Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר ביקורת על AudioTech USB10?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך מכשיר עם כניסת AUX שתומך ב-MP3, ובמחיר מקסימום של 600 שקל

ראיתי את המכשיר הזה בזאפ ורציתי קצת ביקורות עליו כי לא מצאתי שום דבר..

אז אם אפשר ביקורות על המכשיר, או המלצות על מכשירים אחרים שתואמים לדרישות שלי אני מאוד אשמח =]

תודה מראש

פורסם

MP3 ,תומך USB ב 600 שח ? מצאת.

אם אתה רוצה מכשיר איכותי (כפי שאנשי הפורום המקצועי הזה יכנו ויגדירו מכשיר על פי אמות מידה של איכות מכשיר, איכות קליטת רדיו, איכות מכניקה של דיסק, איכות סאונד, איכות פלסטיקה ועוד..) , לא, לא נראה לי שב600 שח אפשר לקנות את כל זה במכשיר אחד.

אפשר לקנות את מה שמצאת, אין ארוחות חינם מחד, מאידך, אולי המכשיר הזה מספק ויספק את צרכיך.

אם אתה מבין באודיו/סאונד מקצועי ואיכותי, סביר להניח שהתשובה להמלצה לרכישה כזו ,תהיה שלילית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא מחפש משהו כזה איכותי.. צריך מכשיר שיעבוד מספיק טוב ולא יתקלקל מהר, וכמובן יהיה בסדר מבחינת איכות סאונד

אבל אני משתמש ברמקולים המקוריים שהגיעו עם הרכב.. והרכב יחסית ישן אז לא צריך משו כזה רציני.

מהבחינה הזאת המכשיר מספיק טוב?

בנוסף לא מצאתי עד כמה הזיכרון הפנימי שלו ז"א כמה BUFFER יש לו (וכמ ושאני מבין זה מה שנותן את ההגנה נגד הפסקת השירים באמצע שהדיסק קופץ) יש למישהו מושג איך מבררים?

• תוכן חדש...