Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

HELP!

המזגן הזה מצטיין באיכות פלסטיק והנדסת אנוש שמתאימה בדרך כלל למיטב תוצרת צרפת. את כל החלקים במזגן צריך לפרק כדי להגיע לחלק הארור.

בכל אופן, הגעתי למנוע הסורר. מהמנוע יוצא ציר מרכזי שמחובר למניפה עגולה. אני לא מצליח להפריד בין השניים כדי להוציא את המנוע במקומו. למעשה, כל מה שמקבע עכשיו את המנוע למקומו היא המניפה. החיבור בינהם הוא במין גומי כזה, שנכנס בלחץ. לא ראיתי שום שגם או כל סוג אחר של אבטחה, רק הגומי הזה, אבל אי אפשר לפרק אותם! משיכה חזקה, מברגים, ג'בקה - כלום.

מה עושים? מה פיספסתי?

image1mo0.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב, מצאתי.

יש בורג אלן בתוך המניפה העגולה, אבל אני לא מצליח לפתוח אותו היות והמפתח שלי מסתובב על ריק בפנים. המפתח בגודל המתאים, כנראה, אבל מחליק בפנים בגלל שהבורג נעול ממש חזק. כבר אמרתי שאני שונא אלן?

מה עושים במצב כזה? אין גישה אחרת לתוך המניפה - רק עם הצד הארוך והכדורי של המפתח. יש סיכוי שאם אני אקמבן אלן ארוך עם קצה לא כדורי זה ישפר את המצב? מסור דיסק וגמרנו? :evil:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...