Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאיפה אפשר להשיג\לקנות מי חמצן בריכוז גבוהה וחומצה הידרוכלורית בכמות קטנה יחסית ?

מה הריכוז של המי חמצן שאתה צריך? בעקרון במקומות שמוכרים ציוד לספרים...

קו---------------------------------------

פורסם
מי חמצן 30%-35% .

התכוונת לספרים כאילו barbers ?

אכן כן.

לא תהיה לך בעיה למצוא כזה ריכוז בחנויות כאלו.

קו---------------------------------------

פורסם

tatp ליתר דיוק , סתם ניסוי קטן , לא כמות שתעבור את ה10 גרם שגם זה למען האמת יכול להעיף לי את הפוני :shock:

מישהו יכול לתת לי מידות לערבבוב החומרים , יש דרך להפוך את החומר המרושע הזה לפחות רגיש ?

אהה וגם חומצה כלשהי בחומציות לא יותר גבוהה מ 2 ph אני צריך .

ים long time no

פורסם

לא , אני לא מרכיב תחמוצת ברזל אני רוצה להרכיב חנ"מ tatp מהסוג שהטרוריסטים לצערי משתמשים בו .

סתם לשם ניסוי קטן לא בשביל להרים למפקד שלי את האוטו חס וחלילה , בשביל זה יש חנ"מ תקני 8) (אני מוהנדס) .

מישהו יכול להפנות אותי לפורום כמו ששראגמן הציע .

ים long time no

פורסם

תחפש בחנויות שמוכרות דשן וכאלה

יש להם תמיד חומצות כלוריות כאלה או אחרות

אבל קשה לי להאמין שיש עם PH נמוך מ 2

תבדוק

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תוכן חדש...