Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שיש סט של 2 שטיחים DYNAMAT של 25 על 25 ס"מ לבידוד הרמקולים הקדמיים ...

אם "עוטפים " את הרמקולים הקדמיים בדינאמאט , זה עוזר למנוע ויברציות לא רצויות בדלתות כתוצאה מבאסים חזקים וכו ? וזה שווה 200 שח אם מדובר בסט קונפוננט soundstream 150 RMS ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני חושב שלא הבנת נכון את העניין של האיטום.

האיטום נדבק לפלדה של הדלת לא"עוטף" את הרמקול.

האיטום גורם לכך שצלילים לא "יברחו" סתם ככה.

הוא גורם לכך שכך הסאונד שמפיק הרמקול נכנס לאוטו ולא ברוח ממנו

לגביך אם כדי להשקיע בדבר כזה, אולי כדי שתתן את סוג הרכב זה יעזור לדעת.

שבת שלום

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

סוג הרכב לא רלוונטי כי בידוד ואיטום למטאל עצמו לא יעשה כי הרכב ימכר בעוד שנה ככה ...

סוג הרכב הוא מיצובישי כאריזמה 2003 ... ופשוט יש לי קונפוננט מקדימה וכשהבאס ברמקולים הנ"ל דופק הוא מעיף את הדלת ואני שומע את הבאס לא נקי כל כך מלווה במטאלים שונים וסובל מאקוסטיקה גרועה יחסית ...

אני לא מתכוון לעטוף , אני מתכוון על סט של 2 שטיחים של דינאמאט 25 על 25 ס"מ ... ומה אפשר לעשות איתם ... והאם זה יעזור

קיט כזה

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=681

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לדעתי הקיט הזה די מיתור! בשביל לאטום דלת גם מהצד הפנימי וגם מהחיצוני בשכבה אחת לפחות אתה צריך בערך מטר מרובע של חומר. כמובן שאני מדבר על דלת סטנדרטית.

פורסם

תלוי בקונפוננט, ניתן לבנות תיבה מיוחדת שניתן להסיר כשהאוטו יימכר (בערך כמו תיבה לסאב).

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

האיטום הזה משפיע כל כך על הסאונד?

זה שווה את ההשקעה הכספית?ראיתי ב 400 ש"ח איטום לשני הדלתות באתר שיש בתגובה מעלי.

נראה לי מאוד בעייתי לפרק את הדלת.יש לי רנו מקאן שנת 2000 זה יהיה בעיה לפרק את הדלתות?למישהו יש ניסיון עם הרכב הזה?

אני רוצה לעשות מהרכב שלי אולם קונצרט.השקעתי כבר הרבה כסף ברכיבים די טובים כגון:

מגבר של JBL עם 6 ערוצים.

קומפוננט מורל דוטק אוביישן

ALPINE 9855R

סאב של JBL מהדגמים החדשים 12"

ואני רוצה לחבר מאחורה קומפוננט מורל פולס.

ועדין אני מרגיש שחסר לי משהו.מה אתם אומרים על המערכת הזאת?

שווה במערכת כזאת להשקיע גם על איטום?יהיה הבדל משמעותי בסאונד?

פורסם

לי אישית אין שום ניסיון עם הרכב שלך, אבל שבוע שעבר בצעתי אטימה של הדלתות אצלי באוטו (מאזדה לאנטיס F 2001).

ואני רוצה להגיד לך שהתהליך אולי מאוד מעצבן, מעייף וארוך (כל התהליך נמשך יום שלם) אבל התוצאה...

אני רוצה לומר לך שעכישו אני שומע הרבה יותר צלילם, והם גם הרבה יותר ברורים מבער. הבאס הפך להיות עמוק, מהיר וחד (למרות שיש לי דוטק מסכן) והדובדבן שבקצפת זה... אין יותר רעשים מעצבנים של פלסטיקים בדלתות.

פורסם

דוטק מסכן?

חשבתי שזה רמקול איכותי...עלה לי למעלה מאלפיה!!!

אתם רוצים להגיד לי שזה רמקול לא טוב?לא שווה?אני פשוט לא מאמין.

פורסם
]דוטק מסכן?[/b]

חשבתי שזה רמקול איכותי...עלה לי למעלה מאלפיה!!!

אתם רוצים להגיד לי שזה רמקול לא טוב?לא שווה?אני פשוט לא מאמין.

אתה לא צריך להתייחס ולהאמין לכל מה שכולם אומרים לך בצורה שאומרים לך. קח דברים בפרופורציה.

בכלל, קבל זאת כעיצה לחיים ולא רק להתכתבויות ותרד'ים בפורום..:wink:

אם חבר הפורום חושב שהסט הוא רע , זו זכותו. אין בכך כדי לקבוע שהסט אכן רע.

לעניין הסט ,לדעתי שלי ומנסיוני, הסט טוב מאוד.

כל אחד לפני רכישה צריך לוודא שזה סוג הצליל שמתאים לו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הקיט הזה של דיינמאט לא ממש מוצלח. גם אם מתקינים אותו נכון, הדבר היחיד שהוא ימזער או יפסיק זה הרשרושים של הפח מהמגע הישיר עם הרמקול. מעבר לזה הוא לא יעשה שום פעולת השתקה אחרת.

חבל על הכסף. תחסוך עוד קצת וקנה קיט דלתות. זה כבר יעשה שיפור משמעותי ביותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה קיט דלתות הוא באמת יעשה עבודה כמו שצריך איתמר ?

יעקב.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עם קיט דלתות אפשר לבצע אטימה כמעט מלאה של הדלתות במידה ומשתמשים נכון בחומר, אך אם אתה רוצה להגיעה לרמת אטימות טובה יותר גם בחלק החיצוני וגם הפנימי של הדלת אתה צריך שני קיטים.

קיטים לדוגמא:

הקיט של אקסטרים דינאמט:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=682

הקיט של CAE:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=609

אפשר למצוא חומרים הרבה יותר זולים שיעשות לך את העבודה, לדוגמא יריעות של זפת.

פורסם

אל תבצע כלום. במילא אתה מוכר אותו (נכון שזה עוד שנה) ואם תאטום, לא תצליח להוציא את האיטום בשלמותו מהדלתות, וחבל. בגלל זה, גם אני הייתי בתכנונים אינסופיים על האוטו שלי, אבל העתיד שלו להמכר, וכרגע אני שומע עם מה שיש ואיך שיש.

נ.ב

אם הוא עשה אטימה לדוטק, ולא החליף אותם זה אומר שהוא מרוצה מהם.

נ.נ.ב

דוטק אחלה סט שבעולם. תהנה ממנו :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לאטום את הדלת פעמיים? גם מבחינה חיצונית וגם פנימית ? מוזר מאוד :|

איך אפשר לעשות דבר כזה?

ולמה אף פעם לא ראיתי פה משהו שעשה את זה ?

יעקב

• תוכן חדש...