Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון אחיזת כביש ZX VOLCANE VS 106 RALLYE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה מיוחד כל כך בעוד דיון על אחיזה יציבות WHATEVER

כל העניין הוא שפשוט נמאס מעשרים אלף שירשורים על צרפתיות..

כאילו כמה אפשר ?

למה שלא תשימו בלוגו של הפורום מתחת

"הפורום לחובבי הצרפתיות"

וזהו יהיה יותר פשוט להבין .

אלון, אתה לא הוגן !

יותר מפעם פנית לייעוץ אם זה בנושא טכני בענין ה-75 או בנושא כללי וקיבלת את מלוא ההתיחסות.

יש פה לא מעט חברים שמחזיקים באלפא או כאלו שהחזיקו בעבר (גם אני בין החוטאים) מן הסתם ברגע שלאחוז גדול מחברי הפורום יש צרפתיות כך תהיה קורולציה לכמות ההודעות שצרפתיות מוזכרות בהן , הרבה דיונים שמתפתחים פה הם כלליים ולא קשורים לתוצרת זאת או אחרת.

אני מסכים איתך.

אבל אתה יודע זה ככה מתחיל להיראות שהרבה מהדיונים בנויים או על ראלי או וולקן או 205.

לפי דעתי אתם(המנהלים) עם כל האהבה שלכם לצרפתיות צריכים להתחיל לעשות דיאטה לדיונים האלה שיפעילו חיפושים.

ובקשר ל WHITE-NIGHT שוב תקרא מה שאני כותב או שאני לא ממשיך להגיב לך,

רשמתי שבדרך כלל אני מדלג על כל השירשורים האלה והיו המון כאלה אפילו עוד לפני שהיית פה.

רק הפעם כאילו זה כבר באמת עיצבן אותי אז התעברתי..בהתחלה זה היה רק בישביל הקטע "אולי נתחיל לדבר על מכוניות אמיתיות" עד שאדון ארז המאוד בוגר התחיל לעקוץ וככה זה הוביל למה שזה עכשיו.

אז זה פשוט להאשים אותי שאני הלא בסדר פה.. 8)

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה מיוחד כל כך בעוד דיון על אחיזה יציבות WHATEVER

כל העניין הוא שפשוט נמאס מעשרים אלף שירשורים על צרפתיות..

כאילו כמה אפשר ?

למה שלא תשימו בלוגו של הפורום מתחת

"הפורום לחובבי הצרפתיות"

וזהו יהיה יותר פשוט להבין .

אלון, אתה לא הוגן !

יותר מפעם פנית לייעוץ אם זה בנושא טכני בענין ה-75 או בנושא כללי וקיבלת את מלוא ההתיחסות.

יש פה לא מעט חברים שמחזיקים באלפא או כאלו שהחזיקו בעבר (גם אני בין החוטאים) מן הסתם ברגע שלאחוז גדול מחברי הפורום יש צרפתיות כך תהיה קורולציה לכמות ההודעות שצרפתיות מוזכרות בהן , הרבה דיונים שמתפתחים פה הם כלליים ולא קשורים לתוצרת זאת או אחרת.

אני מסכים איתך.

אבל אתה יודע זה ככה מתחיל להיראות שהרבה מהדיונים בנויים או על ראלי או וולקן או 205.

לפי דעתי אתם(המנהלים) עם כל האהבה שלכם לצרפתיות צריכים להתחיל לעשות דיאטה לדיונים האלה שיפעילו חיפושים.

ובקשר ל WHITE-NIGHT שוב תקרא מה שאני כותב או שאני לא ממשיך להגיב לך,

רשמתי שבדרך כלל אני מדלג על כל השירשורים האלה והיו המון כאלה אפילו עוד לפני שהיית פה.

רק הפעם כאילו זה כבר באמת עיצבן אותי אז התעברתי..בהתחלה זה היה רק בישביל הקטע "אולי נתחיל לדבר על מכוניות אמיתיות" עד שאדון ארז המאוד בוגר התחיל לעקוץ וככה זה הוביל למה שזה עכשיו.

אז זה פשוט להאשים אותי שאני הלא בסדר פה.. 8)

כנראה שאתה הוא מה שלא קרא את ההודעות שלי .....

קרא אותם שוב ואחר כך תגיב...@@!!!

לא הזכרתי אותך בכלום ... אמרתי שכל אחד מדבר על המכונית שהוא אוהב , על המכונית שהוא מכיר.. או על המכונית שנמצאת בבעלותו ...

אני למשל מתענייןבבימרים .. פתחתי שרשור על ה 525IX ואף אחד לא הגיב ... SO FUCKEN WHAT!!! אז אף אחד לא מכיר.. BAD LUCK FOR ME ....

אם דיון אחד לא מוצא חן בעיניך או שאתה בכלל לא אוהב או כל דבר אחר אל תגיבו לו ...

כל פעם יש התחממות בפורום סתם מחרטות....

דוגמאות על כך :

הדיון הטיפשי שכולם ירדו או התווכחו על לירן ... עדיין לא מבין למה אבל בכל זאת...

תמיד הירידות על FIESTA.. על כך שהוא מפרסם על המפגש בביג...!! נו אז מה .. הוא רוצה לקדם את המפגש .. מי שלא רוצה לראות אז שלא יגיב סתם כדי לחמם את האווירה..

ואותו מקרה פה .. מה יש?? הם מדברים על המכוניות האהובות שלהם ומתווקחים למי יש אחיזרת כביש טובה יותר ... ...!!! נו אז מה...

אם אתה רוצה לדבר על מכונית מסויימת וכאלה אז תפתח ת'רד בעניין המדובר...

אבל אנא ממש מרגיז תמיד לראות בת'רדים אנשים שתמיד מסיטים את הנושא וסתם אומרים שהת'רד לא לרוחם !!

זה לא אישי נגדך אלפא .. זו דעתי בכללי ... אז תקרא טוב טוב לפני שתגיב לי ! :evil:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

חבל על הקילומטראז באצבעות תחסוך קצת מקום בפורום לעוד קצת שירשורי צרפתיות :wink:

מרוב הקלדות גם בעבודה וגם בפורום ..

זה הכי פשוט שאפשר שאני עושה :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אז מה סגרנו? מי יותר טובה?

:wink::wink:

:) לך יש VOCANE ... ולאחרים יש 106 ... אז לא יודע תצאו לנסיעת מבחן ליכולת ותגידו לנו .... :wink:

Henry Miller

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...