Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לעצה קלה.

יש לי אפשרות בחירה בין מספר רכבים מהעבודה.

כרגע הוחלט שאני אקבל אחד מהרכבים בסגנון של גטס/סיריון/מיקרה (ובעוד מספר חודשים אני אשודרג לC4 שאני רוצה).

בינתיים בשביל הימים הקרובים קיבלתי את הגטס והאמת הופתעתי בסה"כ (אולי בגלל שחשבתי שהיא ממש ממש ממש גרועה, והיא בפועל פחות גרועה מזה).

חשבתי ללכת על המיקרה. לא כי אני חושב שהיא כ"כ מוצלחת אלא שפשוט לא בא לי לנסוע ברכב שכל העולם נוסע בו (בעיקר גטס, אבל גם סיריון לא חסרות). מה גם ששנת הדגם 2008 צריכה להגיע ממש בימים הקרובים ואני אוכל לקבל אחת חדשה.

לצערי הסוויפט לא ניתנת להשגה (למרות שהבטיחו לי שאם שתהיה אחת יודיעו לנו ואז אני אוכל להחליף).

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים הנ"ל וכמו כן לשמוע אם יש רעיונות לאלטרנטיבות (בעיקרון כל רכב בסגמנט הזה שקיים בחברות השכרה אני אוכל לקחת).

למזלי הרב, מכיוון שאנחנו עובדים אם חברות השכרה אז אני לא מחוייב לרכב ויוכל להחליף אותו אם אני לא אהיה מרוצה.

תודה.

פורסם

המיקרה היא המכונית הטובה מבין השלוש שציינת, למרות שהיא הישנה והמקומצת ביותר באבזור, למיטב זכרוני.

אם אתה יכול להשיג 206 או קליאו - אשריך.

בכל מקרה, אני מתקשה להבין את הטעם בשאלה - הרי ממילא מדובר במכונית למספר חודשים בודדים.

אם אתה רוצה להתייעץ לגבי המכונית ה"קבועה", בכיף. עד אז השרשור ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...