Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי שניהם לא עונים על ההגדרה SQ (אני משוחד ? אליינט ? )

השיבה מדויק מאד אבל לוקה בחסר מבחינת עוצמה לדעתי אפילו מינימום של עוצמה אין לו .

הקסנון מדויק מאד גם כן אך עוצמתי עוד יותר . ובגלל שהוא לא הכי נציל שבעולם , זה גורע

זוהי דעתי .

איפה גיא הוא יתן לך תשובה גם כן מעניין מהי .

פורסם

אני במקומך הייתי הולך על סאב אחר ל SQ, כמו:

INFINITY PERFECT 10VQ/12VQ

JL AUDIO 10W3V3/12W3V3 ושאר דגמי ג'י אל.

אלפיין SWR לא הייתי מסווג כ SQ.

אם יש לך כסף אז את ה IDMAX.

אני בכל זאת הולך להביא את ה 10VQ מארה"ב.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אני במקומך הייתי הולך על סאב אחר ל SQ, כמו:

INFINITY PERFECT 10VQ/12VQ

JL AUDIO 10W3V3/12W3V3 ושאר דגמי ג'י אל.

אלפיין SWR לא הייתי מסווג כ SQ.

אם יש לך כסף אז את ה IDMAX.

אני בכל זאת הולך להביא את ה 10VQ מארה"ב.

היה לי את ה shiva והייתי מרוצה ממנו מאוד הוא סאב נציל מאוד בהגברה של 200 RMS אמיתיים הוא הרים תאוטו..

את הפניקס גולד לא יצא לי לשמוע אבל שמעתי עליו הרבה דברים טובים..

לגבי האיפיניטי לא שמעתי

JL AUDIO 12W3 שמעתי עם תיבה מקורית ולדעתי השיבה הרבה יותר מדוייק ממנו..

IDMAX הלוואי והיה לי כסף לזה :sad:

Seat Ibiza GTI 2000 16V

פורסם
לדעתי שניהם לא עונים על ההגדרה SQ (אני משוחד ? אליינט ? )

השיבה מדויק מאד אבל לוקה בחסר מבחינת עוצמה לדעתי אפילו מינימום של עוצמה אין לו .

הקסנון מדויק מאד גם כן אך עוצמתי עוד יותר . ובגלל שהוא לא הכי נציל שבעולם , זה גורע

זוהי דעתי .

איפה גיא הוא יתן לך תשובה גם כן מעניין מהי .

לדעתי הכל תלוי באיזו מערכת SQ אתה מעוניין:

אחת של תחרויות או אחת שאתה באמת אוהב את גוון הצליל שלה כך ששני הסאבים שהבחור חשב אלייהם בהגברה וכיוון נכונים יכולים להיות SQ לכל דבר.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

גם א תרצו (כמו שאמרו לפניי) אז CVR יהיה מדוייק. לא הכי SQ, אבל יותר SQ ממה שהוא בהתקנה רגילה וסטנדרטית.

לגבי הקסנון והשיבה, לטעמי מבחינת SQ השיבה אוכל את הקסנון (אפילו שאני מודה ולא שמעתי את הקסנון בתיבה שמתאימה לו, תיבה אטומה הכוונה), אבל בתיבה פורטד ששמנו אני וחבר שלי את השיבה הוא היה מדוייק מאוד(עדיין, כן כן!), ויותר חזק ממה שהוא היה באטומה. אחרי זה הוא החליף את השיבה לקסנון, דיי התאכזב מהדיוק, אבל השתגע מהעוצמה. אותו כנ"ל עליי בקשר לעוצמה, כי הוא יותר מדויק ממה שהיה לי (לא בהרבה, היה לי P2 שהוא גם סאב דיי מדוייק). בתור SQ אמיתי, רק השיבה. באמת. אם אתה רוצה SQ, אתה לא טמבל כמונו (אני רוני אליקו ויש עוד רשימה ארוכה כאן בפורום) שרוצה גם וגם. ברור שזה לא סאב שהוא חלש בדרגה של 6X9 אבל יחסית לקסנון הוא כן חלש. בשבילך? בשביל SQ? מ-ע-ו-ל-ה. הסאב היחיד שבאמת אהבתי מבחינת ההשתלבות שלו במוזיקה, מבחינת הדיוק, מבחינת הנמוכים,מבחינת הכל בקיצור (ל-SQ אני מדגיש!!!). באמת סאב מעולה. כל מילה נוספת מיותרת (למרות שרשמתי מגילה ).

רוני אני פה :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
גם א תרצו (כמו שאמרו לפניי) אז CVR יהיה מדוייק. לא הכי SQ, אבל יותר SQ ממה שהוא בהתקנה רגילה וסטנדרטית.

לגבי הקסנון והשיבה, לטעמי מבחינת SQ השיבה אוכל את הקסנון (אפילו שאני מודה ולא שמעתי את הקסנון בתיבה שמתאימה לו, תיבה אטומה הכוונה), אבל בתיבה פורטד ששמנו אני וחבר שלי את השיבה הוא היה מדוייק מאוד(עדיין, כן כן!), ויותר חזק ממה שהוא היה באטומה. אחרי זה הוא החליף את השיבה לקסנון, דיי התאכזב מהדיוק, אבל השתגע מהעוצמה. אותו כנ"ל עליי בקשר לעוצמה, כי הוא יותר מדויק ממה שהיה לי (לא בהרבה, היה לי P2 שהוא גם סאב דיי מדוייק). בתור SQ אמיתי, רק השיבה. באמת. אם אתה רוצה SQ, אתה לא טמבל כמונו (אני רוני אליקו ויש עוד רשימה ארוכה כאן בפורום) שרוצה גם וגם. ברור שזה לא סאב שהוא חלש בדרגה של 6X9 אבל יחסית לקסנון הוא כן חלש. בשבילך? בשביל SQ? מ-ע-ו-ל-ה. הסאב היחיד שבאמת אהבתי מבחינת ההשתלבות שלו במוזיקה, מבחינת הדיוק, מבחינת הנמוכים,מבחינת הכל בקיצור (ל-SQ אני מדגיש!!!). באמת סאב מעולה. כל מילה נוספת מיותרת (למרות שרשמתי מגילה ).

רוני אני פה :-)

גיא.

אכן גם אני חושב בידיוק כך על השיבה

יש הבדלים בין ה MK2 ל MK3 ?

Seat Ibiza GTI 2000 16V

פורסם

האמת? אינלי מושג. הכרתי מקרוב מאוד (וזה תענוג להכיר אותו ככה) רק את הסימן שלוש = MK3.

סתם ככה באויר: אהבתי יותר את השיבה מאשר את הפירלס XXLS המדובר בפורום שלנו.

:-) גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...