Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא יושב שם ומקשקש על הקסאמים, הפלשתינים והטרור במקום להתעסק במה שהוא אמור לעשות.

יש פה עוד מישהו שרואה את זה?

[הודעה נערכה קלות]

פורסם

קודם כל הוא לא שמוק, שקול מילים.

דבר שני הוא גם סגן ראש הממשלה ועוד משהו בקבינט משהו כזה, אז שר תחבורה זה לא התפקיד היחידי שלו ולא רק בזה הוא מתעסק.

פורסם

באיזה זכות אתה מנבל את הפה שלך בצורה כזו?

ואם הזמינו אותו כדי להתראיין בטלויזיה בנושא של קאסמים, כנראה שחושבים שיש לו משהו חשוב לומר, וזו חלק מהמלחמה הפסיכולוגית שמנהלים דרך התקשורת ולא דרך טילים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני אשקול מילים כשהוא יבצע את התפקיד שלו. אני רואה בו כאחראי באופן עקיף למותם ופציעתם של עשרות אם לא מאות אזרחי ישראל בתאונות דרכים, שלא מנע כאשר לקח על עצמו תפקיד שמעניין אותו כקליפת השום.

"משהו בקבינט משהו כזה" שיעשה כשיסיים את המחויבות הראשונה שלו, למשרד בו הוא מכהן.

פורסם

כולכם השתגעתם לגמרי או מה?

יושב בן אדם שאחראי על משרד התחבורה, אני לא צריך להזכיר לכם את מספר האנשים שלא יוכלו לנבל את הפה לעולם בגלל הצורה המעוותת בה מתנהל המשרד הזה, וכבוד שר התחבורה ירום הודו שאול מופז יוודא לחיים ארוכים טפו טפו טפו אני אפר לרגליו, יושב בראיון טלוויזיוני ולא זורק ולו מילה אחת על הדברים שנמצאים באחריותו מתוקף תפקידו כשר התחבורה של מדינת ישראל. כבוד? שקול מילים?! על מה אתם מדברים בכלל?

פורסם

לא, עדיין לא השתגענו, בתיקשורת בדרך כלל מביאים מרואיינים אשר בקיאים בנושא ומצפים לשמוע את דעתם.

להזכירך הבחור שקראת לו במילת גנאי היה הרמטכל של מדינת ישראל.

לא אכנס איתך לויכוח סרק, גם ככה ינעלו את השרשור הזה בקרוב.

המשך ערב נעים

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מבין שפגעתי ברגשותייך כשאמרתי מה אני חושב על האדם המכובד והראוי מאין כמוהו שאול מופז, אני באמת מצטער.

אשמח לקבל התיחסות לעניין עצמו, שלשמו פתחתי את השרשור, והוא חוסר ההתעסקות של שר התחבורה בענייני משרד התחבורה.

פורסם

אין שום קשר לאם הוא מכובד או לא.

האיש היה שר ביטחון ורמטכ"ל כך שיש לו "קצת" ידע והבנה בנושא ובגלל הידע הזה הזמינו אותו.

עם כל הכבוד לך ולדעותיך האיש עדיין נבחר ציבור וראוי למינימום יחס מכובד עד שיוכיח שהוא לא ראוי לו (כמו שפרץ הוכיח בנושאי ביטחון).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ותאמין לי שגם בתור שר תחבורה הוא עושה מעל ומעבר, ואני לא אומר סתם אלא מידע.

אתה לא היית מצליח יותר טוב ממנו, בזה אני בטוח.

ואל תשכח שהוא לא בחר להיות שר תחבורה, זו לא ההתמחות שלו ולא כלום. אולמרט תקע אותו בתפקיד הזה.

פורסם

מה זה לא בחר? מה זה תקע אותו? אם מרגישים שלא יכולים להיות שרים אז לא לוקחים את המשרה ומפנים את הדרך למי שכן מבין. מופז לא עשה כלום בנושא התחבורה, איזה דבר טוב אחד הוא עשה? החרים מכוניות? הביא את חוק ב2 נוסעים? או אולי הקים 20 ועדות חקירה למסילות רכבת? תעשה לי טובה, הוא לא מבין דבר וחצי דבר בתחבורה ועדיף יהיה שילך הביתה.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, לפחות תבדוק את העובדות לפני שאתה כותב.

הוא הוציא אל הפועל את ההפרדות המפלסיות במפגשי כבישים עם המסילה (בעייה שידועה שנים ורק הוא מטפל בה) והוא לפחות מנסה שיטות אכיפה נוספות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ותאמין לי שגם בתור שר תחבורה הוא עושה מעל ומעבר, ואני לא אומר סתם אלא מידע.

אתה לא היית מצליח יותר טוב ממנו, בזה אני בטוח.

ואל תשכח שהוא לא בחר להיות שר תחבורה, זו לא ההתמחות שלו ולא כלום. אולמרט תקע אותו בתפקיד הזה.

אתה יודע, לא שמישהו גרר אותו בכוח לתפקיד הזה, ואף אחד לא מחזיק אותו בממשלה קשור לכיסא שהוא מחמם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבעיה היא שהבנאדם הזה רק מדבר. לא משנה על מה. רק דיבורים.

הוא חבר בקבינט המדיני-בטחוני, ורא"ל במילואים- לכן מזמנים אותו לדון בנושאים כאלה.

חוץ מזה, שבתור אוהד הפועל כפ"ס, זה מזכיר לי את אלי אוחנה שמאמן אותנו, אבל כל הזמן בתקשורת מדבר על בית"ר ירושלים. :-D

172

פורסם

רמטכ"ל שרמטכ"ל.

הגאון הזה הייה הרמטכל הכי פוליטי בהיסטוריה, ובמקום לאמן את הצבע אימן את העתיד הפוליטי שלו ואת התוצאות ראינו במלחמת לבנון השנייה.

פשוט חור שחור בכנסת שלנו, המופז הזה.

• תוכן חדש...