו הדבר כאן.. אי אפשר באמת לנקוט עמדה לפני שנוהגים ברכב או לפחות נוסעים בו.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
כאן מזכירים את 20מ"מ rear track

דוגמה עם CUP זה דוגמה טובה. וזה הכוונה שלי.

בכל מקרה, מישהו מסכים אם הכתבה בכלל?

לא יודע, לא נהגתי עליה. אבל אם קלרקסון אמר, כנראה שהוא יודע. עובדה, הוא התפעל מהגולף GTI וזה באמת יופי של אוטו.
פורסם
לא יודע, לא נהגתי עליה. אבל אם קלרקסון אמר, כנראה שהוא יודע. עובדה, הוא התפעל מהגולף GTI וזה באמת יופי של אוטו.

אתה וקלרקסון, יש לכם אותו טעם?

אם הוא אוכל אסקרגו וחושב שזה טעים, זה אומר שאוטומטית זה גם יימצא חן בעיניך?

למכוניות יש פרמטרים אובייקטיבים ויש טעם סובייקטיבי. קורא נבון ובקורתי מסנן את העובדות ובוחר בהתאם להעדפות שלו, ולא מחפש לקנות את "המנצחת" או "המומלצת".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
S זה גרסה 3 דלתות לסיוויק 5דלתות. ז"א אותו מנוע 1.8

הגב בלמים, דיסק קדמי 300 אחורי 260 . לא רע.

R

חצי נכון

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=2844

בדור הקודם ה-Type S הייתה גירסת ביניים

בדור הנוכחי היא גירסת 3 דלתות עם תוספות קלות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה וקלרקסון, יש לכם אותו טעם?

אם הוא אוכל אסקרגו וחושב שזה טעים, זה אומר שאוטומטית זה גם יימצא חן בעיניך?

למכוניות יש פרמטרים אובייקטיבים ויש טעם סובייקטיבי. קורא נבון ובקורתי מסנן את העובדות ובוחר בהתאם להעדפות שלו, ולא מחפש לקנות את "המנצחת" או "המומלצת".

האמת, הרגשה נהדרת להרים להנחתה:twisted:.

וברצינות: ברור שלקלרקסון ולי, כמו גם לך ולי, טעמים והעדפות שונים לחלוטין. סביר להניח שבין המשתתפים כאן אין רבים שנהגו

ב CTR, שהיא כזכור מכונית חדשה לחלוטין, לפחות בארץ, כך ששאלתך מי מסכים לדעתו של קלרקסון, מעט מוקדמת. מכל מקום קלרקסון כנראה כן נהג במכונית ומבחינה זו לפחות, יתרון לו על שנינו. לכך כיוונתי. וכן ה GTI יופי של אוטו.

פורסם
קצת אופטופיק:

איך עשית מנוי לTOP GEAR?

דרך האתר שלהם או סטימצקי או משהו אחר?

תודה.

דרך חנות "עולם הירחונים" (54ש"ח למגאזין)

09-7484447

לדעתי שווה מאוד

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
אגב, איך משיגים את הפרקים של העונה האחרונה? יש לי את כל הפרקים של כל העונות, ואני כבר יודע אותם בעל פה (מעורר רחמים), אבל מהעונה התשיעית יש לי רק את הפרק הראשון.

http://tvunderground.org.ru/index.php?show=season&sid=960

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...