Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה יעלה? לא הרבה. אתה יכול להחליף למראות של פיורינו, אם אני לא טועה הן מתאימות אחד לאחד. אבל השאלה בשביל מה? אם תכוון אותם בצורה נכונה הן יספיקו לך ולא יהיה כמעט ושטח מת. אני מעריך שזוג מראות של פיורינו יעלו בסביבות ה300, ואולי אפילו פחות מזה.

לגבי שמן, מה מצב המנוע שלך? אם מצב המנוע טוב אז שים חצי סינטטי 10W40, אם הוא "אוכל" קצת שמן ובד"כ לעולם הבא שים 20W50 מינרלי.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס,אין לי ראות מקסימלית בכלל בכלל במראה השמאלית אני עוד איכשהו מסתדר מכוון שיש לי תוספת למראה למעלה כזה...

עכשיו הימנית בכלל על הפנים,אפשרי להחליף רק אחת ? זה אסתטי?

והמצב מנוע טוב מאוד,כמה עולה השמן?

פורסם

אני נוהג באונו והמראות זהות לשלך. אם מכוונים נכון את המראות המקוריות הן מספיקות. לטעמי מראה של פיורינו לא אסטתית, מראה של פיורינו היא גדולה ומגושמת, אבל זאת לא שאלה של אסטתיות. אם אתה מרגיש שחסר לך שדה ראיה אז תשים אותה, הדבר האחרון שאמור להיות חשוב לך זה האם זה יראה טוב או לא. אבל אני מדגיש שוב פעםן, לפני שאתה רץ להחליף, תנסה לכוון את המראות כמו שצריך, טיפ קטן, אתה לא אמור לראות את קצוות הרכב שלך במראות הצדדיות.

גלון של 10W40 חצי סינטטי יעלה בערך בסביבות 70 ש"ח, של ELF, LM, ESSO וכ"ו, עם התמקחות אפשר להשיג אפילו בפחות מזה.

ROOONEEYY

פורסם

לא לשים שום תוסף למעלה, מה שיש על הרכב מקורי, מספיק. תעשה חיפוש בפורום על מראה פנורמית ותבין עד כמה הדבר הזה מסוכן.

זה לא ממש משנה איזה שמן תשים, שים איזה 10W40 חצי סינטטי מחברה מוכרת וסלאמאת.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...