Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה אפשרויות אבל הנוחה ביותר לדעתי היא לצאת במחלף בן שמן לכביש מס' 1 לכיוון ת"א ואז לצאת במחלף שפירים לבית דגן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום נפתח הקטע, אבל... יש הפתעות לא נעימות

שימו לב:

http://www.kvish6.co.il/frameset.asp?file=asp/calc/calc.asp&flash=calc

הנסיעה בקטע הצפוני תוסיף לעלות הנסיעה כולה

כלומר, לנסוע מחיפה לבאר-שבע - רק עבור כביש 6 משלמים כמעט את סכום,אותו הינו משלמים עבור נסיעה באוטובוס.

תהנו!

פורסם
כלומר, לנסוע מחיפה לבאר-שבע - רק עבור כביש 6 משלמים כמעט את סכום,אותו הינו משלמים עבור נסיעה באוטובוס.

מאז ומתמיד הגעה ברכב פרטי כללה בתוכה עלות נסיעה גבוהה יותר.

מצד שני, אתה יכול לנסוע ברכב מלא (4-5 איש) ולחסוך בעלות הנסיעה.

כמו כן, אתה יכול לנסוע באחד הכבישים הרגילים (2/4) ולא לשלם אגרה.

ezuf -

הקטע הדרומי חינם. הקטע הצפוני ממש לא וגם לא היה אמור להיות בחינם.

כל הרעיון של כביש 6 הוא שמדובר בכביש אגרה. הסיבה היחיד שיש קטע דרומי בחינם הוא כיוון שהמדינה נאלצה לממן את בניית הכביש ולכן הוחלט לשמור עליו, לפחות בינתיים, כקטע נסיעה חינמי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יצא לך כבר לעבור בכביש ובכביש שלפני יקנעם? אני מדבר על איזור זרזיר.

אחרי שכבר שברו לגמרי את צומת המוביל ויצרו כיכר ששווה לת*ת(בורות בלי סוף), מתי שתגיע לצומת זרזיר תראה פקקים עצומים,וכביש הרוס לגמרי.

אז עד עכשיו מי שחזר מהמרכז/דרום דרך כביש 6,נאלץ לסבול פקקים ודרך ארוכה באום אל פאחם>ואדי ערה>והלאה

ומעכשיו מי שחוזר מהמרכז/דרום דרך כביש 6 למחלף עין תות,אמנם דרך מהירה אך כשתגיע לצומת המדוברת תעמוד בפקקים כאילו היית בקצה השני (ואדי ערה והלאה)

בקיצור - אין ברירה מלהמשיך בדרך הרגילה (כביש הסרגל>צומת מגידו) עד לכביש 6. כי כרגע להגיע למחלף עין-תות - גיהינום.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

Discover, ברור שאני אסע דרך כביש החוף. אני לא יכול להרשות לעצמי להכפיל את הוצאות הנסיעה עבור חצי שעה חיסכון.

פשוט חבל שזה המצב.

פורסם

ezuf -

הקטע הדרומי חינם. הקטע הצפוני ממש לא וגם לא היה אמור להיות בחינם.

.

אתה טועה, גם הקטע הצפוני היה אמור להיות בחינם , בתור יוקנעמי בניתי על זה שנים

להלן הסיבה למה החליטו לעשותו גם בכסף :

וזאת שערוריה בפני עצמה כי הקטע הזה היה אמור להיות חינמי.

בעקבות זה שהירוקים הכריחו אותם למנהר חלק מהכביש (ובצדק מוחלט) הם רצו לאוצר ליילל שזה פגע בהם קשות והגדיל את ההוצאות בצורה לא פרופורצינאלית אז אישרו להם לגבות כסף גם על הקטע הזה.

חוצפה! זה מה שיש לי להגיד.

.

פורסם

מבחינתי המחלף הזה הוא פצצה. במקום שעתיים מראשון ליוקנעם בזמן העומס - אני עושה את הדרך בשעה.

אני די בטוח שרק החיסכון בדלק שווה את המחיר... שלא לדבר על החיסכון בזמן

בקיצור - שווה בטרוף, גם את הסכום הנוסף...

פורסם

חולק עליך.

נניח שעליתי על עין-תות נסעתי ליראון וירדתי באייל בשביל להגיע לכפר-סבא או מקום כלשהו קרוב (לא נסיעה רחוקה).

ונניח שאני גם חוזר מכביש 6 - למה בנוסף לדלק אני צריך להוסיף משהו כמו 50-60ש"ח?

בשביל נסיעה חד פעמית פעם בחודש או משהו בסגנון - צודק.

אבל סתם ככה לגבות 4וחצי ש"ח על כל צד - גניבה לכל דבר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• אחראי פורום
פורסם

המחלף מצויין ושווה את העלות (שנחסכת בזמן, למה תמיד קל לשכוח את זה??)

למי שצריך לעבור חצי מדינה בערך.

אני עובד קרוב למחלף באקה ולמרות שאני עובר בכביש 70, אין לי סיבה לעלות על 6.

מאחרי יגור עד עמק חפר כבר אין פקקים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איש איש ושיקלוליו הכלכליים. לכל מי שגר מעבר לתל אביב ויש לו גישה לכביש 6 השיקולים שונים משמעותית מאשר אלו שגרים לפני תל אביב.

כשאני יוצא מהבית (ראשון לציון) בשעה 8 לוקח לי שעה לעבור את פקקי תל אביב ועוד שעה ליוקנעם. רוצה לחשב לי את עלות הדלק? ומה עם עלות הזמן?? דרך כביש 6 אני עושה את הדרך בשעה. רק חיסכון של שעה שווה לי הרבה יותר מאשר ה 24 שקל לכל כיוון.

בדרך חזרה אותו הדבר - 50 דקות ייקח לי להגיע לגלילות, עוד כשעה לעבור את הפקקים. דרך כביש 6 שוב אני חוסך המון זמן - ודלק.

שיש לך חיים מסורים יותר, וילדים משלך, כל שעה חשובה. בטח יותר מ 23.74 ש"ח...

פורסם

דיסקברי,

מה שאתה אומר פשוט לא נכון. כל כביש 6 הוא מקטע אחד גדול שכל כולו במימון ובאחריות של "דרך ארץ", רק על הקטע של גדרה-חדרה הם היו רשאים לגבות אגרה וכל יתר הכביש זה במסגרת שיפור כבישי גישה לכביש 6.

הקטע ערה-יוקנעם שנפתח היום מוגדר כקטע חינמי, מאחר והיו עיכובים גדולים בבניה שלא באשמת הזכיין (ירוקים ושלדים) ומאחר שבאמצע הבניה פתאום שינו להם את תנאי הסלילה והם היו חייבים למנהר חלק מהדרך (וטוב שכך), הם פנו למדינה וביקשו אישור חורג לגבות גם על קטע הדרך הזה אגרה.

המדינה שלנו כמובן שמיד הסכימה ואישרה להם :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסיבה שרק הקטע של גדרה-חדרה היה במסגרת התשלום היה בגלל שהוא הקטע הראשון שאושר.

הקטעים שלאחר מכן מעולם לא אושרו ולא נערכה עבורה הערכת מחיר (או יותר נכון נערכה הערכת מחיר שהייתה אקטואלית ללפני 10 שנים בערך).

בגלל זה רק הקטע של גדרה-חדרה הוגדר כקטע עם תשלום אגרה.

הקטעים האחרים, כאשר יתוכננו ויאשרו בכל הוועדות והרשויות המתאימות - יוחלט אם גם לגביהם תגבה עלות שימוש.

הקטע הדרומי נסלל ע"י חברת חוצה ישראל, אבל המימון של הפרוייקט יצא מקופת המדינה ולא מקופתו של הזכיין הפרטי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ולמה אנשים פה חושבים שזאת "גנבה" על תשלום בכביש 6 !?!? זה הרי כביש אגרה. דהיינו מממן פרטי, חוץ מהקטעים בחינם.

אז להתחזר ולהגיד שרוצים גם את הקטע החדש בחינם ? פשוט לא הגיוני. רוצים לנסוע חינם, סעו בכבישים הרגילים. העלות רק של הקטע הזה הוא מיליארד ומשהו שקלים. אז אין שום סיכוי שבעולם שהקטע הזה יהיה בחינם.

כביש 6 - רולז! הכי מהיר , הכי כיפי, הכי קצר!

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...