Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי גל ואני חדש פה.

אני צריך את עזרתכם ברכישת סט כולל של רמקולים (2 מקדימה 2 מאחורה ) כולל מגבר ופאנל.

אין לי הרבה מושג במערכות לרכב אפילו לא לגביי מחיר אני רק יכול לתת לכם כיוון על מה אני חושב ובכל השאר אני סומך עליכם!!

1.יש לי מאזדה לאנטיס 323 מודל 2004 (אין לי מושג איזה גודל חורים יש, לכן הבאתי את דגם האוטו).

2. סט קדמי- זוג רמקולים איכותי רצוי שיהיה קומפוננט לשמיע מדוייקת של צלילים (2 way או 3way )

3. סט אחורי - אין לי מושג מה בא טוב חשוב לי שיהיו חזקים כי אני לא מתכוון לקנות סאבוופר (פשוט לא אוהב את זה).

4. טוויטרים - אם צריך

5. מגבר- מספיק חזק!!!כדי להחזיק מערכת שלמה (אם אפשר לקבל קצת הסבר לגביי יציאות מה זה אומר 5 יציאות, והספק לכל יציאה מה עדיף הספק rms לכל יציאה או הספק כולל rms לכל היציאות? )

6. פאנל של פיוניר קורא mp3. לפאנל אני מוכן להשקיע עד 1200-1300 שקל גג!!

חשוב שהמערכת תוציא צלילים נקיים וחדים אך גם חזקה!! לגביי חברות אין לי מושג אני משאיר את זה בשבילכם!!

תודה לכל העוזרים אני מודה לכם מקרב לב ומבטיח לצרף לכם תמונות של המערכת שהרכבתם לי.

גל :-)

פורסם

קודם כל, איזה סוגי מוזיקה אתה שומע? ומה התקציב לרמקולים+מגבר?

אם אתה לא רוצה לשים סאב אז מאחורה רמקולים 6 על 9 שהם יתנו לך את הבאס.

תתן תגובה למה ששאלתי, וננסה לעזור לך.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מאחורה במגש יש לך גודל 6*9 במזדה ומקדימה בדלתות יש לך 5*7 אבל אין בעיה לשים שם רמקולים 6.5" אולי תצטרך לעשות הגבהות והשלמות קטנות עם עץ MDF כדי לסגור טוב את הרמקול 6.5" (הפופולרי יותר) או כדי להרחיק את המגנט של הרמקול כדי לאפשר לחלון להיסגר .

פורסם

שלום לכולם.

לגביי תקציב אין לי באמת מושג קלוש, אבל אל תגזימו עם תקציבים אסטורונומים אני אוהב לישמוע בעיקר מוסיקה שחורה

אבל אח שלי אוהב מזרחית .

יש לי רמקולים קדמיים של jbl שקיבלתי דגם : gto6506ce

165mm 2way component system

70 wrms

210 w מה אתם אומרים??....לכל רמקול יש מערכת קבלים או נגדים ניראה לי שכל קומפוננט מגיעה ככה.

פורסם

אוקיי נגיד בין 3500-4200 בלי קומפוננטים לבמה הקדמית כי יש לי ת'סט של JBL GTO6506CE .

אם צריך טוויטרים למרות שיש לי עם הסט אתם יכולים להוסיף!! כי אני לא יודע עד כמה הם איכותיים.

אגב כמה שווה הסט של JBL שיש ברשותי?

פורסם

דבר ראשון במאזדה זה האיטום דלתות.

קיט דלתות זה דבר מתבקש בהרבה יותר מאוטו רגיל במידה ותרצה לעלות ברמת הסאונד

פורסם

הסט שווה 700-800 שקל חדש

הטוויטרים של הסט הזה חזקים אבל אם לא מכוונים נכון הם צורמים מאוד

לדעתי אל תחליף תסט

• תוכן חדש...