Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי באופן אישי שווה כבר לנסוע דרך כביש 6 מהצפון לנתב"ג, למרות התשלום הנוסף.

זה יוצא יותר מהר ויותר זול אפילו מלהגיע עד כביש החוף, להיכנס לאיילון או כביש 5 ולבזבז עוד כמה קילומטרים טובים.

פורסם

נסעתי מדרום לצפון(עירון) ביום של הפתיחה בשעות הערב.

העומס בואדי ערה פחת, הפקק היחידי שהיה זה בצומת כפר קרע, בגלל עומס הפונים שמאלה (תפסו 2 נתיבים).

פורסם

כביש 6 יתרונו הגדול זה התשלום.

לולא התשלום הכביש הזה היה סתום יותר מהאיילון ויותר מואדי ערה ביחד.

מבחינת כביש הכביש ברמה נחותה מכביש 431 למשל. נתיבים לא רחבים שוליים צרים וכו' מה כן איכות הסלילה עצמה טובה.

מקצר מרחקים ויקרב את הפריפריה למרכז.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מבחינת כביש הכביש ברמה נחותה מכביש 431 למשל.

מה כן איכות הסלילה עצמה טובה.

אני מקווה שברור לך שלומר שהכביש פחות טוב מ 431 לא אומר כלום. כביש 431 הוא לטעמי הכביש הטוב ביותר בישראל כיום: כביש רחב מאוד, המון מחלפים נוחים, סלילה מצויינת שנגמרה רק לפני כמה חודשים ורק השילוט הביינוני מוריד מהרמה של הכביש.

לומר שכביש 6 לא משהו כי 431 טוב יותר זה כמו לומר שקובי בריאנט לא משהו כי מייקל גורדן היה טוב יותר.

כביש 6 הוא אחד הכבישים שאני הכי אוהב לנסוע בהם. אספלט מצויין, אפשרות לנסוע במהירות גבוהה (עקב תוואי הכביש אני מתכוון), גישה נוחה למקומות רבים (במיוחד היום) ובאופן כללי - רעיון טוב שעובד מצויין!

מעניין מה באמת היה קורה אם התנועה הייתה חופשית בכביש, אני מניח שעקב צורתו הנכונה והמעקפים הטובים התנועה עדיין הייתה במהירות סבירה. למרות שלא גבוהה כמו ביום יום.

פורסם
כביש 6 יתרונו הגדול זה התשלום.

לולא התשלום הכביש הזה היה סתום יותר מהאיילון ויותר מואדי ערה ביחד.

מבחינת כביש הכביש ברמה נחותה מכביש 431 למשל. נתיבים לא רחבים שוליים צרים וכו' מה כן איכות הסלילה עצמה טובה.

מקצר מרחקים ויקרב את הפריפריה למרכז.

כתוב מה לא טוב בכביש הזה. רק משום מה נשמט אצלך מהציטוט.

ואם בו מותר לנסוע 110 אז כמה על כביש 431?

כביש 431 תעביר אותו לגרמניה זה כביש ללא הגבלת מהירות. לא הייתי אומר את זאת על כביש 6.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...