Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר מחפש רכב בתקציב הנ''ל (סביבות ה16K).

הדרישות שלו לפי הסדר הם:

1)מרווח,הבחור גבוה מאד סביבות ה1.90.לכן כל השרייד למיניהם והקטנות נפסלות על הסף .הוא חשב על טווינגו אבל כאן אנו מגיעים לסעיף השני.

2)אמין עד כמה שאפשר,ברור שבתקציב הזה אתה לא קונה קורולה 2005 ,אבל מכוניות שידועות כלא אמינות הוא מעדיף לא לקנות.בבירור קטן על הטויינגו,מספר בעלי מקצוע המליתו לו להתרחק.

זהו,אלו הדברים החשובים מכל,הוא יודע שזה לא תקציב גדול לכן הוא מוכן להתפשר כמעט על הכל.עדיפות לגיר אוטומטי.

אפלאוז הוא בדק ומצא אותה לא מספיק מרווחת לו.

הצעות ?

בתודה מראש,

לירון

פורסם

טווינגו הייתה אצלי שנה ורבע, 0 תקלות. כל 5K החלפת שמן ופילטר והכל בסיידר.

אני 192 והיה לי מאוד נוח.

משכנתא זה קל

פורסם

שברולט קורסיקה הוא ניסה ?לא מעודכן בדיוק באמינותו וכדומה אבל זו אמריקאית שתיינית אבל אמורה להיות ספינה.

פורסם

מההיכרות שלי עם הטווינגו:

רכב נהדר ואמין. ואם הוא מתקלקל אז קל לתקן.

מכניקה פשוטה, חלקים זמינים (מלבד הפלסטיקים).

תכנון גאוני לאנשים קטנים וגדולים. כיף להיכנס לכזה רכב. זה בהחלט רכב שמצהיר משהו על הבעלים שלו.

היה לנו כזה רכב בשירות מקום העבודה (המון ק"מ בשנה). עשה יופי של עבודה.

הכי טוב, שילך לראות, שינהג, שיבדוק האם הרכב מתאים למידותיו.

וכמו שנאמר קודם, שיפסיק להקשיב ל"חוכמולוגים".

אני לא מבטיח אמינות של סובארו 2007. אבל ב 16K זו קניה טובה.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

גם אני המלצתי לו על הטווינגו.

אך הבחור התקשר לאחד מהמוסכים המורשים של רנו,ושם רמזו לו בעדינות לא לגעת.(לפי דבריו)

פורסם

סנברד 94' ועוד יישאר 5K. יש לנו אחת כבר 3 שנים אפס תקלות!!!

קנינו אותה ללא מנוע, הרכבנו מנוע חדש מייבוא גם אחרי שבועיים שהאוטו לא הונע, פשוט בנגיעה נדלק!

ד"א שלנו עומדת למכירה. =)

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם
גם אני המלצתי לו על הטווינגו.

אך הבחור התקשר לאחד מהמוסכים המורשים של רנו,ושם רמזו לו בעדינות לא לגעת.(לפי דבריו)

ולי במוסך סיטרואן מורשה המליצו להתרחק מסיטרואן "כי הן רק עושות בעיות ואת החלקים צריך להזמין והם יקרים", אז מה?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...