Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gain

diforce
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ניסיתי להבין ב FAQ אבל זה לא מוסבר כראוי , אני מבין מה זה , אבל מה בדיוק GAIN עושה ?

נגיד שיש לי מגבר שמוציא לערוץ 150 RMS , אז אם ה GAIN מכוון על 50% ( שעה 12 ) אז הוא יוציא 75 RMS ?

אני שואל כי הסט שלי מוציא 110 RMS ( האתר הרישמי מציין 150 .... אחרים אומרים לי שאין מצב שזה 110 RMS נקי .. ) והמגבר שמוציא 125 RMS לערוץ עומד על 45% GAIN , אמרו לי להיזהר עם ה GAIN כדי לא לשרוף את הרמקולים , אבל לפי ההשערה הקודמת אני לא אמור לכוון GAIN לכ 90% בשביל שזה יוציא 110 RMS שזה בדיוק מתאים למה שהקומפוננט מוציא ? כנראה זה לא ככה ... אבל למה לא ?

לא לקח את התרופות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם הפאנל שלי מוציא 4V ?

עריכה : לא משנה הבנתי , באמת צריך להסביר ב FAQ ליותר עומק ,

הבנתי מפה http://www.bcae1.com/gaincon2.htm , הסבר לעיניין .

לא לקח את התרופות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה הם מתכוונים של power?

כאילו הכוח שהוא לוקח מהמצבר? או הכוח שהוא מקבל ?

או הכוח שהוא מוציא?

אם זה ככה אז תמיד להשים אותו על 1V?

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...