Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני מחפש לקנות רכב וטרם החלטתי על איזה חברות ודגמים ללכת.

אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי על משהו טוב.

אז ככה...

אני מחפש רכב שיהיה דבר ראשון מרווח ושאוכל להוביל בו דברים אך באותו הזמן שיהיה בעל מראה נעים (לא טנדר) ומתאים לנסיעה (וחניה) בתל אביב.

יתכן שאני אאלץ ללכת על אחד מהרכבים שנראים כמו ג'יפ אבל לא ממש (אני אשמח גם להמלצות על כאלה) אבל כעיקרון אני אשמח לקבל המלצה על כל רכב שתחשבו שמתאים.

עדיפות למשהו לא חדש לגמרי, יד שניה והתקציב עדיין לא מוגדר (גג 80 אלף).

תודה רבה מראש

עומר

פורסם

מזה להוביל דברים

יש מסטיק אורז יש קיר גבס

אתה לא ברור אבל נראה לי אתה צריך סטישן ולא ג'יפ

תחפש תמצא סובארו בי4 סטישן או אאוטבק זה יהיה מתאים לך

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

הכוונה ב"להוביל דברים" למסגרות בגדלים סטנדרטים, גדלים של תמונות בינוניות עד גדולות.

תודה

פורסם

ברלינגו, דובלו ודומיו יכולים להתאים לך, הם לא טנדרים, הם יחסית קצרים כך שהם נוחים לתנועה בערים, מספיק גדולים להובלות ומספיק קטנים כדי לא להרגיש שנוהגים במשאית.

בתקציב שלך אתה יכול למצוא שנת 2003 בערך.

• תוכן חדש...