Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסוף טקס חלוקת הגביעים, נועם היימן (האיש מאחורי ליגת ראלי-רייד) ביקש מהמשתתפים את חוות דעתם על האירוע. קל מדי? קשה מדי? טכני מדי? תמצאו את ההזדמנות וספרו לי, הוא ביקש. אז הנה ההזדמנות: נועם - עזוב. אל תיגע. ככה טוב. קשה, טכני, חם, מה זה חשוב? זה היה מירוץ מדבר אמיתי. לא זכור לנו מירוץ כמו זה, מותח מהזינוק ועד השניות האחרונות ממש.

בשעה שבע בבוקר יצאו המתחרים לסיבוב היכרות. ממש prerun אם תרצו, מי במכונית המירוץ, מי בג'יפ הממוזג. רושמים הערות למסלול, מכירים את המפה, מתכוננים למה שיהיה מרוץ ארוך וקשה. אחרי סיבוב כזה, מלאכתו של הנווט משתנה והוא הופך לנווט בסגנון ראלי - העיניים והזכרון של הנהג. הראש כבר לא קבור במפות, מכשיר הניווט לא מרצד מול העיניים, וגם הנהגים יכולים לנהוג הרבה יותר מהר, בטוחים בדרך. זה, אם תרצו, מה שמפריד מסע ניווט ממירוץ. והנהגים הטובים באמת זרחו כשהניווט כבר לא כזה מהותי.

היום התחלק לשני סטייג'ים, הראשון בן 3 הקפות בנות 30 ק"מ, השני בן שתיים נוספות, ובין הסטייג'ים זמן שירות ארוך. ראשונים זינקו האופנועים, אחריהם הטרקטורונים, ומשסיימו את שלוש ההקפות שלהם, זינקו גם המתחרים על ארבעה גלגלים. ההפרדה הזאת בין הקטגוריות משרתת שתי מטרות - אחת, בטיחותית. התאונה המפחידה ביותר שיכולה לקרות היא בין רכב ארבע גלגלי כבד לבין אופנוען שנתקע מאחורי גבעה, אפילו לשניות ספורות. והמטרה השנייה - יצירת רצף של אקשן בלתי פוסק עבור הצופים, שיכולים להתמקם בניחותה בכל נקודה לאורך המסלול...

הכתבה המלאה, תוצאות ותמונות (כתב וצילם אסף קציר, ג'יפולוג)

with10.jpg

with12.jpg

with13.jpg

Jeepolog.com

פורסם

היה כיף.

שי שמעוני מאוד הפתיע אותי, כמעט סנסציוני שהם עמדו לנצח את רז והלל אבל בסוף המכונה המשומנת יותר נצחה..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

את מי שעוקב אחרי מרוצי הראלי רייד בארץ שי שמעוני ממש לא מפתיע. הוא טיפוס שחי בשביל לנצח, הוא לא רואה בעיניים, מקום שני לא מעניין אותו. הוא מתוסכל כל כך הרבה זמן מהמכונה הצהובה שתמיד מסיימת לפניו... ההאנטר שלו בסך הכל חצי שנה "על הכביש", מכונות אחרות עברו תקופות הרצה ארוכות יותר לפני שנפתרו כל הבעיות. בעוד חודש המרוץ הארוך של העונה, גולן-אילת ב4 סטייג'ים בשטח - שם הולך להיות מאבק מרתק.

Jeepolog.com

פורסם

נמרוד- אני לא יודע מה איתך, אבל אני ב 4 מרוצים האחרונים נמצא ונותן יד בארגון הראלי:-P

ההפתעה היתה מבחינתי שהוא הצליח לעקוף את רז כבר קטע הראשון..בהחלט מרשים.

חבל שתקלה טכנית גרמה להם לעצור (ולא בפעם הראשונה).

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אני עוקב כמוך, רז מנצח הרי בעקביות כמעט כל מרוץ כבר איזה שנתיים אם לא יותר. גם עם הרכב הישן שלו שי נתן לרז קרב רציני, אפילו את ה600 קילומטר של חרמון אילת שנה שעברה הוא סיים כמעט בתוך האבק של רז. עשרות שניות הבדל אחרי 10 שעות נסיעה. אבל בכל זאת היה הבדל משמעותי בין הT1 המצויין של רז והלל לבין הפאג'רו הקצר T2 של שי. עכשיו, עם הרכב החדש, ההבדלים הטכניים על הנייר נמחקו לגמרי - אלו שני כלי רכב שקולים לגמרי. המרוץ האחרון היה הראשון שבו שי הוביל כבר בצורה משמעותית, וברגע שהרכב יהיה פתור ומסודר... הכל פתוח!

אגב סקירות טכניות ומבחנים לשני כל הרכ המדהימים האלו למי שמתעניין מה יש מתחת לפיבר, ואיך זה מרגיש לתת בגז:

הT1 של הלל סגל

יומן בנייה - מעקב אחרי הבנייה של ההאנטר T1 של שי שמעוני

מבחן שטח להאנטר T1

Jeepolog.com

• תוכן חדש...