Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי לדירה שכורה. עד כאן הכל טוב ויפה.

בחדר שלי יש מזגן מפוצל עילי מבית אלקטרה, דגם פנטהאוס, חד פאזי (שקע כוח "רגיל").

אני ממש רוצה להפעיל אותו, אבל אין לי את השלט של המזגן. בעלת הדירה אומרת שאין שלט ו"המזגן לא עובד". אין לה מושג מה התקלה, כך שבהחלט יכול להיות שמדובר בסתם חוסר גז או בעיה חשמלית קלה. כשאני מחבר אותו לחשמל נדלקות הנוריות שעליו, אבל אין אפשרות להדליק אותו היות ואין שלט ולא מצאתי כפתורי הפעלה מקומית.

כאן אתם נכנסים לתמונה.

א. אם מישהו גר באזור המרכז, ויכול להשאיל לי שלט לכמה שעות כדי שאוכל לבדוק למה המזגן לא עובד - אני אשמח להגיע, להשאיל את השלט ולהחזיר אותו כעבור כמה שעות בצרוף תודה מקרב לב.

ב. מישהו יודע אם אפשר להשיג שלט כזה בחברה, או לחילופין להתקין יחידת שליטה חיצונית למזגן כזה?

ג. יש רעיונות נוספים לבדיקת המזגן (הנעה בדחיפה או עם כבלים לא עזרה :lol:)?

ד. יש בקהל טכנאי מיזוג אוויר, במקרה?

בברכה,

צביקה-פיק, שמזיע כל הדרך לחדר השני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לתכנת שלט אוניברסלי לומד (למשל השלט הכחול של HOT) בעזרת שלט מקורי של אלקטרה.

עלולים להיות קשיים עקב העובדה שהשלטים של אלקטרה לפעמים מתוחכמים (זוכרים טמפ' וכו')

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אפשר להניע את המזגן מקומית, עם גפרור (לא, לאבשביל לשרוף אותו, אלא להכניס לחורים הקטנים של ה-MODE, וללחוץ עד שיגיע למצב מזגן).

יש לאלקטרה שלטים חדשים עם תצוגה (כ-150 ש"ח), וקטנים, זולים יותר, ללא תצוגה (כ-50 ש"ח). נסה בחנות בא.ת. חדש ראשל"צ.

פורסם

צביק, אני מתנצל שאני מתעלק על השרשור שלך,

אבל :

אני מחפש המלצה לטכנאי מזגנים ישר והגון באזור ת"א.

בדירה אותה אני שוכר יש מזגן חלון ישן שהפסיק לקרר.

ואינו נכלל באחריות בעל הבית על הציוד בדירה (ביודעין)

הייתי רוצה לקבל חוות דעת של בעל מקצוע שיכול לבוא ולתת חוות דעת האם אפשר לתקן/למלא גז בגרושים ,

ואם כן - לתקן אצלו.

כמו כן, אם למישהו מחברי הפורום יש מזגן חלון תקין למכירה במחיר סמלי/הוגן, אני אשמח לשמוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שיחקת אותה, שמר! באמת לא ראיתי את הלחצן הקטן של MODE.

קצת חסר גז (האוויר לא יוצא קר במיוחד) והמפוח הפנימי עובד לאט ומרעיש.

מישהו יודע כמה קשה להחליף מפוח למזגן כזה? :roll:

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף - בדוק שהוא מקבל את המתח הדרוש לו. תקלות כאלה לא ממש שכיחות. לא ניסיתי, אבל אני מניח שהחלפה, אם דרושה - היא משחק ילדים (פרק את המכסה אחרי שפירקת את כל הברגים הרלוונטיים ותראה).

פורסם

לא חושב שזאת בעיה שקשורה למתח. המפוח "לא מתניע" עד שהוא לא מקבל עזרה ידנית וגם אז מסתובב לאט ומרעיש. אולי מיסב שזקוק לגירוז או משהו כזה.

אני מקווה שההנחה שלך נכונה.

פורסם

אם הזמגן יהפוך לגרזן - איך הוא יקרר? מקסימום יהיה שימושי להסקה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם כבר מתעלקים על השרשור הזה...

המזגן: Tadiran Carrier spirit 17

הבעיה: המזגן מכוון על חום (30 מעלות) ואין עבורו שלט.

האם מישהו יודע איך אפשר לשנות את הגדרות החום ידנית?

או, ואפילו עדיף, איפה אני יכול להשיג שלט לדבר הזה?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

כדי להתגבר על בעיית החימום ניתן להעביר את מפסק ה-REMOTE/AUTO שליד עינית האינפרא אדום למצב AUTO, והמזגן ייתן 23 מעלות אוט'.

שלט - עצור כל מתקין/טכנאי שירות של אמפא ברחוב. 150 ש"ח והוא שלך.

אם אתה בחולון, נדמה לי שיש להם תחנת שירות ברח' המרכבה.

• תוכן חדש...