Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב מסוג סוזוקי יורוסוויפט אוטומט, כידוע(או לא ) לרכב שלושה הילוכים צנועים ונפח מנוע צנוע של 1300 סמ"ק, מה שאומר שבנסיעות הבין עירוניות אני מוכרח לנסוע במרבית הזמן בטורים של 3500-4000 סל"ד, ולפעמים אף יותר, המנוע מושך מאוד חזק בין 4000-5000, השאלה היא האם נסיעות בטורים כאלה לא גורמות לבלאי מואץ למנוע ?

תודה

פורסם

אם אפשר לקבל נתון יותר מדוייק מ +-

כי יש הבדל בין 4000 על 100 או 3500 על 110

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקיי ...

אז ככה ... בערך ב-3500 אני על 90 קמ"ש ואז המנוע סוחב מאוד חזק, עד קצת יותר מ4000 אני ב-110 קמ"ש

ובין 4100-4500 מרגישים סחיבה מאוד חזקה והוא מגיע כבר ל-120-130 קמ"ש, אני לא נוסע במהירויות האלה בדר"כ

אני מעוניין לדעת אם נסיעה ב-4100 היא תקינה או שזה מוגזם למנוע

פורסם

זה לא כזה בעייתי, גולף 1600 נוסעת במאה קמ"ש על 3 אלף טורים....

ואני עם הרכב שלי משייט לא מעט על 4 אלף סלד בבין עירוני ....על המהירות שהרכב שלי נמצא בשיוט הזה זה לא רלוונטי לדיון וגם לא משנה למנוע....

פורסם

בכל אופן נסיעה קבועה בגדר יומיומי על מעל 4000 לא ממש בריאה.

רצוי שתציין לך יותר מדוייק את נקודות הסלד/מהירות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...