Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופו של דבר החלפו צלחות,רפידות וסופרטים . וזה היה בערך לפני כחודש+

האוטו עבר 1000 ק"מ והבעיה חזרה שוב.

מה לעשות ?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

יש לי מיצובישי לנסר שנת 2006 האוטו כמעט חדש ועבר רק 19,000

בזמן בלימה במהירות גבוה מעל 110 קמ"ש יש רעידות חזקות של ההגה.(אפילו בבלימה חלשה ביותר).

היית במוסך מורשה ונאמר לי צריך לחרות צלחות בלימה או להחליפם,כמובן שהכל בתשלום למרות שאוטו באחריות.

אני רוצה לציין שאוטו עבר רק 19000 ואני לא נוהג לבלום חזק, כך שלי זה נראה כמו פגם או תקלה במערכת הבלימה.

זה לא אוטו ראשון שיש לי ואף פעם לא החלפתי רפידות או צלחות אחרי 19000...

כמו כן האם זה הגיוני שרפידות עדיין בסדר וצלחות לא ?

מה אלי לעשות ? המוסך רוצה תשלום על הכל למרות שלי נראה שזה פגם.

חבר יקר,

ראשית עשה מה שאני ממליץ לך! :

א) החלף את הצמיגים הקדמיים באחוריים ונסה שוב , אם הרעידות שרירות וקיימות , החלף את הצלחות עם הרפידות.

בדוק ,אם אין שחיקה בצלחות כלומר אין "מדרגה" זכותך לדרוש החלפה ללא תשלום ! כי זהו פגם ביצור הצלחות ולא בנהיגה שלך ולא בבלאי (אל תסתפק בחריטה !), אם יש מדרגה אין אחריות על ההחלפה כי הם לא נותנים אחריות על הבלמים קרי, רפידות ,תופים וצלחות .

בבקשה פעל כמומלץ וחזור אלי....דווח לי ....

תודה

דוד ברזילי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ניסיתי להחליף קידמי/אחורי וזה לא ממש עזר,רק אחרי החלפה הגה משך שמאלה...עשיתי איזון,כנראה צריך לעשות גם כיוון פרונט.

לגבי דיסקיות,החליפו לי לפני חודש הכל. איך איתכן שאחרי 1000 ק"מ יש שוב בעיה ? האם יכול להיות איזה פגם ברכב שבגלל זה זה קורה ?

פורסם

ערב טוב לכולם ,

אני שם פה שתי תמונות של שתי מדבקותשל אריזה של צלחות בלימה קידמיות של לנסר,

מישהו יכול להגיד מה ההבדל ? ומה כוונה תואם שבתמונה שניה ? האם זה אומר תחליפי ?

האם צלחות מקוריות של לנסר הם מסין ?

disck1.jpg

disck2.jpg

פורסם

שלום רב

יש סיכוי רב כי הבעיה נעוצה בחוסר קפיץ או דיסקית מרווח בבלמים

כדאי מאוד שיבדקו לחוסרים

נ.ב נתקלתי בעבר ברכב עים בעיה זהה ומצאתי כי היה חוסר בקפיצים ( רפידןת של בוש ")

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...