Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי צריך לקרוא לזה ענף ספורט, למה המשטרה הולכת "איתנו" ראש בראש?

שיעשו "חושבים" ויתנו לאיזה אדם מסויים לבנות איזה מתקן סגור ושיהיה שם מותר לנסוע באופן חוקי ביותר ללא מגבל מהירות... השבוע קראתי בעיתון על הקניות בראשל"צ על הרידינג שמה (למרות שידעתי כבר) ושמו שם תמונה של איזה ולוו (אני חושב) טסה שם מול ילדים, הקטע הוא לא הפוזה אלא אם איזה אחד מהגמדים האלה עושה שטות או משהוא - פשוט חבל...

לדעתי צריך לקום אדם וליזום פרוייקט כזה, פיתוח מקום שיהיה מאושר לרידינג...

אם נותנים למקצוענים שטח מרוץ, למה שלא יתנו גם לחובבנים?!

פורסם

שיעשו "חושבים" ויתנו לאיזה אדם מסויים לבנות איזה מתקן סגור ושיהיה שם מותר לנסוע באופן חוקי ביותר ללא מגבל מהירות... השבוע קראתי בעיתון על הקניות בראשל"צ על הרידינג שמה (למרות שידעתי כבר) ושמו שם תמונה של איזה ולוו (אני חושב) טסה שם מול ילדים, הקטע הוא לא הפוזה אלא אם איזה אחד מהגמדים האלה עושה שטות או משהוא - פשוט חבל...

הממ... "רידינג" הוא שמה של תחנת החשמל בתל אביב שם מתרחשות הפעילויות הלא חוקיות. זה לא ענף ספורט מוטורי... :?

אם כבר מתייחסים לזה כ"רייסים", או מרוצי דראג או whatever.

בכל מקרה - קיום של מרוצים כאלו אינו חוקי והמשטרה לא יכולה לאשר ביצוע של דברים כאלו (גם לא במגרש "פרטי") משום שהעניין עדיין לא מאושר בחוק (תחזיקו אצבעות, זה מגיע אוטוטו. טוב, לא אוטוטו, עוד מעט. טוב, לא עוד מעט, עוד כמה זמן. טוב.... הבנתם).

פורסם

קראת את הכתבה במוסף היום של עיתון מעריב של היום.

כתבה שטחית מאוד, כתב/ת שלא מבינים כלום (ראה משבצת תחתונה שבה נרשם על שיפורים).

העיקר להביא סיפור.

מרגיז.

עוד משהו, משום מה, אנחנו (האנשים שמששתפים במפגשים ועושים את המירוצים) הפכנו להיות השעירים של המדינה. המשטרה אורבת בכל הזדמנות שהיא יכולה.

אבל, לעצור נהגת שחתכה היום אוטובוס בנהיגה פראית והייתה צמודה אליו, הניידת לא יכלה.

איפה הצדק ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הממ... "רידינג" הוא שמה של תחנת החשמל בתל אביב שם מתרחשות הפעילויות הלא חוקיות. זה לא ענף ספורט מוטורי... :?

אם כבר מתייחסים לזה כ"רייסים", או מרוצי דראג או whatever.

בכל מקרה - קיום של מרוצים כאלו אינו חוקי והמשטרה לא יכולה לאשר ביצוע של דברים כאלו (גם לא במגרש "פרטי") משום שהעניין עדיין לא מאושר בחוק (תחזיקו אצבעות, זה מגיע אוטוטו. טוב, לא אוטוטו, עוד מעט. טוב, לא עוד מעט, עוד כמה זמן. טוב.... הבנתם).

העיקר הכוונה...

:lol:

אבל באמת הלוואי ויהיה כזה דבר מי לא רוצה לתת את הפול גז ולהרגיש בטוח?

פורסם
... השבוע קראתי בעיתון על הקניות בראשל"צ על הרידינג שמה (למרות שידעתי כבר) ושמו שם תמונה של איזה ולוו (אני חושב) טסה שם מול ילדים,...

תסלחו לי, אני יודע שהעיקר הכוונה :oops: אבל לא יכולתי להתאפק :lol::D:):lol: :lol!: :rofl::biglaugh::roflmao::roflmao::roflmao::mm_wink:

פורסם

בכל העולם יש מסלולים לנהיגה לחובבנים ..

ביוון יש אחדים ... 3 נדמה לי ..

מסלולים אלה עוזרים מאוד לנהגים .. ומורידה את הסיכון מהכביש ...

לדעתי מדינת ישראל חייבת ללמוד ממדינות אחרות על נהיגה וכל מה שקשור לחוקיה !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

גם אם היה חוק ספורט מוטורי בארץ, וגם אם היו מסלולי מירוצים, ואפילו סטריפ במיוחד לדראג רייסינג ("רייסים"),

רוב הקהל המאוד "מיוחד" של רידינג, היה ממשיך לעשות את מה שהוא עושה בדיוק באותה צורה לא חוקית, בשטח ציבורי.

למה? כי האנשים האלו לא מחפשים "ספורט מוטורי", "הנאה מנהיגה", הם מחפשים לעשות רושם על אנשים אחרים, לפצות אולי, על קוצר אברים מסויים, והם צריכים שיראו אותם. שיראו את הרעש והצילצולים שהם יודעים לעשות.

חוצמזה, נראה לכם שהם ישלמו דמי השתתפות למירוץ מסודר? יעשו בחינת תאוריה, ומעשית לרשיון מירוצים? אגרת חברות שנתית חובה במועדון רכב רשום? מה הם פראיירים???? (לא הם טיפשים.) ברידינג זה בחינם.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

חנרו

לדעתי יש לחלק את הרייסרים בארצנו ל2

1 : אלה שתיארת שרוצים לעשות את הפוזות שלהם שכולם יראו מה האוטו שלהם יכול והם בדרך

כלל בעיתיים למיניהם ובטוח שהם לא ירצו לעשות את כל הדברים שכרוכים ברייסים חוקיים

2: יש את אלה שבאמת רוצים ריגוש נטו מרייסים ולבדוק מה האוטו שלהם מסוגל לפני\אחרי שיפורים

אלה אנשים רציניים יחסית שחלקם הגדול נוסע מהזהב (אני ראיתי בזהב אני מאמין שגם ממקומות אחרים)

לכבישים שוממים יותר בלי "קהל" ובלי כלום והם עושים את התחרות לא כדי להרשים אף אחד אלא

בשביל עצמם ואני מאמין שרוב האנשים האלה כן יעשו את מה שצריך כדי להשתתף ברייסים חוקיים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

פה אתה טועה! רק במקרה היום יצא לי לראות 2 אופנועי משטרה עושים תחרות (במהירויות גבוהות מן הסתם), אז למה ראש בראש? עובדה הם מתחילים גם להכנס לקטע של הרייסים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תחליפו כותרת.

הבחור ניסה להכניס מילה באנגלית ולא הלך לו.

מה שהוא רוצה להגיד מתי יהיה דראג רייסינג חוקי בארץ.

או יום מסלול בארץ.

או כל מרוץ מכוניות או אופנועים או סוסים בארץ.

לפי דעתי זה יהיה 5 שנים אחרי שיהיה שלום במזרח התיכון.

המנהיגים במדינה שלנו עסוקים מדי במלחמות ובלגנוב מהמדינה כסף.

מרוץ מכוניות זה לא מה שבראש שלהם.

אייל

פורסם
יש מרוצי סוסים בישראל .

טוב מרוצי סוסים! אבל מה איתנו חובבי מרוצי העכבישים ומרוצי החרגולים האסיאתיים?

אנחנו קהל מאד גדול של משוגעים לדבר וכל עוד לא נותנים לנו מקומות לבצע חארקות עם החרגולים שלנו באזורים מבוקרים אנחנו נאלצים לסכן את שלום הציבור.

רק שבוע שעבר במפגש חרגול אחד נשך עוברת אורח והיא קיבלה ממנו חרגלת.

:wink: שירשור כ"כ הזוי שלא התאפקתי.

• תוכן חדש...